Hátizsákok elsősöknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Felnőtt
(3)
Gyerekek
(19)
Rendeltetés
Női/lány
(8)
Férfi/fiú
(7)
Uniszex
(7)
Használat
Túrázáshoz
(2)
Városba
(5)
Iskolába
(22)
Szín
Kék
(8)
Többszínű
(8)
Fekete
(3)
Szürke
(3)
Rózsaszín
(2)
Motívum
Motívum nélkül
(3)
Absztrakció
(1)
Állatok
(8)
Filmek
(1)
Mesefigurák
(2)
Űrtartalom
6 l
28 l
-
Szűrés

A táska kiválasztása egy első osztályos gyermek számára fontos lépés az iskolai évek felé vezető úton. A megfelelő elsős iskolatáska legyen könnyű, ergonomikus kialakítású és elég tágas ahhoz, hogy minden iskolai felszerelés elférjen benne. Fontos, hogy olyan modellt válassz, amely megfelel a gyereked testi arányainak, ugyanakkor a dizájnjával szórakoztatja is. Ne feledkezz meg a biztonsági funkciókról sem. Nem tudod, hogy melyiket válaszd? Olvass tovább és segítünk neked.

Tovább

Az iskolatáska elsősöknek az első hátizsákjuk

Az elsős iskolatáskák jelentik a belépőt az iskolai táskák világába, amelyek közül sokat le fogtok cserélni az iskolás éveitek során. Nemcsak esztétikai, hanem mindenekelőtt funkcionális és biztonsági követelményeknek kell megfelelniük. Fontos a súly, az ergonomikus forma, az elegendő hely és a biztonsági felszereltség. A megfelelő elsős hátizsák kiválasztása jelentős hatással lehet a gyermeked egészségére, ezért körültekintően és a kisiskolás egyéni igényeit figyelembe véve kell választanod.

  • A megfelelő elsős hátizsák egyenletesen osztja el a súlyt, és segít megelőzni a hátfájást és a rossz testtartást.
  • Az táskák számos rekesszel és zsebbel rendelkeznek, hogy segítsenek a gyermekeknek az iskolai felszerelések rendszerezésében.
  • A táskákon található fényvisszaverő elemek növelik a gyermekek láthatóságát az iskolába menet és onnan jövet, ami hozzájárul a biztonságukhoz.

  • A jó minőségű iskolatáska elsősöknek drágább, ami egyes családok számára anyagi kihívást jelenthet.
  • Ha az iskolatáska elsősöknek nem megfelelően van kiválasztva (túl nehéz, nehezen hordozható), az fizikai problémákhoz, például hátfájáshoz vezethet.
  • Egyes kisebb elsős iskolatáskák nem biztos, hogy elegendő helyet biztosítanak az összes iskolai felszerelés és uzsonna számára.

Az elsős iskolatáskák kiválasztása nagyon fontos, de mégis hogyan válaszd ki?

Az elsős iskolatáskák kiválasztása fontos lépés az összes iskolai felszerelés megfelelő tartása és szervezése felé vezető úton. A megfelelő táskának könnyűnek, ergonomikus kialakításúnak és elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy minden iskolai felszerelés elférjen benne. Fontos, hogy olyan modellt válassz, amely megfelel a gyermeked fizikai arányainak, miközben a dizájnjával szórakoztatja őt. Ne feledkezz meg a biztonsági funkciókról, például a fényvisszaverő elemekről a jobb láthatóság érdekében.

Az egészséges iskolatáska elsősöknek különösen fontos

Az egészséges iskolatáska elsősöknek legyen könnyű, és rendelkezzen ergonomikusan kialakított hátsó résszel és állítható, párnázott pántokkal. Fontos, hogy jó minőségű, tartós anyagból készüljenek, és elegendő helyet kínáljanak minden szükségletnek. Ugyanakkor biztonsági elemekkel is fel kell szerelned őket, hogy gyermeked biztonságban legyen, és jól látható legyen. A helyesen megválasztott elsős iskolatáska elősegíti gyermeked gerincének egészséges fejlődését, és megelőzi az esetleges egészségügyi problémákat.

A legjobb hátizsákok elsősöknek után kutatsz? Nézd meg nálunk, milyen táskák állnak az élen. A döntést ezután más szülők véleményére alapozhatod, akik már vásároltak táskát. De mindig tartsd be a fenti tanácsokat.

A legkönnyebb iskolatáska elsősöknek megóvja gyermeked egészségét

A legkönnyebb iskolatáska elsősöknek úgy van kialakítva, hogy minimálisra csökkentse a gyermeked gerincére és hátára nehezedő terhelést. Ezek a táskák általában 1 kg-nál kevesebbet nyomnak, és könnyű, nagy tartósságú anyagokból készülnek. Mégis elegendő helyet biztosítanak a tankönyveknek, füzeteknek és egyéb iskolai kellékeknek. Természetes, hogy továbbra is ergonomikusan kialakított hátrésszel és párnázott pántokkal rendelkeznek. Egyszóval a könnyebb iskolatáska elsősnek kíméli a gyerekek hátát.

i

Az iskolatáska elsősöknek méretei felett sem lehet elsuhanni

A hátizsák elsősöknek megfelelő mérete döntő fontossággal bír a gyermeked kényelme és egészsége szempontjából. Meg kell felelnie a gyermeked méreteinek, elegendő helyet kell kínálnia a szükséges dolgoknak, és nem szabad túlterhelni a gyermeked hátát és vállát. Egy túl nagyméretű táska felesleges terhet jelentene.

Milyen anyagokból készül az iskolatáska elsősöknek?

Egy iskolatáska elsősöknek leggyakrabban poliészterből és EVA-ból készül. Ez kulcsszerepet játszik abban, hogy az iskolatáska milyen hosszú élettartamú lesz. A poliészter népszerű a tartóssága, könnyű súlya és egyszerű karbantarthatósága miatt, míg az EVA olyan előnyökkel jár, mint a rugalmasság, a flexibilitás és az ütésállóság. Az EVA-t gyakran használják a párnázott részekhez, amelyek védelmet nyújtanak a tartalomnak és kényelmet a viselés során. Mindkét anyag együttesen biztosítja, hogy az elsős hátizsák könnyű és időjárásálló legyen.

BAAGL első osztályosoknak
Design táska

Elsős iskolatáskák lányoknak
Iskolatáska lányoknak

Elsős iskolatáskák fiúknak
Fekete elsős iskolatáska fiúknak

iskolatáska elsősöknek
Iskolatáska elsősöknek

Az iskolatáska elsősöknek kellően nagynak kell lennie ahhoz, hogy gyermeked az összes iskolai felszerelését, kis játékokat, valamint rágcsálnivalókat és italokat be tudjon csomagolni. A táskák általában 6 és 28 liter között mozognak. Gondold át, mi mindent fog gyermeked az iskolába vinni, és ennek megfelelően válaszd ki a térfogatot.

Az elsős iskolatáskák különböző kialakításai tükrözik gyermeked karakterét

Az elsős iskolatáskák különböző témákban és színekben kaphatók, így a kicsik olyan táskát választhatnak, amely tükrözi a kedvenc dolgaikat. A vonzó színek, a kedvenc karakterek vagy a gyermeked érdeklődési körének megfelelő témák növelhetik az önbizalmát és az iskolában való örömét. Az esztétikai vonzerő mellett a kialakításnak olyan praktikus funkciókat is tartalmaznia kell, mint az áttekinthető zsebek, a könnyen kezelhető cipzárak. A témák közé tartoznak az állatok, filmek stb.

i

A hátizsák elsősöknek fiúkat és lányokat egyaránt boldoggá tesz majd

Az elsős iskolatáska fiúknak és lányoknak egyaránt készült. De olyan dizájnokat is találhatsz, amelyek megfelelnek egyaránt mindenkinek. Ez elsősorban attól függ, hogy mit szeretnek a gyerekek. Ennek megfelelően válaszd ki a megfelelő színt és a táskán megjelenő motívumot.

Milyen felszereléssel rendelkeznek az elsős iskolatáskák?

Az elsős iskolatáskák különféle felszereltséggel rendelkeznek. A tágas elülső zseb, az oldalsó zsebek egy palack és kisebb tárgyak számára az abszolút alapok. A jobb szervezés érdekében néhány iskolatáska elsősnek belső szervezőt és további belső zsebeket kínál. A táskák különböző típusú rögzítőelemekkel rendelkezhetnek. Ez lehet mágnes, kétirányú cipzár vagy csat. A pántok állíthatók és párnázottak lehetnek. A jobb súlyelosztás érdekében mellkasi és derékszíjat használnak.

  • A fényvisszaverő elemek növelik a gyermek biztonságát a sötétben, az anatómiailag formázott és megerősített hát elősegíti a helyes testtartást. A légáteresztő hátrész nagyobb aktivitás esetén is kényelmet biztosít. A tömör alj védi a táska tartalmát, így semmi sem történik, ha a gyermek a táskát a padlóra csapja.
  • Az iskolatáska elsősöknek rögzítése legyen könnyen kezelhető a gyermek kezével. A mágneses vagy tépőzáras rögzítők ideálisak a függetlenség és a könnyű nyitás és zárás miatt, ami elősegíti a finommotoros fejlődést. Egyes márkák még saját típusú, szabadalmaztatott rögzítést is kínálnak.
  • Az elsős iskolatáska pántjai legyenek szélesek, párnázottak és állíthatók, hogy alkalmazkodjanak a gyermek növekedéséhez, és egyenletesen osszák el a súlyt, csökkentve a hát- és vállfájás kockázatát. A különböző zsebek biztosítják, hogy a hátizsák elsősöknek úgy legyen felosztva, hogy minden szükséges dolog elférjen benne.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
22 termék
5,0
Boll Roo 12 Birds
Gyerek hátizsák 12 l-es űrtartalommal - mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek, anatómiailag formázott és párnázott hátrész, fényvisszaverő elemek, kék és lila kivitel, mérete 35 × 22 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,35 kg, állatok motívum
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTboll169
5,0 14×
Boll Bunny 6 Penguins
Gyerek hátizsák 6 l-es űrtartalommal - mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek, anatómiailag formázott és párnázott hátrész, fényvisszaverő elemek, zöld kivitel, mérete 20 × 29 × 16 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,22 kg, állatok motívum
13 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTboll170
5,0
BAAGL Ergo Iskolatáska - Markológép
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, szürke és sárga kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, közlekedési eszközök motívum
40 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc00902
HUSKY Shater 23 l dark blue - Városi hátizsák Típusok
HUSKY Shater 23 l dark blue
Városi hátizsák - méretei: 46 × 27 × 20 cm, 0,9 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész és párnázott hátrész
24 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThusk273
HUSKY Shater 23 l black - Városi hátizsák Típusok
HUSKY Shater 23 l black
Városi hátizsák - méretei: 46 × 27 × 20 cm, 0,9 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész és párnázott hátrész
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThusk272
HUSKY Shater 23 l dark blue
Városi hátizsák - méretei: 46 × 27 × 20 cm, 0,9 kg, felszereltsége: anatómiailag formált hátrész és párnázott hátrész
23 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPThusk273
BAAGL Zippy Planety
Iskolatáska - űrtartalma 18 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 6 kg, mérete 37 × 28 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, világűr motívum
26 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Baagl093
Iskolatáska - Tűzoltók - Iskolatáska Típusok
5,0
Iskolatáska - Tűzoltók
Iskolatáska - űrtartalma 18 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 37 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, közlekedési eszközök motívum
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAdn01074
Karton P+P - Premium Light Spirit Riding Free iskolai hátizsák
Iskolatáska - űrtartalma 27 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder és párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 8 kg, mérete 33 × 31 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg, mesefigurák motívum
32 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21645
5,0
BAAGL Ergo Safari
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, rózsaszín kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, állatok motívum
31 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl091
Iskolatáska - Virágok - Iskolatáska Típusok
5,0
Iskolatáska - Virágok
Iskolatáska - űrtartalma 18 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott és légáteresztő hátrész, fényvisszaverő elemek, fekete és rózsaszín kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 37 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, absztrakció motívum
30 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAdn01063
Karton P+P - Premium football blue iskolatáska
Iskolatáska - űrtartalma 28 l, állítható hevederek, mellheveder és párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, fehér, kék és szürke kivitel, terhelhetősége 8 kg, mérete 35 × 31 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, sport motívum
18 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21632
BAAGL Ergo Harry Potter Pobertův plánek
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, Harry Potter motívum, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, kék kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg
24 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl089
BAAGL Zippy Planety
Iskolatáska - űrtartalma 18 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 6 kg, mérete 37 × 28 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, világűr motívum
27 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl093
BAAGL Ergo Dinosaurs World
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok, akasztó szíj és anatómiailag formázott hevederek, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, dinoszauruszok motívum
31 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl087
BAAGL Ergo Butterfly
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok, akasztó szíj és anatómiailag formázott hevederek, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, kék kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg
31 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl086
Karton P+P - Iskolai hátizsák Premium Light Lama
Iskolatáska - űrtartalma 27 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder és párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 8 kg, mérete 33 × 31 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,9 kg, állatok motívum
27 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21647
Karton P+P - Iskolai hátizsák Premium Unikornis-pegazus
Iskolatáska - űrtartalma 28 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder és párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 8 kg, mérete 35 × 31 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, állatok motívum
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21639
Karton P+P - Iskolai hátizsák Premium Lenochod
Iskolatáska - űrtartalma 28 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder és párnázott pántok, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 8 kg, mérete 35 × 31 × 18 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,1 kg, állatok motívum
25 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz21635
Iskolai hátizsák Step by Step GRADE pók
Iskolatáska - űrtartalma 22 l, állítható hevederek, mellheveder, derékheveder és akasztó szíj, anatómiailag formázott és légáteresztő hátrész, fényvisszaverő elemek, terhelhetősége 7 kg, mérete 41 × 28 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,95 kg, állatok motívum
57 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz02118
BAAGL Zippy Baby Koala
Iskolatáska - űrtartalma 18 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, szürke és türkiz kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 37 × 28 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1 kg, állatok motívum
27 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl094
BAAGL Ergo Drak
Iskolatáska - űrtartalma 19 l, belső rendszerező, állítható hevederek, mellheveder, párnázott pántok és akasztó szíj, anatómiailag formázott hátrész, fényvisszaverő elemek, zöld kivitel, terhelhetősége 6 kg, mérete 39 × 27 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,2 kg, mesefigurák motívum
31 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: Baagl092

Hátizsákok elsősöknek

A Hátizsákok elsősöknek kategóriában összesen 22 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hátizsákok elsősöknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hátizsákok elsősöknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hátizsákok elsősöknek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ