Shop roku Akvizice ApF HU

JABRA Solemate White

Termékkatalógus
JABRA Solemate White
5 2 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth 10 méteres hatótávolsággal, beépített mikrofon, cseppálló, akár 10 órás beszélgetési/játék idő
Kód:  JQ446a2 Termékszám:  100-97100001-60 Gyártó honlapja:

JABRA Solemate White

Élvezd kedvenc zenéidet teljes mértékben, bárhová is mész. A SoleMate egy tökéletesen mobilis, gazdag hangzású, vezeték nélküli hangszóró, amely lehetővé teszi számodra, hogy telefonodon vagy egyéb eszközeiden (tablet, laptop) keresztül hívást kezdeményezz vagy zenét játssz le. A továbbfejlesztett Bluetooth 3.0 technológiának köszönhetően a hangszóró NFC gyors párosításra is képes. Az eszköz hatótávolsága kültéren a 10 métert is eléri. Ha mégis inkább a vezetékes megoldást választanád, a hangszóró tetején találsz egy erre a célra alkalmas, klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozót.

Ne tévesszen meg a kis méret: a hangszóró rendkívül erőteljes hangzást képes biztosítani. A különleges basszus kiegészítők – beleértve a kettős magassugárzót - az erőteljes mélysugárzóval gazdag mélységet nyújtanak. A hangszóró egyetlen töltéssel akár 8 órán keresztül is képes zenét ontani magából, az akkumulátort pedig microUSB-n keresztül lehet újratölteni. Bizonyára le fog nyűgözni a Jabra recés cipőtalpra emlékeztető kialakítása, további extra pedig a SoleMate vízállósága, amelynek köszönhetően akár a partra is magaddal viheted.

Nagy teljesítményű hordozható SoleMate hangszóró 

  • A Jabra márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot
  • Az eredeti design kék színben
  • Masszív hangzás a kompakt méret ellenére is
  • Gazdag akusztika a kettős magassugárzónak köszönhetően
  • Vezeték nélküli Bluetooth 3.0
  • NFC technológia az egy érintéses párosításért
  • Integrált rejtett mikrofon a kényelmes telefonáláshoz
  • Akár 8 óra zenelejátszás / 10 óra beszélgetési idő
  • 3,5 mm jack kábel
  • Cseppálló
  • MicroUSB-n keresztül tölthető beépített akkumulátor
  • Hangszóró teljesítménye: 9 W
  • Frekvencia tartomány: 120 Hz-tól 20 kHz-ig

2 in 1 - zenehallgatás és telefonálás

A SoleMate széles tartományú, első osztályú hangminőséget nyújt az egyedülálló hangzásélmény érdekében.  Az erőteljes mélysugárzó dinamikus, mély basszust produkál, a kettős magassugárzó pedig hibátlan szoprán hangokat biztosít. Ezeknek köszönhetően teljes mértékben az ízlésednek megfelelően élvezheted zenéidet. A beépített, rejtett mikrofon egy újabb bónusz, amely lehetővé teszi a hívások fogadását: a SoleMate a telefonodhoz csatlakoztatva tiszta és érthető telefonbeszélgetést biztosít számodra.

Vezeték nélküli szabadság

A hangszóró egyszerűen csatlakoztatható minden Bluetooth-szal rendelkező eszközhöz: a telefonodhoz, tabletedhez, vagy a laptopodhoz, amely egy kisméretű, hordozható zenedobozt eredményez. A Solemate természetesen vezetékkel is használható, ugyanis hagyományos 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik. Ha nem szeretnéd, hogy a kábel látható legyen, bújtasd be a hangszóró alján lévő barázdák közé. A Jabrának köszönhetően kedvenc zenéidet akár 8 órán keresztül is a legjobb minőségben hallgathatod.

 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
9 W Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
0,61 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Solemate White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Solemate bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Solemate biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Solemate Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Solemate Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ