Bing plüssök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Játék magassága
33 cm
36 cm
-
Alsó korhatár
0 éves kortól
2 éves kortól
-
Szűrés

A Bing nyuszi plüss játékokat úgy tervezték, hogy örömet és kényelmet hozzanak a kicsik életébe. Ugyanúgy, mint a sorozatban, te és Bing, a nyúl felejthetetlen, családi szórakozással teli kalandra indulhattok. Ha nem tudod, mit válassz, ne habozz, merülj el velünk ebben a világban. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik a megfelelő Bing nyuszi plüss a kisgyermekednek.

Tovább

Bing nyuszi plüss figura: puha társ a kicsiknek

A Bing nyuszi plüss figura a tanulás, a szórakozás és a kényelem egyedülálló kombinációját kínálja a kicsiknek. A plüssállatok kiváló minősége, biztonsága és tetszetős kialakítása nemcsak kedvenc játékká, hanem a gondtalan gyermekkor maradandó emlékévé is teszi őket. Az olyan vonzó opciókkal, mint például a gyermekek nyelvi készségeit fejlesztő, beszélő Bing plüss vagy a csendes éjszakai mesékhez való világító változatok, mindenki számára van valami. Nézd meg, hogy érdemes választanod.

Milyen típusú Bing nyuszi plüss figurákkal találkozhatsz?

A Bing plüss két különböző változatban kapható, mindkettő más-más élményt nyújt. A klasszikus Bing plüssök ideálisak az összebújáshoz, és a gyermekek számára kényelmet és biztonságérzetet nyújtanak. Másrészt az interaktív Bing plüssök különleges funkcióinak köszönhetően dinamikus szórakozást nyújtanak.

Az interaktív Bing nyuszi plüss játék különleges jellemzői

A Bing plüss különböző funkciókkal rendelkezik, amelyek szórakoztatóvá teszik a vele való játékot. A beszélő Bing beszélni tud, így a gyerekek interakcióba léphetnek és fejleszthetik nyelvi készségeiket. Más modellek mozognak, így ösztönözve a gyermekek motoros készségeit. Ezek az interaktív elemeknek köszönhetően a Bing plüssök a szórakozás és a tanulás eszközeivé válnak.


Bing plüss, aki csehül beszél

Bing és barátai interaktív funkciókkal

i

A csehül beszélő Bing nyuszi plüss örömmel tölti el a gyerekeket

A csehül beszélő Bing nyuszi plüss több mint 15 cseh kifejezést tud, csak nyomd meg a mellkasán lévő gombot és hallgasd meg.

Különböző korú gyermekek számára alkalmas: a Bing nyuszi plüss és a sokoldalúsága

A Bing plüss a születéstől kétéves korig alkalmas a gyermekek számára. A plüssállatok biztonsága és alkalmazhatósága ebben a korosztályban biztosítja, hogy gyermekeid első ideális társaivá váljanak. A Bing plüssök kivételes játékok, mivel képesek támogatni a gyermekek érzelmi jólétét és fejlődését életüknek ebben a kritikus időszakában.

A Bing nyuszi plüss figura méretei és méretei

A Bing plüss és a sorozatban szereplő játékok különböző méretekben kaphatók, így kiválaszthatod a gyermeked számára tökéletes játékot. A 20 és 50 cm közötti magassággal ezek a plüssfigurák biztonságos kialakításúak. Az 50 cm-es Bing plüss ideális a kisgyermekek számára, mivel kényelmes társaságot nyújt nekik.

Egy ilyen Bing plüss 100 cm magas és olyanoknak való, akik nagy plüss barátot keresnek.

Az ideális plüss Bing nyuszi

A Bing plüssök kínálatában különböző változatok találhatók, mint például a 36 cm-es Bing beszélő és világító plüss, valamint más Bing játékok. Ideális méretük és interaktivitásuk biztosítja, hogy a gyerekek idősebb korukban is élvezni fogják őket. A változatos lehetőségek azt is biztosítják, hogy minden gyermek számára ideális Bing nyuszi plüss figura álljon rendelkezésre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
5,0
Bing pihe-puha
Plüss - nyuszi, magassága 36 cm, ajánlott Újszülött kortól, Bing tematika
Leárazás -32 %
8 190 Ft 11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk001817
5,0
Bing öltöztethető plüssjáték hátizsákkal
Plüss - nyuszi, magassága 33 cm, ajánlott 2 éves kortól, Bing tematika
10 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz12451

Bing plüssök

A Bing plüssök kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Bing plüssök – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bing plüssök
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ