A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Játékok babakocsira

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
0,5 éves kortól
-
Típus
Lánc
(7)
Függő játék
(95)
Spirál
(5)
Motívum
Formák
(13)
Állatkák
(93)
Közlekedési eszközök
(1)
Gyümölcs
(4)
Ég
(4)
Rögzítés
Klip
(51)
Karika
(39)
Tépőzár
(5)
Rátekerés
(6)
Fűző
(4)
Felszerelés
Rágóka
(62)
Tükör
(26)
Szalagok
(8)
Könyv
(1)
Effektek
Kontrasztos
(23)
Melódiával
(21)
Fénnyel
(3)
Felhúzható
(18)
Susogó
(51)
Zizegő
(8)

A játékok babakocsira újszülött kortól alkalmasak a gyermekek számára. Fejlesztik az érzékeiket és lekötik őket, amikor nem alszanak. Számos szín, anyag, forma és rögzítési mód közül választhatsz. Lássuk, milyen is az ideális játék babakocsira, mi minden tartozik ide.

Tovább

Miért kerüljön a babakocsira játék?

A játék babakocsira újszülött kortól kezdve alkalmas a gyermekek számára. Szeretnél egyet venni? Természetesen vannak olyan gyerekek, akiknek a figyelmét elvonja egy játék, amikor aludniuk kellene. Viszont fejleszteni és szórakoztatni fogja őket.

  • A játékok babakocsira téve fejlesztik a baba érzékszerveit, legyen szó hallásról, látásról, tapintásról és mozgásról.
  • Leköti a csöppséget, amikor nem alszik, vagy éppen ellenkezőleg, nyugtató légkört teremt az elalváshoz.
  • Áthelyezhetők, így könnyen rögzítheted őket az autósüléshez vagy az etetőszékhez.

Játék babakocsira - milyen anyagból készülhet?

A játékok babakocsira különböző anyagokból készülnek. Leggyakrabban textil vagy plüss anyagból, ami kellemesen puha tapintású, így akár magukhoz is ölelhetik őket a picik. Ezeket gyakran műanyag elemekkel egészítik ki, amelyek később rágókaként szolgálnak. A játékok rögzítéséhez használt karikák és csipeszek szintén műanyagból készülnek.

Milyen legyen a játék babakocsira, színes vagy fekete-fehér kontrasztos?

A kontrasztos játék babakocsira nagyszerű a legkisebb babák számára, mert ők még nem ismerik fel a színeket, és a fekete-fehér kombinációja erős kontrasztot teremt, ami serkenti a vizuális fejlődést. Ezenkívül lányok és fiúk számára egyaránt alkalmas. Egyébként mindenféle színből választhatsz, amit a nagyobb gyerekek biztosan örömmel vesznek majd.

Kontrasztos játék babakocsira

Vannak olcsó játékok babakocsira, és drágábbak is. Nézd meg az összeset, biztosan találsz megfelelőt.

Játékok babakocsira újszülött kortól

A legkisebb babák számára is kapható játék babakocsira. Idővel ezeket kifinomultabb játékokra lehet cserélni, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyeket egy nagyobb gyermek is szívesen fogad és használ, amikor már elkezdi kézbe venni a játékokat.

i

Felakasztható játék babakocsira

A csecsemőknek szánt felakasztható játékoknak több kritériumnak is meg kell felelniük. Fontos a színük, mert a babáknak kontrasztos színekre van szükségük, amelyeket jól érzékelnek. A játékot a szemüktől 30 cm-en belül kell elhelyezni, mivel ebben a korban még csak ekkora távolságra tudnak fókuszálni.

A játékok babakocsira történő rögzítésének módja

Különböző módon rögzíthetők a játékok babakocsira. Válaszd azt, amelyik neked a legkényelmesebb. A csipesz praktikus lehetőség, a spirál alakú játék a hordozó vagy a babakocsi karfájára illeszthető, ha a gyermek már sport babakocsiban utazik. Vannak láncok, amelyeknek a végén hurok van, vagy játékhidak, amelyek a speciális fogantyúkkal rögzíthetők a vázhoz. Van olyan játék babakocsira, amely C karika vagy tépőzár segítségével rögzíthető.

Csíptetős játék babakocsira

Nagyon praktikusan rögzíthetők a csíptetős játékok babakocsira. Szinte bárhová felteheted, a helyén marad, és pillanatok alatt áthelyezhető a babakocsiról az autósülésre.

Játékos babakocsi lánc

Nagyanyáink és anyáink is tudták, milyen praktikus a babakocsira játék rögzítése, akkoriban a babakocsi lánc volt szinte az egyetlen megoldás. Ma is kapható, de kissé más formában. Fából, textilből, de természetesen műanyagból is készülhet, és csengettyűkkel vagy csörgőkkel szokták kiegészíteni.

Játékok babakocsira - babakocsi lánc
Babakocsi lánc

Babakocsira játék - játékhíd
Játékhíd

Spirál alakú feltekerhető játék babakocsira
Spirál alakú játék babakocsira

Jobb áron keresel felszerelést? Nézd meg a vásár kínálatát, itt találhatók használt, felbontott és újszerű játékok babakocsira.

Babakocsira játék - további jellemzők

Az interaktív játékok babakocsira biztosan lekötik a gyerekeket. Játszhatnak dallamokat, lehetnek csipogó, csengő vagy zörgő és csörgő részeik. A felakasztható tükör, amelyben megfigyelhetik magukat és a környezetüket, szintén elvarázsolja őket.

i

Hangokat és dallamokat játszó, felakasztható játék babakocsira

A játék babakocsira hangokkal kiegészítve hosszú órákon át leköti gyermekedet. A finom hangokat úgy tervezték, hogy azok ne károsítsák a hallást, hanem elősegítsék annak fejlődését. Ugyanakkor a hang lejátszásához meg kell húzni a zsinórt, ami a gyerekek motoros készségeinek fejlődéséhez is hozzájárul.

Játékok babakocsira lányoknak és fiúknak

Kislánynak vagy kisfiúnak kellene a babakocsira játék? Biztosan találsz megfelelőt. A különböző állatok mellett, amelyek minden korosztály számára alkalmasak, vannak babák, virágok vagy holdacskák és napocskák is.

A legnépszerűbbek a fekete-fehér kontrasztos és a semleges színű játékok babakocsira. Ezeket akkor is használhatod, ha több gyermeket tervezel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
110 termék
4,5 16×
Playgro Kutyus
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - felhúzható - dallamokat játszik - rágóka a csomag része - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
5 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM062c
Gagagu lógó plüss Panda, Labda, Majom - Babakocsira rögzíthető játék Típusok
4,8 11×
Gagagu lógó plüss Panda, Labda, Majom
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - plüss - tépőzáras - kontraszthatásokkal - levehető játékok - formák és állatkák motívum - fehér és fekete színben - ajánlott újszülött kortól
5 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04337
4,8 11×
Playgro Donkey
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - szövet - klipes rögzítés - állatkák motívum - többszínű - ajánlott 3 hónapos kortól - mérete 315 × 120 × 167 mm (Ma×Sz×Mé)
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM062k
5,0
Lamaze - Az első narancsom
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - rágóka a csomag része - gyümölcs motívum
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004121
5,0
Canpol babies Felakasztható szenzoros utazó játék csíptetővel Panda BabiesBoo
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - kontraszthatásokkal - rágóka és tükör a csomag része - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05589
Benbat Felfüggeszthető játék Peek a Boo bagoly - Babakocsira rögzíthető játék Típusok
4,0
Benbat Felfüggeszthető játék Peek a Boo bagoly
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - szövet - klipes rögzítés - susogó - rágóka, tükör és szalagok a csomag része - levehető játékok - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 220 × 160 × 110 mm (Ma×Sz×Mé)
4 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1427
5,0
Bandana Buddies Majom
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - plüss - rögzítése karikával - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
7 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmm00092
4,5
Playgro Activity Doofy Dog rögzíthető játék
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - dallamokat játszik - rágóka és tükör a csomag része - állatkák motívum
5 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM063e
4,8
Playgro Mouse
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM062z
4,5
Playgro Kutyus Rexík
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - felhúzható - rágóka a csomag része - állatkák motívum
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM062v
Lógó róka tevékenységekkel
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - susogó - rágóka a csomag része - levehető játékok - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 300 × 200 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1295
4,7
Playgro játék pingvin
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - felhúzható - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - magassága 230 mm
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM584
Lógó kocka aktivitásokkal - Kis oroszlán
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - susogó - rágóka a csomag része - formák, állatkák és gyümölcs motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 35 × 11 × 23 mm (Ma×Sz×Mé)
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv01282
Felakasztható textilkönyv, állatos,
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - susogó - rágóka és könyv a csomag része - levehető játékok - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 100 × 110 × 40 mm (Ma×Sz×Mé)
3 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1296
Baby Einstein Neptune’s Sensory Sidekick Teknős
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - plüss - rögzítése karikával - susogó - kontraszthatásokkal - rágóka a csomag része - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 32,99 × 19 × 8 cm (Ma×Sz×Mé)
4 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1934
BABY FEHN Babakocsi lánc
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - lánccal - szövet - plüss - felköthető - susogó - kontraszthatásokkal - rágóka és tükör a csomag része - levehető játékok - formák és állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - szélessége 40 cm
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22439
Lógó léggömb elefánttal
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - susogó - rágóka és tükör a csomag része - levehető játékok - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 310 × 120 × 70 mm (Ma×Sz×Mé)
9 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1294
Lamaze - Az első banánom
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - rágóka a csomag része - gyümölcs motívum - ajánlott újszülött kortól
6 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004119
SKIP HOP C gyűrűs Játék Rezgő bagoly Celestial Dreams, 0m+
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - szövet - rögzítése karikával - felhúzható - állatkák motívum - bézs színben - ajánlott újszülött kortól - mérete 229 × 127 × 44 mm (Ma×Sz×Mé)
5 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY679
Lamaze - Sierra, a hattyú
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - rágóka a csomag része - állatkák motívum
4 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10992
Felakasztható babajáték, csilingelő elefánt fénnyel
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - szövet - rögzítése karikával - kontraszthatásokkal - fényeffektek - levehető játékok - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól - mérete 250 × 130 × 100 mm (Ma×Sz×Mé)
4 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv01291
Discovery baby Ronnie mosómaci
Babajáték - méretek: 23 x 14 x 6 cm, rágóka rész, 3 hónapos kortól ajánlott
3 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif6129
Playgro függő zsiráf kiegészítőkkel
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - rágóka a csomag része - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM592
2,0
Lamaze mackó Basha
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - rágóka a csomag része - állatkák motívum - ajánlott újszülött kortól
4 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMM513

Játékok babakocsira

Játékok babakocsira

A Játékok babakocsira kategóriában összesen 110 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok babakocsira Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékok babakocsira A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok babakocsira A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok babakocsira vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ