Baggymax - Sims Butterfly

Termékkatalógus
Baggymax - Sims Butterfly
Iskolai felszerelés sok fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság, fém zár reflektor, térfogat 20 l, súly 950 g, a külső dimenziója 36 x 27 x 43 cm
Kód:  GR490 Termékszám:  4047443244161

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baggymax - Sims Butterfly

A lánya akar pipere az iskolában, és akkor már közben élvezni egy jó táskát? Vigyék egy tervező zsákot a márka Baggymax! 

Táska párnázott hátsó kényelmes lélegző anyagból, párnázott, állítható vállpánttal. A nagyobb biztonság érdekében a gyermek, akkor értékelni fogja kényelmi fényvisszaverő elemekkel. A fém zár van egy reflektor. Javított stabilitás biztosítja a műanyag alap, amely szintén védve a nedvességtől és a szennyeződés könnyen lemosható. 

Side üveg zsebek vagy kis dolgok bővíthető, ha szükséges, zárás tépőzáras. Előtte izolált zsebek adhat a baba meleg vagy hideg snack. Egy kisebb belső zseb illik példa. ceruzatartó vagy a kis dolgokat, zseb mobiltelefon. A fedél egy gyakorlati táskát tasakok menetrend szerint. Az utastér hátsó használják nehezebb elemek, például. könyvek, tankönyvek.

A táska súlya mindössze 950 g, térfogat 20 l, külső méretei: 36 x 27 x 43 cm. Ez történt a poliészter, a nyél készült szövet. Tudod, hogy egy köpenyt. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baggymax - Sims Butterfly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax - Simy Motýl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baggymax - Simov Motýľ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baggymax - 3 teilig Simy Schmetterling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baggymax - 3 teilig Simy Schmetterling.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ