A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Babajátékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
9 éves kortól
-

A kicsiknek gyártott babajátékok sokaságából nagyon körültekintően kell választani! A csecsemők az egyszerű színes babajátékok között is boldogok, de hamarosan elkezdik értékelni a különböző hangokat, dallamokat és interaktív játékokat, amelyek fejlesztik a kognitív képességeiket, a kézügyességüket, a motoros készségeket, a beszédet és a gondolkodást. Olvasd el tippjeinket, hogy egyszerűbb legyen eldönteni, melyik babajátékok a legmegfelelőbbek a számotokra!

Tovább

A legkisebb babák számára készült első babajátékok közé tartozik a csörgő és a rágóka

 A csörgők és rágókák az első, legkisebbeknek szánt babajátékok. Minden baba szereti a színes, hangokat kiadó, könnyen megmarkolható és szájba vehető játékokat. A különféle formájú babajátékok, csörgők támogatják az egészséges fejlődést, valamint szórakoztatják a babát. A rágóka segít a fogzás okozta fájdalmak enyhítésében. 

Alvópajti és szundikendő, avagy ideális babajátékok a kiságyba

Az alvópajtik vagy más néven szundikendők remek kis babajátékok a csecsemők számára. Ezek a babajátékok segítenek könnyebben elaludni, és amikor nagyobbak lesznek a gyerekek, játszhatnak velük. Milyen alvópajtikat lehet kapni?

  • A plüss alvópajtik kellemes és puha anyagból készült babajátékok, amelyet egyedi csomók is díszíthetnek, ezek teszik különlegessé; a gyártók különböző mintákkal látják el a szundikendőket, mini takaró formájúak vagy báb alakúra készítik őket; nagyszerű társak a kiságyban. 
  • A világító alvópajtik lámpaként szolgálnak, a fényt dimmelni is lehet, hogy a fényviszonyok a gyermekek számára a lehető legkellemesebbek legyenek, és a lámpák ne vakítsanak; a szűrt fény elalváskor és alvás közben a béke és biztonság érzését kelti.
  • A zenélő alvópajtik nyugtató dallamok lejátszásával és kellemes légkör megteremtésével segítenek a babáknak ellazulni és elaludni; az altatódal dallama lehet klasszikus zene, de választhatsz madárcsicsergést vagy a tenger hullámainak a hangjait is.

Az első alvópajti és szundikendő - mikortól alkalmas? Ezek a babajátékok már a születéstől kezdve megfelelőek a babák számára. A csomók fogzáskor gyengéd harapdálásra is alkalmasak.

A legkisebb gyermekeknek készült babajátékok a kiságyhoz vagy a babakocsihoz rögzíthetők

Amikor a gyerekek még nagyon kicsik, célszerű olyan babajátékok beszerzése mellett voksolni, amelyeket a kiságyhoz vagy a babakocsihoz lehet rögzíteni. A babák nézegetik a játékokat, és így sokáig szórakoztatják magukat.

  • körforgók a kiságy felett szórakoztatják a babát, segítenek az elalvásban és fejlesztik a vizuális képességeket; a karokról különböző színes játékok lógnak le - amint elindul a babajáték körforgó, kellemes dallam szólal meg. 
  • Babajátékok a babakocsiba: általában a baba feje mellett vagy fölött lógnak, és remekül szórakoztatják őt kirándulások vagy séták során; csörögnek, zörögnek, zenélnek, amit a kicsik nagyon szeretnek.

i

A plüssfigurák ugyancsak az egyik leggyakrabban vásárolt babajátékok közé tartoznak, ha az 1 év alatti kicsikről van szó. Természetesen a nagyobb gyerekek és a felnőttek is szívesen használják, de a csecsemők szeretik a legjobban. Kellemes tapintású babajátékok, amelyek segítenek a babáknak elaludni, nem élesek a széleik, és gyakran a babák legjobb barátai lesznek.

A babák szeretnek a padlón lenni - a legnagyszerűbb babajátékok közé a játszószőnyeg és a habszivacs puzzle tartozik

A kisgyermekek általában a földön szeretnek játszani, ott, ahol sok helyük van. Annak érdekében, hogy a gyermek ne fázzon fel vagy ne sérüljön meg, célszerű beszerezni neki például egy játszószőnyeget vagy egy nagyobb habszivacs puzzle-t a padlóra. Mitől különlegesek ezek a babajátékok?

Könnyen elhelyezhetők a további babajátékok a játszószőnyegen

Játszószőnyegek és egyéb, földre rakható babaszőnyegek különösen a még fekvő csecsemők esetében fontosak. Gyakran jár hozzájuk egy híd, amelyre különböző babajátékok rögzíthetők a kicsik számára, így fejlesztve a gyermek tapintását és látását. Kellemesen puha anyag biztosítja a kényelmes fekvést, akár hason, akár háton fekszik a baba. A pihenés pillanataihoz klasszikus habszivacs alátétek is a rendelkezésre állnak.

A könyvek és leporellók - azaz a harmonika szerűen hajtogatható babakönyvek - ideális babajátékok a játszószőnyegen való játékhoz. Ezek olyan képeskönyvek, amelyek segítenek a gyermekeknek megtanulni a formákat és a színeket. Különböző történeteket is el lehet mesélni a segítségükkel. Gyakran tartalmaznak mondókákat, egyszerűbb verseket. 

A kislányoknak vagy kisfiúknak szánt habszivacs puzzle nem csak fekvésre való - nézzük meg, mi lehet a habszivacsból készült kirakós babajátékok három különböző felhasználási módja

A habszivacs puzzle mind a kislányok, mind a kisfiúk számára remek választás, hisz rendkívül puha épp ezért kényelmes. A tartós anyagnak köszönhetően nem baj, ha kiömlik rá az ital, vagy morzsás lesz. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így megvédi a gyermekeket a hideg és a kemény padlótól. Ismerd meg habszivacs puzzle babajátékok három felhasználási módját!

  1. Ha kényelmes fekvőhelyzetet szeretnél biztosítani a babának, szerezz be neki egy habszivacs puzzle-t. A gyermek születésétől kezdve figyelheti a habszivacs puzzle színeit és a körülötte lévő világot. Ezenkívül a strapabíró anyag tompítja az esést az első üléskor vagy felállási kísérletek során.
  2. Ha a gyermek nagyobb lesz, a habszivacs puzzle-t használhatjátok játékra. A gyerek könnyen összeállíthat egy szőnyeget, de mindenféle 3D-s modellt is - minden csak a gyermekek képzeletén múlik.
  3. Ha szereted az egyszerű designt, értékelni fogod a monokróm, habszivacsból készült kirakót. A szürke vagy bézs színűeket különösen az anyukák, a színeseket pedig maguk a gyerekek értékelik. A gyerekszobában és a nappaliban is elhelyezheted őket.

A gyermekek motorikus készségeinek fejlesztése - interaktív vagy fából készült babajátékok a kicsik számára

motorikus játékok fejlesztik a gyermekek kézügyességét, és segítik a finommotorika és nagymotoros készségek fejlesztését. A babajátékok ezen típusai közé tartozik az egyszerű kocka vagy karikák felfűzése, de népszerűek az interaktív játékok is. Milyen típusú babajátékok a legjobbak a motorikus készségek fejlesztéséhez?

  • Interaktív babajátékok a kicsiknek, amelyek fejlesztik a finommotoros készségeket, a képzeletet és megmozgatják a gyermekek kezét; különböző hangokat, dallamokat adnak ki, vagy beszélnek, hogy növeljék a gyermekek tudását és fejlesszék a készségeit.
  • A kisgyermekeknek szánt fa babajátékok egyszerű játékok, amelyek a motorikus készségeket és a logikát is fejlesztik; rendkívül egyszerű kialakításúak, egészségbarát termékek, általában természetes anyagokkal kombinálják őket.
  • A Montessori babajátékok a kicsik számára biztosítják a harmonikus fejlődést, mert a gyártók felismerték, hogy minden gyermeknek a saját útján és a saját tempójában kell fejlődnie; ezek olyan egyszerű segédeszközök, amelyek csak egy tevékenységre összpontosítanak.

Támogasd a baba első lépéseit, és szerezz be neki egy járássegítőt - mikortól alkalmas a járássegítő, mint babajáték?

A járássegítők ötvözik a babajátékok fejlesztő tulajdonságait az első lépések támogatásával. A gyerekek gyakorolják a járást, és az interaktív funkcióknak köszönhetően fejlődnek a finommotoros készségeik is. Ez a segédeszköz csak akkor használható, ha a gyermek már tud támasz nélkül ülni, vagy néhány lépést önállóan megtenni. Általános szabály, hogy 6 hónapos korú gyermekek számára célszerű járássegítőt vásárolni, és csak egy ideig használni

Egyéves és idősebb gyermekeknek szánt babajátékok - vajon alkalmasak az autók és a LEGO DUPLO?

Ha egyéves vagy annál idősebb gyermekeknek keresel ajándékot, olyan babajátékok között is válogathatsz, mint a kisautók, a LEGO DUPLO vagy a vízben használható babajátékok. Mit kínálnak ezek a játékok

  • Autók számos fény- vagy hanghatással rendelkeznek a fiúk és lányok szórakoztatására; a kínálatban találsz kisebb gyerekeknek való autókat és olyanokat is, amelyek az idősebb gyerekeknek készülnek
  • LEGO DUPLO színes építőkockák, amelyek minden kis építő számára alkalmasak; a készlet kisebb számú, nagyméretű darabot tartalmaz, így ideális kisgyermekek számára.
  • vízbe való babajátékok a kicsiknek szórakoztató fürdést biztosítanak, egyesek tapadókorongokkal is rendelkeznek, amelyekkel a kádhoz rögzíthetők, míg más típusok lehetővé teszik a gyermekek szabad játékát; különböző színekben, formákban és motívumokban kapható babajátékok.

i

Szeretnél spórolni, de mégis szeretnél beszerezni a kicsiknek valamilyen babajátékot? A használt játékok kategóriánk egy nagyszerű hely, ahol megfizethető kincseket találhatsz. Ha eredeti babajáték az, ami érdekel, az outlet a legújabb darabokat az ár töredékéért kínálja.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 060 termék
4,9 14×
Lamps denevér
Plüss - magassága 16 cm, ajánlott Újszülött kortól
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApta0424
5,0 24×
LEGO DUPLO Buldózer 10930
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 10 db építőelem van
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10930
4,7
LEGO® DUPLO® Első kutyusom és cicám 10977
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 22 db építőelem van
14 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10977
Fából készült színes abakusz - Abakusz Típusok
4,6 45×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
4,8
LEGO® DUPLO® 10992 Városi kalandok Élet az óvodában
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 67 darab építőelem van
17 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10992
5,0
Small Foot Matrjoska bagoly család
Motorikus készségfejlesztő játék - ajánlott 3 éves kortól
6 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif12305
4,9
Plastica habszivacs puzzle "Vízi matrica, állatok", 26 darab
Vízi puzzle - klasszikus, állatkák téma, összecsukható, szárítóháló, anyaga hab, 26 darabos csomag, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -11 %
5 790 Ft 6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz12526
5,0
Szenzoros érzékelőkockák
Játékkocka gyerekeknek - 6 hónapos kortól alkalmas
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz35639
4,3 26×
Munchkin - úszó pingvin
Vizijáték - gyerek, úszó, állatkák, gyerekeknek 6 hónapos kortól, anyaga műanyag, 1 darab a csomagban
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa10609
4,6
Playgro úszó játék hal
Vizijáték - gyerek, úszó, halacskák, fiúknak és lányoknak 1 éves kortól, anyaga műanyag, 1 darab a csomagban
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM575
5,0
LEGO® DUPLO® 10416 Állatok gondozása a farmon
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 74 darab építőelem van
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10416
4,7
Playgro labda rágóka
Csörgő - rágókával, alkalmas 3 hónapos kortól
3 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM572
Formaillesztő játék - Karika toronyépítő
Típusok
4,6 45×
Formaillesztő játék
Karika toronyépítő - fa, különböző alakú, 9 gyűrű és talpazat a csomag része, többszínű, ajánlott 1 éves kortól
Leárazás -29 %
1 790 Ft 2 510 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33005
5,0 10×
Playgro - Új karikás zebra
Interaktív játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott 3 hónapos kortól
2 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa10658
5,0
Miffy Sitting Teddy Cream 23 cm
Plüss - nyuszi, magassága 23 cm, ajánlott Újszülött kortól, Miffy tematika
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAbz11247
Dino Tatra 148 piros-kék 30 cm - Játék autó
Típusok
4,9 118×
Dino Tatra 148 piros-kék 30 cm
Játék autó - 1 éves kortól ajánlott, 30 cm hosszú, homokozóban is használható- 1 db a csomagban
4 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRA1226b
4,9
Fafigurák - Medve család
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 3 éves kortól
6 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BGJ142
5,0
Cozy Noxxiez Cuddle Pillow Unikornis
Plüss - egyszarvú, melegíthető, magassága 35 cm, ajánlott Újszülött kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06059
5,0
Fekete özvegy pók
RC modell - ajánlott életkor: 3 éves kortól
7 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2658
2,3
Szivárvány rugó
Rugó - szivárványrugó, ajánlott életkor 3 év
770 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14800
NICI Plüss egyszarvú Yin szivárvány 13 cm
Plüss - magassága 13 cm, ajánlott 1 éves kortól
3 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05851
Disney and Friends 100. évfordulós vonat
Vonat - anyaga műanyag, kézi irányítású, mechanikus, ajánlott 3 éves kortól
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07073
Fisher-Price Kutyusos zenelejátszó
Zenélő játék - ajánlott 6 hónapos kortól
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2801
Happy, 30 cm - szív
Párna - díszpárna, atipikus forma, méret 26 × 30 cm, töltőanyag poliészter, gyerek, piros kivitel
3 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAbz15322

Babajátékok

Babajátékok

A Babajátékok kategóriában összesen 3061 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babajátékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább babajátékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babajátékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babajátékok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ