iSmartAlarm iCamera KEEP

Termékkatalógus
iSmartAlarm iCamera KEEP
5 3 értékelés
Kamera - élő kép- és hangfelvétel, 70 fok és HD felbontás, infravörös éjjellátó funkció, mozgás- és hangérzékelő, WiFi, intelligens otthoni biztonsági rendszerhez, iSmart Alarmmal
Kód:  EAIS011 Termékszám:  ISC3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iSmartAlarm iCamera KEEP

Az iCamera iSmartAlarm praktikus segédeszköz az ingatlan éjjel-nappal történő szemmel tartásához. Kompakt kialakítása csúcstechnológiás működést rejt, mellyel biztosíthatja otthona állandó és alapos felügyeletét. Ez az eszköz még a legapróbb mozgást, akár egy egeret sem téveszt szem elől. A rendszer lelkét egy kiváló minőségű kamera képezi, mely HD felbontású (1280 × 720) képek és videók rögzítésére képes. Természetesen alacsonyabb felbontást is választhat. Ezt a lehetőséget különösen azok a felhasználók értékelhetik, akik kevésbé gyors internetkapcsolattal rendelkeziek. A készülék hozzávetőlegesen 70 °-os látószöget kínál. Függőlegesen 350 ° -ban, vízszintesen pedig 40 °-ban elforgatható. A kamera infravörös fénnyel működő éjjellátó funkciót is kínál, mely akár 5 méter távolságról is képes videót készíteni az adott objektumról.

Legfontosabb jellemzők

  • WiFi kamera HD felbontással és éjjellátó funkcióval
  • Egyszerű telepítés és üzembe helyezés
  • Automatikusan rögzít 10" videókat és menti a gyártó szerverére
  • iOS (5.0 vagy újabb verziók) vagy Android (4.0 és újabb verziók) operációs rendszerű okostelefonokkal vezérelhető 
  • A kamera betekintési szöge 70 ° (a kamera maximális forgási szöge 350 ° vízszintesen, 40 ° függőlegesen)
  • A hangokat a rendkívül érzékeny beépített mikrofon segítségével detektálja
  • Mozgás - és hangérzékelő fukció, állítható érzékenységgel
  • Rendkívül csendes a működése, még forgás közben is

Hogyan működik mindez?

Ez egy rendkívül egyszerűen megválaszolható kérdés, ugyanis az eszköz használata mindenki számára könnyű. Mindössze egy funkcionális aljzatra van szüksége, illetve az adapter és a WiFi hálózat elérhető közelésgére. Ezután töltse le az ingyenes alkalmazást az okostelefonjára - kompatibilis mind az iOS, mind az Android operációs rendszerrel, majd ezt kösse össze a kamerával az USB kábel segítségével, és végül csatlakoztassa a WiFi hálózathoz. Az egész folyamat nem tart tovább néhány percnél.

  • Megjegyzés: Az iCamera külön csatlakoztatható és használható (a CubeOne központi egység nélkül) vagy használható a már meglévő iSmartAlarm csoport részeként.

A párosítás után már teljes hozzáféréssel rendelkezik, bárhonnan csatlakozik is az internethez. Ennek segítségével egyszerűen változtathatja meg a perspektívát, fényképeket készíthet, válthat az üzemmódok között és így tovább. Legfontosabb előnye az, hogy minden kommunikáció a gyártó szerverén keresztül történik. Ez a beállítás automatikus, és nem kötött további díjakhoz.

Tökéletességre hangolva

A kamera további funkciói mellett integrált hang- és mozgásérzékelővel is rendelkezik. Észleli a területre behatolókat és azonnal értesítést küld az alkalmazáson keresztül. Ebben az esetben a kamera automatikusan rögzít a hang- és videó-felvételt. Ezután a fájl egy FVL felhőalapú tárhelyre kerül, melynek segítségével könnyebben kezelhetővé válik. Ez a funkció kiváló abban az esetben, ha a felvételeket bizonyítékként szeretné felhasználni például a rendőrségen. A szenzor érzékenysége ebben az esetben is beállítható bizonyos szintre, épp, mint ahogyan a felbontás. A normál használat mellett a kamera bébiőrként is funkcionálhat, mely célra gyakran használják.

További információk

A csomag tartalma:
iCamera KEEP
Adapter
Alumínium állvány / tartó
Szerelőkészlet

Videó:
Maximális felbontás: 1280 × 720p (vagy kisebb)
Maximális detektálási távolság: 100 m nyílt terepen
Éjjeli betekintési távolság 5 m-ig, 30 ° -os szögben (0,5 lux esetén)

Hang:
Hangfelvétel egy rendkívül érzékeny mikrofon segítségével, 8 kHz, mono
Mozgásérzékelő és hangérzékelő szenzorok 3 különböző szinten (alacsony / közepes / magas) állítható érzékenységgel ?

Tápegység:
5 V (2 A)

Energiafelhasználás:
9 W működés közben, 2 W készenléti állapotban

Üzemhőmérséklet:
-10 ° C és 50 ° C között

Méret:
58 × 58 × 120 mm

Tömeg:
499 g
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iSmartAlarm iCamera KEEP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iSmartAlarm iCamera KEEP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iSmartAlarm iCamera KEEP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iSmartAlarm iCamera KEEP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iSmartAlarm iCamera KEEP.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ