30 dnů na vrácení Shop roku

JABRA Coach Blue

Termékkatalógus
JABRA Coach Blue
4,0 2 értékelés
Fej-/fülhallgató Vezeték nélküli sztereó Bluetooth 4.0, NFC, működési idő akár 5,5H, töltés USB-n keresztül, a Dolby hang, IP55
Kód:  JAB1110a1a Termékszám:  BLUHFPJCOBL

JABRA Coach Blue

Azt mutatjuk be a hírt a Jabra és ez gyönyörű fejhallgató edző. Ahogy a neve is sugallja, ezek célja elsősorban a sport. Nem számít, hogy Ön egy kezdő vagy profi sportoló. Ezekkel fejhallgató minden bizonnyal jobb eredményeket kaphatunk.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes és tökéletesen illeszkedik a fülébe
  • Izzadság ellenálló és időjárásálló
  • Zenei alapú Dolby®
  • integrált edző

Az első készülékek, amely segít a fogyásban

Mi teszi a fejhallgatót, így egyedülálló rendszer az intelligens hangképzés, amely optimális a külső képzés, valamint a beltéri gyakorlat. A beépített alkalmazások könnyen elsajátítható és áramköri képzés.

Intelligens hangképzés

Ez a fejhallgató segít nagyon könnyen terv, nyomon követésére és elemzésére az áramkör képzési és egyéb gyakorlatokat beltérben. Lehet választani több mint 40 gyakorlatokat, a kezdőtől a haladó sportolók. Hála a beépített edző és kap időben, azonnali és személyre szabott hang utasítások a tökéletes képzés. Azt is, hogy az idő, vagy ismétlődő képzési változata és még tartani motiváló kedvenc zenéit.

Mozgásérzékelő TrackFIT

Ha az edzés magában fut, akkor intelligens érzékelő, amely képes mérni az eltelt távolság, sebesség, tempó, ritmus, és még az elégetett kalóriákat. Egyedi mozgásérzékelő működik alkalmazás Jabra SPORT Élet és együtt segít megtalálni a megfelelő edzés intenzitását.

tökéletes hang

Az összes műszaki eredmények, amelyek ezeket a fejhallgató, természetesen nem felejtettem hang.Dolby ™ Hangzásjavítás kínál egy valóban igazi mélységet és tisztaságot a digitális zenét, miközben hallgatja a dalt a YouTube segítségével. És mindezt anélkül, hogy a szóváltás és kusza vezetékeket úgy tudsz 100% hangsúly a képzés.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!
Tömeg
16 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Méret & súly

Tömeg
16 g Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Coach Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Coach Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Coach Blue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ