Alzaboxy Q1 MPLA317262

Adventi kalendárium gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
12 éves kortól
-

A gyerek adventi kalendárium segít a karácsonyig tartó visszaszámlálásban. A naptár minden ablakában vidám meglepetés várja a gyerekeket, általában valamilyen játék formájában. Kínálatunkban bájos LEGO®, Playmobil vagy Schleich adventi naptárak találhatók fiúknak és lányoknak egyaránt. Olvass tovább, és tudj meg többet arról, milyen gyerek adventi naptár kapható nálunk.

Tovább

Adventi kalendárium gyerekeknek, tele játékokkal

Az adventi kalendárium gyerekeknek készül, és a karácsonyi ünnepekhez tartozik. A várakozással teli gyerekek szeretik visszaszámolni az időt karácsonyig. Azok az idők azonban már elmúltak, amikor az adventi naptár gyerekeknek csak csokoládéval volt töltve. Manapság már minden nap egy kis meglepetés várja őket, amely feldobja majd a napjukat.

Mit tartalmaz az adventi kalendárium gyerekeknek szóló változata? Lehet bennük játék, hasznos kiegészítők, gyűjthető tárgyak vagy akár egy történet is minden napra.

Milyen adventi kalendárium való a lányoknak, és minek örülnek a fiúk?

Akár lányoknak, akár fiúknak keresel adventi naptárat, kínálatunkban mindenki számára találsz valamit. Népszerű babák, autók, figurák és készletek is kaphatók mindenki számára. A gyermekek érdeklődési köre végtelen, ezért szinte mindenféle hobbihoz való gyerek adventi kalendárium kapható.

Adventi kalendárium gyerekeknek - tippek fiúknak

A fiúknak szóló gyerek adventi kalendárium kiválasztása nem bonyolult. Válassz Hot Wheels autókat, kedvenc Marvel-figuráikat, Star Wars- vagy Pokémon-kártyákat tartalmazó naptárakat.

Adventi naptár gyerekeknek - mit rejtenek a lányoknak szóló naptárak?

A lányoknak szánt gyerek adventi kalendárium népszerű Barbie vagy BABY born babákat és kiegészítőket tartalmaz. Válassz sminkkel vagy stílusos kiegészítőkkel teli adventi naptárat a divatkedvelő kislányok számára.


Gyerek adventi kalendárium fiúknak
Gyerek adventi kalendárium fiúknak

Adventi naptár gyerekeknek - fiúknak és lányoknak
Adventi naptár gyerekeknek

Adventi kalendárium gyerekeknek - lány verzió
Adventi kalendárium gyerekeknek - lány verzió

i

Gyerek adventi kalendárium a legkisebbeknek

Lenyűgöző adventi naptárt keresel a legkisebbeknek? Az adventi naptár gyerekeknek általában 3 éves kortól ajánlott termékeket tartalmaz, hiszen minden ablak kisebb méretű tárgyakat rejt. A legnépszerűbb változatok közé tartozik a LEGO®, DUPLO®, a Play-Doh és a Schleich adventi naptár gyerekeknek. A mesékkel teli adventi naptár pedig jól mutat majd a gyerekek polcán.

Adventi naptár gyerekeknek - játékok és gyűjtemények széles választéka

Rövidítsd le a karácsonyra való várakozást egy gyerek adventi kalendárium segítségével, amely minden napra új játékokat és kalandokat tartogat. Valami igazán eredetit szeretnél? Kínálatunkban LEGO®, Harry Potter, Schleich, Playmobil, és Funko POP! naptárakat is találsz, valamint könyv alakban is választható adventi kalendárium gyerekeknek. Ezek minden gyereknek tetszeni fognak, akik szeretik a meséket, karácsonyi történeteket, énekeket és interaktív feladatokat.

Kreatív adventi naptár gyerekeknek LEGO® játékokkal

Az adventi naptár gyerekeknek LEGO® játékokkal a népszerű építőjáték minden rajongójának örömet fog okozni. A 24 eredeti minifigura, modell és egyéb kiegészítő garantáltan szórakoztat. Válassz a népszerű LEGO® City, Marvel, Friends és még sok más figuraszett körül.

A LEGO® adventi naptárak korlátozott példányszámú hős minifigurákat, kiegészítőket és modelleket rejtenek, amelyekkel saját képregényt készíthetsz.

Varázslatos adventi naptár gyerekeknek: Harry Potter játékok

A Harry Potter adventi naptárak a mágia és a boszorkányság világába kalauzolják el gyermekeidet kedvenc hőseikkel együtt. Ezek a naptárak igazán változatosak, a Funko POP! márkának hála pedig eredeti figurákat fedezhetsz fel, köztük például a már említett LEGO® vagy olyan naptárakat, amelyek gyűjtői ajándékokat tartalmaznak az igazi rajongók számára.

Adventi kalendárium gyerekeknek Schleich állatokkal

A Schleich gyerek adventi kalendárium rengeteg színes és gyönyörűen kidolgozott figurát rejt. Ezek a naptárak különböző formákban, színekben és méretekben kaphatók és különböző tematikus sorozatok közül is választhatsz. Kapható például farmon élő állatokat, istállót vagy dinoszauruszokat tartalmazó naptár is. A Schleich gyerek adventi kalendárium garantáltan nem fog csalódást okozni.

i

Adventi kalendárium gyerekeknek - Schleich játékok fiúknak és lányoknak

A belga Schleich cég élethű figurái már egészen kicsi koruktól kezdve szórakoztatják és nevelik a gyerekeket világszerte. Ezek a fiúknak és lányoknak szóló adventi naptárak garantált belépőjegyet jelentenek a tudás, a képzelet és a gyermekek által kitalált új történetek világába.

Mesés karácsonyi könyv formátumú adventi kalendárium gyerekeknek

A könyv formátumú gyerek adventi kalendárium segítségével napközben és lefekvéskor is lekötheted a kicsik figyelmét, lerövidítve a karácsonyra való várakozást. Gyerek adventi kalendárium kapható mesékkel, albumokkal, feladatlapokkal vagy énekekkel. Ez a változat nagyszerű választás fiúknak és lányoknak egyaránt.


Adventi naptár gyerekeknek játékokkal
Schleich adventi kalendárium gyerekeknek

Adventi naptár gyerekeknek - LEGO DUPLO
LEGO® adventi naptár gyerekeknek

Könyv adventi naptár gyerekeknek
Könyv adventi naptár gyerekeknek

Adventi naptár gyerekeknek játékokkal
HP gyerek adventi kalendárium

Playmobil adventi naptár gyerekeknek: játékok kreatív építők számára

A Playmobil adventi kalendárium gyerekeknek összerakható figurákat rejt, amelyek egy tematikus egységet alkotnak, így a gyerekek minden nap egy új figurával vagy kiegészítővel egészíthetik ki a projektjüket. Színes karácsonyi kalandokra készülhetnek, amelyek között szerepel a karácsonyi sütés, a téli móka vagy egy varázslatos állati utazás a világ körül.

Menő adventi naptár gyerekeknek, fiúknak és lányoknak is - Funko POP

A Funko POP gyerek adventi kalendárium tele van ikonikus gyűjtői figurákkal, amelyek tetszeni fognak a népszerű filmek, tévéműsorok és játékok rajongóinak. A naptár 24 önálló figurát tartalmaz a legendás Harry Potter, a Star Wars, a Fortnite és a Five Nights at Freddys szereplőivel. Ez a gyerek adventi kalendárium még a felnőtteknek is kedvére lesz.

Valami igazán különlegeset keresel, és még nem tudtál dönteni? Válassz népszerű gyerek adventi kalendárium kínálatunkból.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár Szállításra kész > 5 db
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft

2.
Baby Annabell Adventi naptár 2022 Szállításra kész > 5 db
Adventi naptár - Baby Annabell rajongóknak, összesen 24 ajándék, tartalma: baba ruhák és egyéb kiegészítők, gyermekek számára 3 éves kortól
12 890 Ft

72 termék
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75366
4,7
LEGO® Friends 41758 Adventi naptár 2023
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 231 darab építőelem van
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO41758
4,9 22×
LEGO® City 60381 LEGO® City Adventi naptár 2023
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagban 258 darab építőelem van
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60381
5,0 19×
LEGO® Marvel 76267 Bosszúállók Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Marvel sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a dobozban 243 db építőelem van
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76267
5,0 19×
LEGO® Harry Potter™ 76418 adventi naptár
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 227 darab építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76418
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984 - Adventi naptár
Típusok
5,0
Schleich Dinoszaurusz Adventi naptár 2023 98984
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, dinoszaurusz motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1696
5,0
Harry Potter Adventi naptár
Adventi naptár - tartalma: 24 figura, Harry Potter pálca UV-fénnyel, 7,5 cm méretű Harry Potter, Ron Weasley és Hermione Granger figurák, tartozékok
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls852
4,0 114×
Jelly Belly - Harry Potter - Adventi naptár
Adventi naptár - Harry Potter rajongóknak, 24 zselébab, tömeg: 190 g
3 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc1091
4,9 17×
Pokémon TCG: Adventi naptár 2023
Adventi naptár - tele promóciós kártyákkal, boosterekkel, érmékkel és egyéb meglepetésekkel a Pokémon-rajongóknak, tartalmakkal: 8x fóliakártya exkluzív matricával, 5× Pokémon TCG booster, 7× Pokémon TCG fun pack (3 kártya a csomagban), 2× érme, 2× matrica, 1× Pikachu és Glaceon medál, hozzáférési kód a Pokémon TCG online játékhoz
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2689
Schleich Horse Club Adventi naptár 2023 98982 - Adventi naptár Típusok
5,0
Schleich Horse Club Adventi naptár 2023 98982
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, ló motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
14 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1694
5,0
Play-Doh adventi naptár
Adventi naptár - fiúknak és lányoknak, ajánlott: 3 éves kortól
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36108
5,0
Disney Princess Adventi naptár kis babákkal 2023
Adventi naptár - kis babákkal, 24 meglepetést rejt, tartalma: 4 kis baba, kedvenc barátaik és kiegészítők, a termék színe és kinézete eltérő lehet
12 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2982
4,7
PEP Peppa malac adventi naptár
Adventi naptár - figura típusa: mese, az alábbi meséből ismert: Peppa malac, anyaga: műanyag, mozgó fejjel, az alábbi életkortól ajánlott: 3 éves
18 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36105
4,5
Ravensburger 272730 GraviTrax adventi naptár
Adventi naptár - lányoknak és fiúknak, 24 darab a csomagban, anyaga fém és műanyag, 8 éves kortól használható
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01757
LINDT Felt - rózsaszín, 275g - Adventi naptár Típusok
5,0
LINDT Felt - rózsaszín, 275g
Adventi naptár - hagyományos karácsonyi motívum, tejcsokoládé
10 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8349
5,0
Mancs őrjárat Adventi naptár - Hóőrjárat
Adventi naptár - Mancs őrjárat motívum, szépségápolási termékekkel, gyerekeknek 3 éves kortól, a csomagban: 4× Mancs őrjárat motívumú kitűző, 4× kulcstartó, 3× karkötő kézre vagy hajba, 1× fésű, 1× tusfürdő, 1× testápoló, 2× lap matrica, 1× ajtókilincs akasztó, 3× pezsgő fürdőbomba, 3× fürdő konfetti
19 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4373
Funko POP! Star Wars Holiday - Advent Calendar (Pocket POP) - Adventi naptár Típusok
4,0
Funko POP! Star Wars Holiday - Advent Calendar (Pocket POP)
Adventi naptár - Star Wars rajongóknak, Funko Pop, 24 figura, szabadon álló, magasság: 4 cm
24 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0606
Schleich Farm World Adventi naptár 2023 98983 - Adventi naptár Típusok
5,0
Schleich Farm World Adventi naptár 2023 98983
Adventi naptár - tartalma: 24 db figura és játék kiegészítő, farm motívum, gyermekek számára 5 éves kortól
14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1695
5,0
Harry Potter Adventi naptár - 12 pár zokni
Adventi naptár - Harry Potter rajongóknak, tartalma: 12 pár zokni, anyaga: poliészter és elasztán, méret: 36-41
18 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2003
5,0
Playmobil 71088 Adventi naptár Karácsonyi sütögetés
Adventi naptár - 24 darabos készlet, téma karácsonyi, anyaga műanyag, ajánlott 4 éveskortól
11 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04028
LINDT Felt Advent Calendar Silver 275g - Adventi naptár Típusok
5,0
LINDT Felt Advent Calendar Silver 275g
Adventi naptár - hagyományos karácsonyi motívum, tejcsokoládé
10 390 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8350
4,7
Hot Wheels Adventi naptár 2023
Adventi naptár - tartalma: 8 db 1:64 méretarányú Hot Wheels játék autó és 16 kiegészítő, a termék színe és kinézete eltérhet
19 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2981
5,0
Barbie mesés adventi naptár 2023
Adventi naptár babát, ruhákat és divatos kiegészítőket tartalmaz, a színek és a minták változhatnak
11 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2983
5,0
LINDT Merry Xmas Advent calendar 115 g
Adventi naptár - hagyományos karácsonyi motívum, tejcsokoládé
3 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VBAL8609

Adventi kalendárium gyerekeknek

Adventi kalendárium gyerekeknek

A Adventi kalendárium gyerekeknek kategóriában összesen 72 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó adventi kalendárium gyerekeknek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább adventi kalendárium gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb adventi kalendárium gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: adventi kalendárium gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ