A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení Shop roku

Irodai monitorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
7 "
105 "
- 17,78 cm 266,7 cm
Felbontás
Quad HD
(319)
Full HD
(703)
Ultra Wide QHD
(117)
Ultra Wide FHD
(8)
4K
(396)
Panel
IPS
(1062)
VA
(407)
TN
(56)
OLED
(37)
LED
(21)
Csatlakozás
HDMI
(1594)
USB-C
(532)
DisplayPort
(1246)
VGA
(399)
ThunderBolt
(28)
Funkciók
Hangszórók
(961)
Állítható magasság
(840)
HDR
(493)
Pivot
(560)
Flicker-free
(1124)
Szín
Fekete
(1461)
Ezüst
(150)
Fehér
(113)
Szürke
(60)
Piros
(22)

Az otthoni és irodai monitorok nemcsak a táblázatokról, dokumentumokról és prezentációkról szólnak. Ezek a képernyők sok esetben multifunkciós eszközökként funkcionálnak, filmet nézünk rajtuk, segítségükkel böngésszük a netet vagy néha PC játékokat játszunk.

Tovább

Az Otthoni - irodai monitor legfontosabb tulajdonságai

Sokunk számára a PC vagy laptop és a csatlakoztatott monitor munkakörnyezetünk szerves része. Naponta több órát is tölthetünk a képernyő előtt, aminek hosszútávon egészségkárosító hatása is lehet. Ezért nagyon fontos, hogy irodai (vagy otthoni) használatra szánt monitorunk vásárlásánál fokozott figyelmet szenteljünk néhány paraméternek. Az irodai monitorok meghatározó funkciói a következők:

  • A szemkímélő technológiák (Flicker-free és kékfény szűrő) úgy befolyásolják a fénykibocsátás és megjelenítés módját, hogy minél kevésbé legyen szemünknek megterhelő az irodai monitor előtt töltött idő.
  • A pivot (porté mód) és az állítható magasság gondoskodnak az irodai monitor precíz térbeli beállításáról, ami megakadályozza a monitor előtti munkavégzésből fakadó hát- és nyakfájdalmakat. Az ergonómiai szempontok egy irodai monitor esetében rendkívül fontosak.

i

A felsorolt funkciók akkor is hasznosak lehetnek, ha otthon használod a monitort.

Irodai és otthoni monitorok – mire számíthatunk az ár alapján?

Az ár rendkívül fontos tényező, amikor otthoni vagy irodai használatra keresünk monitort. Mivel nincs szükségünk extrém válaszidőre és képfrissítési gyakoriságra, mint a gamer monitorok esetében, vagy AdobeRGB szintű színtér lefedettségre, mint a grafikus monitoroknál, az otthoni és irodai monitorok széles választékából kedvező áron beszerezhető akár egy minőségi képernyő is. Az irodai monitorok esetében az ártól függően legfőképpen a következő paraméterek változnak: a képernyőátló, a csatlakoztatási lehetőségek és az állvány pozícionálhatósága.

A gazdaságos monitorok között könnyen találunk olcsó, 27 colos kijelzőket, remek ergonómiai tulajdonságokkal és a megfelelő kimenetek/bemenetek tömkelegével.

Irodai és otthoni monitorok 50 ezer forintig

Egy irodai vagy otthoni monitor 50 000 HUF-ig minden eshetőségre alkalmas alapot biztosít, azonban alacsonyabb felbontásra, hosszabb válaszidőre és kevésbé jó színmélységre kell számítani. Egy ilyen irodai monitor kiváló megoldást kínál a mindennapi irodai munkára, internetezésre és filmnézésre.

Irodai és otthoni monitorok 80 ezer forintig

A 80 000 HUF értékig terjedő irodai monitorok esetében többnyire sokféle csatlakozó áll rendelkezésre, beleértve a különböző kiegészítők csatlakoztatására szolgáló beépített USB-elosztót. Az állítható állvány és a VESA felfüggesztés csak ritka esetekben hiányzik a monitorok ezen árkategóriájából.

Monitorok akár 150 ezer forintig – szinte minden egyben

Az akár 150 000 HUF árcédulájú irodai vagy otthoni monitorok nagyobb felbontást és gyorsabb frissítési gyakoriságot kínálnak. Általában USB-elosztó és több videócsatlakozó is megtalálható rajtul, köztük a DVI, a HDMI és a DisplayPort. Sok modell esetében a beépített hangszórók és a TV-tuner sem hiányzik a felszereltségből.

Extrém felbontást vagy esetleg ívelt képernyőt szeretnél? Vess egy pillantást a 150 ezer forint feletti irodai monitorok kínálatára.

Grafikus és fotós monitorok otthoni használatra

A grafikus és fotós monitorok külön kategóriába tartoznak a képernyőkön belül, elsősorban tökéletes képminőség és színhelyesség jellemző rájuk. Azonban az otthoni - irodai monitorok között is biztosan találunk olyan IPS vagy VA panellel szerelt terméket, amely könnyedén megbirkózik a különböző multimédiás folyamatokkal.

i

Ebben az esetben sokat segíthet a kijelző kalibrációja, amivel elérhető a realisztikus színvisszaadás és a képernyő környezeti fényviszonyaihoz való igazítása. Az otthoni monitor professzionális színbeállítására kínálatunkban kimondottan erre a célra készült monitor kalibrálók érhetők el.

Tv tuneres otthoni monitorok

A monitor TV-k jelenleg másodvirágzásukat élik, nem tűntek el a kisebb képátlójú televíziók árnyékában. Kisebb helységekben van elsősorban létjogosultsága egy TV tuneres monitornak és nem utolsósorban, egy univerzális termékre teszünk szert. A TV monitorok között találunk 60Hz-es típust is, ami a kisebb televíziók esetében kizárt.

Ívelt képernyő otthonra

Az ívelt monitor nem csak a gamer világ kiváltsága. Mivel nincs szükségünk 1ms válaszidőre, sem 240Hz képfrissítési gyakoriságra, kedvező áron találunk mutatós hajlított kiképzésű képernyőt, amely lélegzetelállító vizuális élményt nyújt például filmnézés közben.

Nem elhanyagolható az ívelt monitorok esztétikai hozzáadott értéke sem, egy formás hajlított kijelző remekül mutat otthoni dolgozóasztalunkon.

Otthoni - irodai monitor főbb paraméterei

Az irodai monitor képátlója

A rendelkezésünkre álló munkafelület behatárolja, milyen képátmérőjű monitor számunkra az ideális választás. A kompakt 20 col körüli kijelzők nem igényelnek sok helyet, de a 27 colos dupla irodai monitor konfiguráció ergonomikus, megnövekedett digitális munkafelületet tud biztosítani.

Az otthoni - irodai monitor ideális felbontása

Mivel nincs szükségünk a 4K nyújtotta elképesztő részletgazdagságra, a Full HD (1080p) felbontás bőven megfelelő bármely feladathoz, amit otthoni vagy irodai monitorunkon végezni fogunk.

A 4K sokkal hasznosabb grafikai tervezés során és a hardverigénye is nagyobb, mint egy gazdaságos Full HD monitornak. Azonban egy Quad HD (1440p) monitor érdekes megoldás lehet egy 27 colos monitor esetében, amikor a Full HD már kevésnek bizonyulhat.

Irodai monitor felbontás
Monitor felbontások

HDMI irodai monitor olcsón

Az otthoni-irodai monitorok körében mára a HDMI csatlakozás vált uralkodóvá, kiszorítva a limitált teljesítményű VGA (D-SUB) kapcsolódást. A magas adatátvitelt támogató HDMI port a legtöbb asztali számítógép hátlapján fellelhető.

Otthoni - irodai monitorok egyéb hasznos funkciói

  • A VESA felfüggesztés egy olyan szabvány, amely lehetővé teszi az irodai monitor állványra vagy konzolra történő rögzítését - például a falra.
  • A TV-tunerrel ellátott monitorok képesek TV-jelet befogni.
  • A matt és tükröződésmentes képernyők megakadályozzák a fényvisszaverődést, ezáltal a képi tartalom jobban látható a napfényben.
  • Az irodai monitorba integrált webkamera akkor bizonyul hasznosnak, ha interneten keresztül kívánsz hívásokat kezdeményezni.
  • Az USB-elosztó lehetővé teszi az adatok lejátszását hordozható merevlemezekről, de billentyűzetet vagy egeret is rácsatlakoztathatsz.
  • A pivot mód a képernyő álló helyzetbe történő elforgatására kínál lehetőséget.
  • Az automata fényerő szabályozás a környezeti fényviszonyokhoz igazítja az irodai monitor háttérvilágítását.

i

Fontos tisztában lennünk a számítógépünk hátoldalán található portok szerepével és az alapján választani monitort otthonra vagy az irodába.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 682 termék
32" Samsung Odyssey G8 Neo - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G8 Neo
LCD monitor - ívelt, 4K 3840 × 2160, Mini LED, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 350 cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
419 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G7a2
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Ultragear 27GQ50F
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, tükröződésmentes kijelző, VESA
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i7d
4,0 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Philips 242E1GAJ/00 Gaming
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 350 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, hangszórók, VESA
Leárazás -15 %
53 590 Ft 62 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WC118c2e3
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23.8" Acer Nitro Gaming VG240YEbmi
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 100000000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
46 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WO097h8c1
4,6 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung S366C
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
53 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605e1q3
4,7 34×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27 “AOC C27G2ZE / BK Gaming
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 0,5 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző
Szuper ár
87 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d7d
4,7 307×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Philips 243V7QJABF
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
43 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC118b20c
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G55C
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 2500:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, VESA
115 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5ab2
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23,8" AOC 24B2XD
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DVI, VGA, VESA
40 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK217u0e
4,7 24×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24.5" AOC 25G3ZM/BK
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
Leárazás -9 %
73 000 Ft 79 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK218a3z80
4,6 21×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Philips 27M1C5500VL
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, HDR, 250 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
108 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC120a93f06
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, HDR, 450cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA,
+Ajándék Vezeték nélküli fül-/fejhallgató ASUS melynek értéke 31 590 Ft
426 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA041s7
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23,8" ASUS VA24EHF
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1300:1 kontraszt, HDMI 1.4, VESA, Power Delivery akár 12,02 W
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WA034l9g
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Samsung S366C
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA
43 300 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r3c22
4,8 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23.8" Dell SE2422H Style Energy
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, HDMI 1.4, VGA, tükröződésmentes kijelző, VESA
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24s45e
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
25" Dell Alienware AW2523HF
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 360Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
168 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24u47d
4,9 26×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" AOC C32G2ZE/BK Gaming
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 0,5 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
Szuper ár
98 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK243x1
4,4 26×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung U32R590
LCD monitor - ívelt, 4K 3840 × 2160, VA, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 10bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 2500:1 kontraszt, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet
136 720 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605h10b
4,6 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27TQ615S-PZ
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 14 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, HDMI 1.4, USB, LAN, hangszórók, VESA, TV tuner
86 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9k
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
16" MISURA M16TB
LCD monitor - hordozható, érintős, Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 30 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1200:1 kontraszt, HDMI 2.0, USB-C, fényes kijelző, hangszórók
130 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WK160e1
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Samsung F24T450
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r3f
34"-os Samsung Odyssey G85SB - OLED monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34"-os Samsung Odyssey G85SB
OLED monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 képarány, szélesvásznú, 175Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 250cd/m2 fényerő, HDMI 2.1, mini DisplayPort, USB-C, WiFi, állítható magasság, VESA,
394 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5c
4,5 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23.8" Dell S2421HS Style
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4 ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
57 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24s45d
4,8 29×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Philips 24M1N3200ZA Gaming
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 1100:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, hangszórók, VESA
68 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC118c2m

Irodai monitorok

Irodai monitorok

A Irodai monitorok kategóriában összesen 1683 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó irodai monitorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb irodai monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: irodai monitorok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ