30 dnů na vrácení Shop roku

Ajándékszett Kistigris

Termékkatalógus
Ajándékszett Kistigris
Körforgó - 3 hónapos kortól
Kód:  QBM111 Termékszám:  9321104832993

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ajándékszett Kistigris

Ez a kistigris, amit arra terveztek, hogy a kiságyról, babakocsiról vagy autósülésről lógassák le, változatos textúrájú és színű anyagokból készült, melyek stimulálják a baba látását és érintését. Kivitelezése arra szolgál, hogy vonzza a gyermek figyelmét, hogy ezáltal jobban koncentráljon és fejlessze érzékeit aktív játék formájában. Az alját meghúzván a tigris mindig lejátszik egyet a négy rövid és kellemes dallam közül. Amellett, hogy fejleszti a látást és érintsést, a baba a hangérzékelését is gyakorolja ezáltal. A hátulján szemészek által kifejlesztett fekete-fehér minta látható, aminek az a feladata, hogy fejlessze a babák látóképességét, amikor még nem képesek megkülönböztetni a színeket három hónapos korukig. 

Jellemzők:
Alkalmas: 0+ éves kortól
Ausztráliában tervezték
2 x LR44-es elemmel működik
Méretek: 8 × 16 × 28 cm

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!
Hosszúság/mélység
16 cm Kész!
Szélesség
8 cm Kész!
Magasság
28 cm Kész!

Tulajdonságok

Szín
Narancssárga Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
16 cm Kész!
Szélesség
8 cm Kész!
Magasság
28 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ajándékszett Kistigris Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dárkový set Tygřík. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Darčeková súprava Tiger. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dárkový set Tygřík. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dárkový set Tygřík.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ