A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Izomstimuláló tartozékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a izomstimuláló tartozékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Izomstimuláló tartozékok – teszt eredménye

A izomstimuláló tartozékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a izomstimuláló tartozékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A izomstimuláló tartozékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

5 termék
4,8
OMRON E-pads PLUS Long Life elektróda
Pót elektróda - E Plus elektróda a következőkhöz: OMRON E2 Elite, Omron E3 Intense és OMRON E4 Professional
13 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: EOM103d
Bluetens Power Kit bővített hasizomkészlettel
Készlet - a Bluetens elektrostimulátorhoz, a készlet 3×2 elektródát tartalmaz a hasizmokhoz, övcsipesz, 2 karabiner és kábel, az elektróda élettartama 20-30 használat, nem allergén, zárható csomagolásban
13 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Blu13
VITAMMY ICE Elektrostimulációs elektródák
Pót elektróda - a Vitammy Ice izomstimulátorhoz tervezték, 5 pár elektróda a csomagban, egy elektróda körülbelül 80, egyenként 15 perces használatra tervezett elektróda, gyengéd a bőrhöz, puha és nagyon rugalmas, alkalmas az egész test számára
3 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: VITMnhe05
PowerDot Butterfly Back Pad Black
Masszírozó ülés - otthonra, elektrostimulációval, alkalmas hát masszírozására, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, úti, elektródatartó a csomag része, fekete kivitel, tömege 200 g, mérete 0,2 × 27,5 × 15 cm (Ma×Sz×H)
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PWDES268
4,0
Omron Gél réteg
Gél párna - Omron HeatTens elektródákhoz, a csomag 4 db gél réteget (párnát) tartalmaz, nem tartalmaz saját elektródákat kábellel (külön szükséges megvásárolni)
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRPR288
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó izomstimuláló tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb izomstimuláló tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: izomstimuláló tartozékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ