Gel Blaster Surge

Termékkatalógus
Gel Blaster Surge
4,5 17 értékelés
Játékpisztoly - vízgolyók, hatótávolsága 30 m, gyorstüzelés és kivehető tár, 800 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, 10800 töltény a csomagban szemüveg a csomag része, anyaga ABS, fegyver hossza 23 cm, bézs, fehér és zöld kivitel, alkalmas 14 éves kortól
25 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAls1547 Termékszám:  850040523676

Gel Blaster Surge

Gel Blaster Surge egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

A Gel Blaster Surge nagyszerű módja a szórakozásnak

Vedd rá barátaidat egy akciódús szórakozásra az új zselés blaster játékfegyverrel, amely környezetbarát és foltmentes. Lényegében olyan, mint a paintball, de fájdalom és megerőltető tisztogatás nélkül. A Gel Blaster Surge 800 töltényes tárral rendelkezik (már előre feltöltve), és a blasterhez egy 10 000 darabos Gellet csomag is jár. A blaster beépített akkumulátorral működik, amely 45 perc alatt teljesen feltöltődik, így akár 4 órán keresztül is játékban maradhatsz. A Gelletek 30 méterig repülnek, és kétféle mód közül választhatsz: Single vagy Full Auto.

Tartalék hüvely és két tüzelési mód

A Gel Blaster Surge vizes tölténnyel rendelkező játékhoz speciális szerszámot és egy tartalék hüvelyt is kapsz, amelyet akkor használhatsz, ha fiatalabb vagy kevésbé tapasztalt játékosokkal játszol. A tartalék hüvely gondoskodik arról, hogy a találatokat ne érezzük annyira. A Gel Blaster Surge két lövési módot kínál - Single és Full Auto.Teljes automata üzemmódban a fegyver másodpercenként 10 gelletet lő ki. Ha lőszert szeretnél spórolni, aktiválhatod a Single módot, amelyben ravasz húzásonként egy lövést adsz le.

A Gel Blaster Surge játékpisztoly főbb jellemzői

  • Két tüzelési mód: Single/Full Auto
  • Hatékony, akár 30 méteres hatótávolság
  • Akkumulátor élettartama akár 4 óra
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • A Blaster speciális lőszereket lő ki - Gelletek
  • A csomag tartalma: Gel Blaster Surge, 800 Gelletet tartalmazó (eredetileg töltött) tár, egy második hüvely a teljesítmény korlátozására, 10 000 Gellet, védőszemüveg, USB-C töltőkábel, használati utasítás

Eredeti tartozékok a Gel Blaster Surge Ready-to-Blast pisztolyhoz

Original Gel Blaster utántöltő

A Gellets 10k Green egy eredeti Gel Blaster utántöltő, amely a Super Absorbent Polymers (SAP) technológiát használja, A zselés golyók mérete víz hozzáadásával akár 50× nagyobb lehet, nem mérgezőek, természetes alapon készülnek és nem szennyezik a környezetet. Mivel főként vizet tartalmaznak, használat után lebomlanak és felszívódnak a természetben. A Gellets 10k Green teljes csomagja pontosan beleillik a kihajtható Depot tartályba, így könnyedén újratöltheted a Gel Blaster tárat.

Eredeti Depot tartály a Gelletek tárolására

A Gel Blaster Depot egy olyan tartály, amelyet a Gelletek gyártására és tárolására terveztek. 10 000 golyót tartalmazhat, amelyek dehidratált állapotban korlátlan ideig, vízbe merítve pedig akár 3 hónapig is elállnak. A tartály beépített szűrővel rendelkezik, amely elvezeti a felesleges vizet. A háromállású kimenet zárt, vízi és Gellets üzemmódban vezérelhető. Fedéllel és fogantyúval is rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást. A Gel Blaster Depotnak köszönhetően mindig készen állhatsz a játékra. A tartozékokat kifejezetten az eredeti Gel Blasterhez tervezték. A tartály nem tartozék, külön kell megvásárolni.

Egyszerű és gyors lőszerkészítés

A kis kiszerelésű Gellet tartályt könnyen magaddal viheted bárhová, töltsd meg vízzel, és máris készen állsz a játékra. Két óra elegendő a Gelletek beáztatásához, és az elkészítésük is teljesen egyszerű.

  • Öntsd a Gelletteket a Depotba
  • Adj hozzá 4 liter vizet 1 csomag Gellethez (10 000 db)
  • Várj legalább 2 órát, hogy a gelletek elég vizet szívjanak magukba
  • A felesleges vizet leengedheted a tartályból
  • Feltöltheted Gel Blaster tartályod, és máris elkezdhetsz játszani

Paraméterek

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
14 éves kortól Kész!
Anyag
ABS Kész!
Lőtávolság
30 m Kész!
Tölténytár - töltények száma
800 db Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
14 éves kortól Kész!

Játékfegyverek

Anyag
ABS Kész!
Lőtávolság
30 m Kész!
Tölténytár - töltények száma
800 db Kész!
Tulajdonságok
Gyorstüzelés, Kivehető tár Kész!
Szín
Bézs, Fehér, Zöld Kész!
Fegyver hossza
23 cm Kész!

Típus

Típus
Pisztoly Kész!

Töltények

Töltények típusa
Vízgolyók Kész!
Töltények száma a csomagban
10 800 db Kész!

Csomag része

Csomag része
Pisztoly, Szemüveg, Golyók Kész!
Fegyverek száma a csomagban
1 Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gel Blaster Surge
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ