A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

iSi Rapid Infusion Set

Termékkatalógus
iSi Rapid Infusion Set
Tartozék - a iSi Gourmet Whip Plus és iSi Thermo Whip profi palackokhoz. Használhatod olaj, ecet, alkohol és más folyadékok ízesítéséhez vagy hús pácolásához, kiváló minőségű 18/10 rozsdamentes acélból és 100% szilikonból készült , minden alkatrész tisztítható mosogatógépben, a csomag tartalmaz egy rozsdamentes acél szitát, szilikon betétet, egy leeresztő csövet, szilikon fúvókát és tisztító kefét
Kód:  ISILS013 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  2721

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iSi Rapid Infusion Set

Van a háztartásodban egy iSi Whip Plus vagy egy iSi Thermo Whip tejszínhabos palack? Ebben az esetben, használhatod ezeket az egyedülálló Rapid Infusion Set kiegészítőket. Használható olaj, ecet, alkohol és más folyadékok ízesítéséhez vagy hús pácolásához, olyan aromák felhasználásával, mint a gyógynövények, fűszerek vagy gyümölcsök. Kiváló minőségű 18/10 rozsdamentes acélból és 100% szilikonból készült, minden alkatrész tisztítható mosogatógépben. A csomag tartalmaz egy rozsdamentes acél szitát, egy szilikon betétet, egy leeresztő csövet, szilikon fúvókát és tisztító kefét.?

Legfontosabb jellemzők

  • Eredeti tartozékok - 100% kompatibilis
  • Kiváló anyagok
  • Alkalmas különböző folyadékok ízesítésére
  • Mosogatógépben mosható
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSi Rapid Infusion Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSi Rapid Infusion Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSi Rapid Infusion Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSi Rapid Infusion Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSi Rapid Infusion Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ