Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula

Termékkatalógus
Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa5792 Termékszám:  0871772007098 Gyártó honlapja:
Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula Megszűnt

Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula

Tökéletes szórakozást a kis mérnök! Készítsd el a saját két mágneses szupergyors formula. Nyerni minden versenyt velük. Balesetek? Semmi baj. Csak néhány másodperc, és a javítás befejeződött. Ez úgy hangzik, mint egy álom, hogy mi lehet ennek az mágneses készlet könnyen töltse!A készlet tartalmazza a két műanyag műanyag csontváz képletek egy nagyon vonzó design tüzes és mágneses elemek építeni belső mozgás mechanizmusokat.

Mágneses szupergyors formula

  • 44 tartalmazza: műanyag csontváz képletek,   Mágneses rudak, nikkel golyók és a kerekek
  • Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megérteni az alapvető elveket a mágnesesség és a működő bérbeadás
  • Fejleszti a finom motoros készségek a gyermek, a képzelet és a kombinációs készség
  • Kiváló minőségű kivitelezés vonzó design
  • Alkalmas gyerekek 5 éves

Geomag kerekek

Népszerű sorozat egyedülálló mágneses építés Geomag készletek. Umožňuje sestavit si s pomocí plastových skeletů, poniklovaných kuliček, magnetických tyčinek a kol plně funkční super autíčko různých typů! Minden jellemzi egy nagyon vonzó design és a képesség érhető el igen nagy sebességgel. Tekintettel arra, hogy a mágneses komponensek lényegében elpusztíthatatlan és ütközések és balesetek sem jelentenek problémát. Csak gyorsan újjáépíteni, és mehet tovább!  

Geomag

Egyedi svájci konstrukciós készlet jellemzi egyszerű építési rendszer azon az elven alapul a mágnesesség. Az alapvető építőkövei mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök átmérője 12,7 mm. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyszámú különböző formák, minták és tárgyak. Egy játékos módon, és a gyerekek hozzák a lenyűgöző világába mágnesesség, a fizika törvényei, kémiai szerkezetek, geometriai alakzatok és az építészet. Ez elősegíti a kreativitást, a képzelet, a finom motoros készségek és kombinációs készség.Az eredeti Geomag termelődik nagyon szigorú feltételek tűréssel csak a sorrendben egy századrésze milliméter. Ez kiváló kopásállóság és abszolút egészséges megerősíti számos bizonyítványok és igazolások. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Wheels 709 Ohnivá formule. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Wheels 709 Ohnivá formula. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Wheels 709 Ohnivá Formel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Wheels 709 Ohnivá Formel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ