A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Játékfegyverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
3 éves kortól
14 éves kortól
-

A játékfegyverek a gyerekek kedvenc játékai, amelyek akciódús szórakozást garantálnak számukra. Ezek a játékok biztonságosak, és bármilyen alkalomra népszerű ajándékok. Olvass tovább, ha érdekelnek a legendás Nerf blasterek, légpuskák vagy akár a fénykardok és íjak gyermeked kedvenc filmjeinek és tévéműsorainak hőseivel.

Tovább

A legjobb játékfegyverek - légpuskák, lézerpisztolyok vagy kardok?

Katonák, rendőrök, hősök, rablók és rosszfiúk egyaránt rendelkeznek fegyverrel - vajon légpuskával vagy karddal fognak inkább győzedelmeskedni? Minden játékfegyver sajátos, ezért tekintsd meg az egyes típusok leírását, és hagyd, hogy a gyerekek is beszálljanak az akcióba. A gyerekeknek a katonai pisztolyok, a vízipisztolyok, a világító kardok és a fa nyílpuskák is tetszeni fognak.

Népszerű Nerf habszivacs játékfegyver gyerekeknek

A Nerf játékfegyverek abban különböznek a klasszikus légpuskáktól, hogy habszivacs- és gumilövedékkel vannak töltve. Ezeknek a játékfegyver típusoknak köszönhetően a lövöldözés mindig biztonságos, ugyanakkor hosszú és izgalmas is. A Nerf játékpisztolyok könnyű műanyagból készülnek, különböző formákban. A fiúk és a lányok egyaránt kiválaszthatják a nekik megfelelő eszközt, amely győzelemre viszi őket.

A Nerf márka számos sikeres játékfegyver szériával büszkélkedhet, amelyeket a gyerekek kedvenc filmjeikből és játékaikból ismerhetnek. Ilyenek például a Nerf Elite, a Fortnite, a Minecraft vagy a Dino Squad játékfegyverek.

Egyéb lőszeres játékfegyverek gyerekeknek - légpisztolyok, gépágyúk és géppisztolyok

A játékpisztolyok még mindig az egyik legnépszerűbb típus, különösen a légpuskák, amelyek kiválóan alkalmasak céllövészetre. Kis katonáid imádni fogják a katonai játékfegyverek modelleket, például a puskákat, géppisztolyokat, forgó géppisztolyokat vagy sörétes puskákat. Nem kell aggódnod, ezek a játékfegyverek lágyhüvelyű lövedékekkel vannak felszerelve.

Milyen játék légpuskák kaphatók gyerekeknek?

A légpuskák olyan műanyag játékfegyverek, amelyek 6 mm átmérőjű műanyag golyókat lőnek ki. Ezekkel a játékfegyverekkel elég fájdalmas lehet a találat. Ez nem kicsiknek való játékfegyver. A gyerekeknek szánt műanyag golyós játékfegyverek lövedéke azonban könnyen helyettesítő habszivacs- vagy vízgolyókkal, így ugyanúgy működnek majd, mint a BB-pisztolyok vagy az airsoft fegyverek.


Gyöngy lövedék pisztolyhoz
Gyöngy lövedék

Katonai játékfegyverek
Játék gépfegyver

Nerf Elite
Nerf Elite

i

A gyermekeknek szánt patronos játékfegyverek biztonságos anyagokból készülnek.

Ennek ellenére a műanyag töltényként használt golyók nem jó választás a kisgyermekek számára, hiszen a kicsik megsérülhetnek miattuk. A habszivacs golyók, a vízzel töltött lövedékek vagy a gumi golyók megoldást jelentenek erre a problémára. Ezeket a lövedékeket minden 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült játékfegyverek mellé megvásárolhatod.

A vízipisztolyok frissítő nyári szórakozást nyújtanak

A vízipisztoly az egyik legbiztonságosabb játékfegyver típus. Csak töltsd fel őket vízzel, és kezdd el fröcskölni az ellenséget, amíg egy száraz folt sem marad rajtuk. Ezek a játékfegyverek nagyszerűek a medencében vagy a forró napokon a felfrissüléshez. A szórakozás garantált, és addig tart, amíg mindenki teljesen át nem ázik!

Lézer játékfegyverek azoknak a gyerekeknek, akik semmilyen küldetéstől nem riadnak vissza

A lézer játékfegyverek, a légpisztolyokkal ellentétben nem lőnek ki golyókat. Ezek a játékfegyverek érzékelik a célt a lézer segítségével, és így tüzelnek. A lézerpisztoly minden találatot és az összes lövést számolja, miközben menő hangokat és fényhatásokat produkál, amelyek fokozzák az élményt – akárcsak egy igazi kém! A lézer játékfegyver készlet mindig legalább két pisztolyt tartalmaz.

Ismered a legendás Recoil játékot? Ez egy lövöldözős játék, amelyet a gyerekek most már élőben is játszhatnak! A fegyvereken kívül szükségük lesz egy kémórára, éjjellátó szemüvegre és egy hangelváltoztatóra is.

Az indiános játékokból nem hiányozhatnak az íjak és a nyilak

A gyerek íjak és nyílpuskák tökéletesen biztonságos játékfegyverek. Kisebb gyermekek számára műanyag modellek is kaphatók habszivacs golyókkal vagy tapadókoronggal ellátott nyilakkal – kezdődhet is az indiánok játéka! Az idősebb gyerekek számára már nagyobb és erősebb játékfegyverek kipróbálása is megengedett. Nekik különösen tetszenek majd azok a játékfegyver készletek, amelyekben céltáblák és fa számszeríjak vagy célzókkal ellátott íjak találhatók.

Csak a legjobb kardok és pajzsok nyerhetnek a Sötét Lovagok elleni harcban

A játék kardok, szettek minden olyan felszerelést tartalmaznak, amelyre minden lovagnak és rettenthetetlen hercegnőnek szüksége van. Ezek a játékfegyver készletek teljes páncélkészletet tartalmaznak pajzzsal és fejszével, hogy gyermekeid eljátszhassák az évszázad csatáját! Kaphatók fénykardok is a kis Star Wars-rajongóknak, és még a kis szamurájok, kardforgatók és vikingek is találnak majd kedvükre valót a játékfegyver kínálatunkban. Az összes játékfegyver habszivacsból vagy műanyagból készült, amelynek köszönhetően ezek a játékok puhák és hajlékonyak.


Szabadulójáték - London pusztulása
Lézer játékfegyver

Detektív szabadulójáték
Fából készült nyílpuska

Szabadulójáték két fő részére
Vízipisztoly

Exit szabadulójáték
Kard és pajzs

i

Játékfegyverek választásakkor vedd figyelembe a gyerekek életkorát

Minden kis harcos arról álmodik, hogy saját kardja vagy fegyvere lesz, és ugyanúgy szembeszállhat az ellenfeleivel, mint a hősei - csak biztonságban. Ezért mindig tartsd be a játékfegyverek leírásában szereplő ajánlott életkort, és ne hagyd felügyelet nélkül a gyerekeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
197 termék
5,0
Nerf Fortnite B AR
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, 10 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér, fekete és piros kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
17 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAbz22584
4,8
Nerf ultra 20 tartalék nyíl
Nerf kiegészítő - könnyű Nerf habból készült csere lövedékek, Aerofin technológiával ellátott hegy, repülési távolság: akár 36 m, 20 darab a csomagban, gyerekeknek 8 éves kortól alkalmas
3 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22588
4,8
Gel Blaster Depot
Pisztoly kiegészítő - összecsukható tartály a Gellets gyártásához és tárolásához, kapacitás 10 000 db, háromállású kivezetés (zárt/víz/Gellets), a tartály gyors előkészítése és feltöltése, eredeti Gel Blaster tartozék
9 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1548
4,5
Nerf Roblox Adopt Me Bees
Nerf puska - Roblox, hab töltények, 8 töltény fér a tárba, 8 töltény a csomagban, nyilak, tár a csomag része, anyaga műanyag, narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
16 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAbz29463
3,7
Íjász készlet
Íj - tapadókorongos, 3 lövedék a csomagban, anyaga műanyag, fekete és zöld kivitel
7 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRACHS006
4,7
Teddies Kapszula - "8", 144db
Pisztoly kiegészítő - 144 lövedék, tartalék kapszulapatronok, 3 éves kor feletti gyermekek számára
960 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3075
4,0
STX nagy íjász szett
Íj - 3 lövedék a csomagban, fegyver hossza 111,5 cm, fehér és zöld kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36070
4,4
Kapszulák revolverhez és pisztolyhoz "8" 96 db
Pisztoly kiegészítő - 8 lövés csomagonként, összesen 96 db
960 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1437
5,0
Nerf Raptor Slash
Nerf puska - Dino Squad, hab töltények, 6 töltény fér a tárba, 6 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, piros és kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Leárazás -17 %
6 990 Ft 8 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00365
4,0
Nerf Flash Strike célpont
Céltábla - falra akasztható vagy építhető, kompatibilis a Nerf Elite termékekkel, különböző színekben világít, ha eltalálják, a mellékelt két klipsz segítségével más céltáblákhoz csatlakoztatható, 3× AAA elemmel működik (nem tartozék).
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz35501
3,5
Small foot Kis nyílpuska + nyilak + céltábla
Íj - tapadókorongos, nyilakkal, 2 töltény a csomagban, anyaga fa, fa kivitel, alkalmas 5 éves kortól
10 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa8826
5,0
Vilac Fából készült pajzs és kard Oroszlán
Kard - klasszikus, fa, kard és pajzs a csomag része, fekete, narancssárga és sárga kivitel, ajánlott 4 éves kortól
11 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002035
4,5
Nerf Stegosmash
Nerf puska - Dino Squad, hab töltények, 4 töltény fér a tárba, 5 töltény a csomagban, anyaga műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Leárazás -15 %
4 390 Ft 5 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00362
5,0
Nerf Elite 2.0 Flip 8
Nerf puska - Elite, hab töltények, 8 töltény fér a tárba, 8 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22578
Nerf Ultra AMP
Nerf puska - Ultra, hab töltények, hatótávolsága 36 m, kivehető tálca , 6 töltény fér a tárba, 6 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 6 AA típusú elem
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15908
Nerf Fortnite Blue Shock
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, gyorstüzelés, 10 töltény fér a tárba, 10 töltény a csomagban, tár a csomag része, anyaga műanyag, fehér és kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
20 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls2223
4,5 10×
Nerf Zombie Strike Flipfury
Játékpisztoly - hab töltények, gyorstüzelés, 12 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 38 cm, narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa2447
5,0
Nerf Elite 2.0 Tactical Pack
Nerf puska - Elite, hab töltények, nyilakkal, 20 töltény fér a tárba, 20 töltény a csomagban, nyilak a csomag része, anyaga műanyag, kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól,
Szuper ár
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc06555
Liontouch Viking szett - Kard, pajzs és fejsze - Kard Típusok
4,3
Liontouch Viking szett - Kard, pajzs és fejsze
Kard - klasszikus, hab, hossza 52,5 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros kivitel, ajánlott 3 éves kortól
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04385
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta - Kard Típusok
5,0
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard, pajzs, fejsze, balta
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard, pajzs és fejsze a csomag része, piros, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04352
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard és pajzs - Kard
Típusok
5,0
Liontouch lovag szett két személyre, kék + piros - Kard és pajzs
Kard - klasszikus, hab, hossza 53 cm, kard és pajzs a csomag része, piros, kék és arany kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -7 %
17 990 Ft 19 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04353
Liontouch Tripla oroszlános királyi készlet - kard, pajzs és korona - Játékpisztoly Típusok
5,0
Liontouch Tripla oroszlános királyi készlet - kard, pajzs és korona
Játékpisztoly - alkalmas 3 éves kortól
Leárazás -4 %
12 990 Ft 13 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04376
5,0
Nerf Fortnite Dual Pack
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, 1 töltény fér a tárba, 6 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér, piros és kék kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Leárazás -40 %
9 090 Ft 15 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2222
Liontouch Szamurájkard - Katana - Kard Típusok
4,7
Liontouch Szamurájkard - Katana
Kard - szamurájkard, hab, kék kivitel, ajánlott 3 éves kortól
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04393

Játékfegyverek

Játékfegyverek

A Játékfegyverek kategóriában összesen 197 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékfegyverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékfegyverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékfegyverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékfegyverek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ