Akvizice ApF HU Shop roku

Bonaparte ujjbábok

Termékkatalógus
Bonaparte ujjbábok
Játékszett - mesebeli karakterek
Kód:  HRAa10162 Termékszám:  8593547080168

Bonaparte ujjbábok

A gyerekek szeretnek játszani, és szeretik a meséket, minden formában. Ezzel a mesebeli karaktereket megjelenítő, szimpatikus ujjbábokat tartalmazó készlettel csodálatos kapcsolatot alakíthatsz ki a gyermekeddel. A gyermek hálás lesz az együtt töltött időért, főleg, ha azt közös bábszínházazással töltitek. Később aztán már a gyerekek játszanak bábszínházat neked. A bábozás nagyon kreatív elfoglaltság, amely remekül fejleszti a gyermek képzelőerejét. Végül, de nem utolsósorban a bábozás terápiás célokat is szolgálhat: a báb lehet a gyermek barátja, akinek elmondhatja félelmeit és fájdalmait, és minden egyebet, amit egy felnőttnek soha nem mondana el.

A gyönyörű színes bábok feje kiválóságú minőségű fából készült, melynek festékanyaga az egészségre nem ártalmas. Testük textilből készült. A készletben különböző mesefigurák találhatók, többek között herceg, hercegnő, király és vízi manó, akikkel a gyermek különféle szerepeket játszhat el.

Bábok száma:
5 db

A báb mérete:
Körülbelül 10 cm

 

 

Paraméterek

Játék magassága
10 cm Kész!

Játék magassága

Játék magassága
10 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bonaparte ujjbábok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bonaparte Prstoví maňásci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bonaparte Fingers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bonaparte Prstoví maňásci. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bonaparte Prstoví maňásci.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ