Gyerek perselyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Egyszerűek vagy kifinomultak, játékosak vagy elegánsak - a perselyek minden korosztályban, de különösen a gyermekek körében elősegítik a pénzügyi tudatosságok és a megtakarítási szokások fejlesztését. Kiválasztásuknak nemcsak a személyes ízlést és életstílust kell tükröznie, hanem az egyén konkrét pénzügyi céljait és motivációit is. A gyerek perselyek különféle kialakításban és stílusban kaphatók, így preferenciák széles skálájának megfelelnek. Olvass tovább, és tudj meg többet a személyre szabott gyerek perselyek kiválasztásáról.

Tovább

Gyerek perselyek – szórakozás és oktatás

A pénz persely gyerekeknek a pénzügyi tudatosság és oktatás hagyományos és máig népszerű eszköze. Praktikus és vizuálisan vonzó módját kínálja annak, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a pénz értékét és a megtakarítás fontosságát. Egy olyan világban, ahol a digitális valuta és a virtuális tranzakciók egyre gyakoribbak, a gyerek perselyek emlékeztetnek a pénz természetére, és biztosítják a megtakarítási célok elérését. Lássuk, milyen előnyei vannak a gyerek perselyek használatának.

  • Csökkentik a hulladékot: a gyerek perselyek egyszerű módot biztosítanak az egyébként elveszett vagy elpazarolt aprópénz összegyűjtésére és tárolására.
  • Célzott megtakarítás: a gyerek perselyek konkrét megtakarítási célok kitűzésére és elérésére is használhatók, például egy játék megvásárlására vagy egy utazáshoz.
  • Biztonság: egyes gyerek perselyek zárral vagy más biztonsági funkcióval rendelkeznek, amely megvédi a megtakarításokat a véletlen kivételtől vagy lopástól.
  • Szokások kialakítása: a gyerek perselyek rendszeres használata ösztönzi a pozitív pénzügyi szokások kialakulását, amelyek egy életen át tarthatnak.
  • Szórakozás és izgalom: a gyermekek számára szórakoztató és izgalmas lehet a pénz perselybe helyezése és az összeg növekedésének figyelése.
  • A megtakarítások vizualizálása: ha a gyerekek látják, hogy a gyerek perselyek belsejében lévő pénz fokozatosan növekszik, az erős motivációt jelenthet a megtakarítás folytatásához.
  • Dekoratív elem: egyes gyerek perselyek vonzó dizájnnal rendelkeznek, így dekoratív elemekké válhatnak a szobában.
  • Pénzügyi nevelés: a gyerek perselyek a gyerekeknek és felnőtteknek is segítenek elsajátítani a megtakarítás és a pénzügyi felelősségvállalás alapjait.
  • Könnyű hozzáférés: a bankszámlákkal ellentétben a gyerek perselyek belsejében lévő pénz könnyen hozzáférhető, ha szükség van rá.

Gyerek perselyek – melyik a legjobb?

A pénz persely gyerekeknek az egyéni preferenciáktól, a megtakarítás céljától és a kívánt kialakítástól függően választható ki. A gyerek perselyek nemcsak a pénzügyi tervezés praktikus eszközei, hanem szórakoztató módja annak, hogy megtanulják a pénz értékét. A gyerek perselyek tehát nem csupán eszközök a pénz tárolására, hanem a tanítás és motiválás eszköze is, függetlenül a felhasználó korától, még ha valószínűleg a gyermekek számára a legértékesebb is.

A gyakran vidám motívumokkal és színekkel díszített nagy persely gyerekeknek nemcsak a pénz és a megtakarítás értékének megtanítására szolgáló gyakorlati eszköz, hanem a gyerekszoba szórakoztató kiegészítője is.

Milyen anyagból készülnek a gyerek perselyek?

A népszerű megtakarítási eszközök, a gyerek perselyek különböző anyagokból készülnek, amelyek mindegyike más-más előnyöket kínál. A műanyag változatok könnyűek és tartósak, ideálisak a fiatalabb gyerekek számára. A kerámia opciók gyakran dekoratívak, míg a fémből készült modellek további biztonságot nyújtanak. A fából készült gyerek perselyek viszont hagyományos hangulatúak – egy ilyen zöldebb választás lehet. Az anyagválasztás nemcsak az eszköz kinézetét és tapintását, hanem a tartósságát és árát is befolyásolhatja.

  • A fa gyerek perselyek rusztikus vagy hagyományos megjelenést biztosítanak, és tartósak lehetnek, így akár családi örökséggé is válhatnak.
  • A műanyag gyerek perselyek könnyűek és gyakran olcsóbbak, míg a fém nagyobb tartósságot biztosíthat.
  • A kerámia gyerek perselyek klasszikus és esztétikus választás, de törékenyebbek lehetnek.

Egyszarvús pénz persely gyerekeknek
Kerámia gyerek perselyek

Kisvakond nagy persely gyerekeknek
Fém gyerek perselyek

Dinoszaurusz gyerek perselyek
Műanyag gyerek perselyek

Pénzesláda
Fából készült gyerek perselyek

Gyerek perselyek és jellemzőik

Az átlátszó falú gyerek perselyek nagyon népszerűek, mivel látható bennük a megtakarított pénz mennyiségének növekedése, ami erős motivációt és izgalmas elemet jelenthet a gyermekek számára. A megfesthető változat egyedülálló lehetőséget kínál a gyermekek, de a felnőttek számára is, hogy kreatívan testre szabják saját malacperselyüket. A zárral ellátott gyerek perselyek extra biztonságot nyújtanak, megvédve a megtakarításokat az illetéktelen hozzáféréstől.

i

Tartsd biztonságban megtakarításaidat egy bevehetetlen malacperselyben

A gyakran tartós anyagokból készült és kifinomult zárakkal vagy biztonsági mechanizmusokkal felszerelt, bevehetetlen gyerek perselyek kiváló védelmet nyújtanak a megtakarításoknak a nem kívánt hozzáféréssel szemben, és elősegítik a megtakarítási fegyelmet.

Gyerek perselyek érmék és bankjegyek számára

Bár a gyerek perselyek hagyományosan érmék tárolására lettek tervezve, számos modern változatban bankjegyek is biztonságosan tárolhatók. Ez fontos az idősebb gyermekek és felnőttek számára, akik nagyobb értékű pénzt tárolnak. Egyes modellek akár több rekeszt is tartalmazhatnak, hogy elkülönítsék a bankjegyeket az érméktől, így segítve a felhasználókat megtakarításaik jobb rendszerezésében.

A gyerek perselyek kifejezetten hosszabb és keskenyebb résekkel rendelkeznek, hogy biztonságosan tárolhasd benne a papírpénzt. Ez segít elkerülni a bankjegyek összehajtogatását vagy összenyomását.

Válassz eredeti gyerek perselyek körül

A kreatív és változatos formák a klasszikus malacperselyektől a házakig, békákig, karakterekig, autókig, ládákig és sok más formáig terjedő eredeti modelleket jelentenek. Ez nemcsak esztétikai vonzerejüket növeli, hanem a felhasználó személyes érdeklődését és karakterét is tükrözheti. Ezek a játékos minták a gyermekek számára a megtakarítás folyamatát olyan szórakoztató és izgalmas tevékenységgé tehetik, amelyet soha nem fognak abbahagyni.


Super Mario gyerek perselyek
Super Mario gyerek perselyek

Nagy persely gyerekeknek – pénzszállító autó
Gyerek perselyek jelszóval és ujjlenyomat olvasóval

 A galaxis őrzői gyerek perselyek - Groot
A galaxis őrzői gyerek perselyek

 Minecraft malac nagy persely gyerekeknek
Minecraft gyerek perselyek

i

Modern gyerek perselyek filmes és sorozat motívumokkal

A popkultúra növekvő népszerűségével a modern gyerek perselyek ma már a népszerű játék- és filmsorozatok által inspirált formatervek alapján is készülhetnek. Ezek a tematikus változatok nagyszerű ajándékok lehetnek a rajongók és gyűjtők számára, ösztönözve az érdeklődést a megtakarítás iránt a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

Színes pénz persely gyerekeknek, amely bármelyik szobát feldobja

A színválaszték kulcsszerepet játszhat a személyes kifejezésmódban és abban, hogy a gyerek perselyek hogyan illeszkednek az otthon belső terébe. Míg egyesek a nyugodt és semleges színeket, például a barnát vagy a feketét kedvelik a kifinomult és felnőtt megjelenésért, mások a játékosabb vagy energikusabb megjelenés érdekében az élénkebb színeket, például a kéket vagy a zöldet választják.

Gyerek perselyek különböző méretekben

A gyerek perselyek méretének illeszkednie kell ahhoz a helyhez, ahol tárolni fogják, és ahhoz a pénzmennyiséghez, amelyet várhatóan beletesznek. A kisebb változatok kis helyiségekbe vagy az első alkalommal megtakarítók számára megfelelőek, míg a nagy persely gyerekeknek nagyobb megtakarítások tárolására alkalmas, vagy vizuális emlékeztetőként szolgálhatnak a megtakarító elkötelezettségére.

Gyerek perselyek különböző alkalmakra

A gyerek perselyek számos változatban kaphatók, és mindegyiknek megvan a maga egyedi jellege és rendeltetése. Lehetnek vicces figurák, szokatlan tárgyak, vagy akár interaktív elemek, amelyek reagálnak az érmék vagy bankjegyek behelyezésére. Léteznek esküvői modellek is, amelyek gyakran értékes nászajándékként szolgálnak, és az ifjú házasoknak biztonságos helyet kínálnak az első közös megtakarításaiknak, miközben emlékeztetik őket szerelmükre és az együtt töltött időre.

  • A perselyek ifjú házasoknak gyakran romantikusan vagy elegánsak, hogy tükrözzék ennek az életeseménynek a jelentőségét.
  • A vicces perselyek nemcsak a pénz praktikus tárolására szolgálnak, hanem az öröm és a szórakozás forrását is jelentik.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ORION Pénztárgép cer. labdarúgó Szállításra kész 1 db
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, kerámia, gömb alakú, mérete 8,5 × 9,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
2 190 Ft

15 termék
4,8 28×
Minecraft - Pig - 3D kincsesláda
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, malac motívum, Minecraft sorozat, mérete 14 × 20 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0092
4,8 28×
Super Mario - Level - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, átlátszó, láda alakú, Super Mario sorozat, mérete 18 × 18 × 5 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
7 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0226e
4,8 28×
Harry Potter - Golden Snitch - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, fém, átlátszó, láda alakú, Harry Potter sorozat, mérete 20 × 14 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
10 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0071
3,7
ORION Pénztárgép cer. labdarúgó
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, kerámia, gömb alakú, mérete 8,5 × 9,5 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
2 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIID147
4,0
ORION Money, UH, puzzle
Persely -
1 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIpk82
1,0
Harry Potter - Gringotts Bank - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, házikó motívum, Harry Potter sorozat, mérete 26 × 14 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Leárazás -4 %
13 790 Ft 14 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2342
4,8 28×
Harry Potter - Golden Snitch - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, fém, átlátszó, láda alakú, Harry Potter sorozat, mérete 20 × 14 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
9 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0071
5,0
Playstation - Icons - kerámia persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, kerámia, láda alakú, PlayStation sorozat, mérete 15 × 15,5 × 7,2 cm (Ma×Sz×Mé), kék kivitel
6 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0414
4,8 28×
Star Wars - Storm Trooper - pénzkazetta
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, karakter motívum, Csillagok háborúja sorozat, magassága 16 cm, fehér kivitel
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0283
5,0
Kalóz láda pénztárca
Gyerek persely - használható érmék és papírpénz gyűjtésére, fa, zárral, láda alakú, mérete 10 × 12 × 8,2 cm (Ma×Sz×Mé), türkizkék kivitel
5 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk005008
Guardians of the Galaxy - Baby Groot - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, karakter motívum, A galaxis őrzői sorozat, magassága 17 cm, barna kivitel
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0887
Marvel - Spider-Man Miles Morales - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, karakter motívum, Marvel és Pókember sorozat, magassága 17 cm, fekete kivitel
11 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0888
5,0
Lexibook Biztonsági széf
Gyerek persely - használható érmék és papírpénz gyűjtésére, széf motívum
12 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc07093
4,8 28×
Captain America - Mellszobor - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, karakter motívum, Captain America sorozat, magassága 22 cm, kék kivitel
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0226b
Marvel - Venom - persely
Gyerek persely - használható érmék gyűjtésére, műanyag, karakter motívum, Marvel és Méreg sorozat, magassága 22 cm, fekete kivitel
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc0892

Gyerek perselyek

A Gyerek perselyek kategóriában összesen 15 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gyerek perselyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gyerek perselyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gyerek perselyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gyerek perselyek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ