A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Játék hangszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
6 éves kortól
-
Típus
Xilofon
(22)
Gitár
(21)
Piano
(15)
Dob
(11)
Billentyűk
(9)
Anyag
Fa
(34)
Műanyag
(53)
Fém
(15)
Textil
(1)

A gyerek hangszerek a kreativitás és a zenei készségek fejlesztésének kulcsfontosságú eszközei. A megfelelő hangszer kiválasztása segíthet a gyermekeknek a ritmus, a hallás és a mozgáskoordináció fejlesztésében. Emellett a tanulás szórakoztató formája, amely a gyermek első lépése lehet a zene iránti hosszú távú szenvedély felé. Kíváncsi vagy, miként választható ki a megfelelő gyerek hangszer a gyermeked számára, mert egyelőre nem tudsz dönteni? Olvass tovább.

Tovább

A gyerek hangszerek miért nem hiányozhatnak a játékok közül?

A gyerek hangszerek kiválóan támogatják a gyermekek általános fejlődését. A játék fejleszti a zenei készségeket és a ritmusérzéket, valamint elősegíti a motoros készségek, a memória és a koncentráció fejlődését. A hangszeren való játék növelheti a gyermek önbecsülését, és ösztönözheti a társas interakciókat, például, ha egy zenekarban játszik. A megfelelő hangszer kiválasztása a gyermek életkorától, érdeklődésétől és fizikai adottságaitól függ. Fontos, hogy a gyerek hangszer megfeleljen a gyermek méretének és képességeinek, hogy a tanulás élvezetes és motiváló legyen a számára.

  • A zenei készségek és az e téren elért eredmények jelentősen növelhetik a gyermek önbecsülését.
  • A hangszeren való tanuláshoz időre és rendszeres gyakorlásra van szükség, ami türelemre és fegyelemre tanítja a gyermekeket.
  • A hangszeren való játék a kezek és az ujjak pontos mozgását igényli, így fejleszti a finommotoros készségeket.
  • A dalok és hangjegyek tanulása javítja a memóriát és a koncentrációs képességet.
  • A zene teret ad a gyerekeknek, hogy kifejezzék érzelmeiket és érzelmeiket.

Hogyan választhatók ki a megfelelő gyerek hangszerek?

A zeneoktatás és a gyerek hangszerek javítják a motoros készségeket és növelik a zenei érzékelést, de elősegítik a kreativitást és az érzelmi intelligenciát is. A gyerek hangszer kiválasztásakor figyelembe kell venned a gyermek életkorát, érdeklődését és fizikai képességeit. Míg egyes hangszerek, mint például a fuvola vagy a kisdob, méretük és egyszerűségük miatt ideálisak a gyermekek számára, mások, mint például a zongora vagy a gitár, szélesebb körű lehetőségeket kínálnak az ilyen irányú fejlődéshez. A megfelelően kiválasztott hangszerek gyerekeknek órákig tartó szórakozást, valamint értékes készségeket biztosítanak gyermekednek a jövőre nézve.

Hangszer gyerekeknek az életkoruknak megfelelően

A zenei nevelés a gyermekek fejlődésének fontos eleme már egészen kicsi kortól kezdve. A megfelelő gyerek hangszerek kiválasztása alapvető fontosságú, mivel ez elősegíti a motoros készségek, a kreativitás és a hangérzék fejlődését. A különböző fejlődési szakaszok miatt fontos, hogy a választékot a gyermekek életkorához igazítsuk. Minden életkorban alapvető fontosságú, hogy a gyerek hangszerek a gyermekek fizikai és kognitív képességeihez igazodjanak. A kiválasztott hangszereknek mindenekelőtt az öröm és a felfedezés forrását kell jelenteniük, ami segít a zene iránti hosszú távú érdeklődés ápolásában és támogatja a gyermek általános fejlődését.

i

A megfelelő gyerek hangszerek kiválasztása a kicsik számára

A 0 és 2 év közötti gyermekek esetében célszerű a kicsiknek szánt egyszerű, dallamos és ritmikus hangokat produkáló hangszerekre összpontosítani. A zenélő telefonok, dobok és különböző hangokat adó, húzható játékok ideálisak a hallás és a zenével való első interakció serkentésére. Ezek a játék hangszerek legyenek biztonságosak, és a kis kezek számára könnyen megragadható elemekkel rendelkezzenek.

Milyen játék hangszerek vannak 2 éveseknek?

A 2 éveseknek szánt játék hangszer a biztonságot és a könnyű kezelhetőséget szem előtt tartva készül. Az olyan játékok, mint az egyszerű dobok, a nagy és biztonságos ütőkkel ellátott xilofonok és a mozgatáskor dallamos hangokat adó játékok kiválóak az első kísérletezéshez. Ezek a hangszerek gyerekeknek ösztönzik a motoros fejlődést, és erősítik a gyermek képességét a különböző hangok felismerésére.


hangszer gyerekeknek - xylofon
Multifunkciós zongora

karaoke mikrofon
Karaoke mikrofon

gyerek hangszer készlet
Gyerek hangszer készlet

Vannak gyerek hangszerek 3 éves korú gyermekek számára is

A valamivel idősebb gyermekek számára már a 3 éves gyerek hangszerek között keresgélhetsz, amelyek ösztönzik az aktív részvételt a ritmikai készségek létrehozásában és fejlesztésében. A színes billentyűkkel ellátott xilofonok, a stabil műanyag fuvolák és a kis dobok nagyszerű hangszerek ennek a korosztálynak. Ezek a hangszerek gyerekeknek nemcsak a tanulást segítik elő ezen a területen, hanem lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kifejezzék kreativitásukat.

Végül, vannak gyerek hangszerek az óvodások számára

Az óvodásoknak szánt gyerek hangszerek bevezetését 5-6 éves korban kezdheted el, mivel ezek több motorikus kontrollt és koncentrációt igényelnek. Az ukulele kis mérete és könnyű játszhatósága miatt kiváló választás ebben a korcsoportban a kezdő zenészek számára. A kis billentyűs hangszerek vagy az egyszerű programmal rendelkező digitális zongorák szintén lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kísérletezzenek a különböző hangokkal és egyszerű dallamokat komponáljanak. Ezek a játék hangszerek nemcsak a zenei készségeket segítik elő, hanem a koncentrációt és a memóriát is fejlesztik.

Melyek a legnépszerűbb hangszerek gyerekeknek?

A legnépszerűbb gyerek hangszer az úgynevezett xilofon, az ukulele, a billentyűs hangszerek és a fuvolák. Az ukulele kis mérete és könnyű kezelhetősége miatt népszerű az idősebb gyermekek körében, akik szeretnének megtanulni egy húros hangszert. A billentyűs hangszerek, mint például a gyerek zongora vagy a billentyűs hangszerek a hangok és ritmusok széles skáláját kínálják, serkentve a kreatív önkifejezést és a zene iránti érdeklődést. A fuvolák szintén nagyon népszerűek hordozhatóságuk és egyszerűségük miatt, lehetővé téve a gyermekek számára az alapvető dallamvonalak gyors elsajátítását. Ez a hangszer gyerekeknek nem csak a zenei nevelést segítik elő, hanem örömet és szórakozást is nyújt.

  • Az orff hangszerek mint például a metallofonok és a xilofonok, elősegítik a csoportos zenei nevelést, és megtanítják a gyerekeket az együttműködésre és a kommunikációra.
  • A gyerek szintetizátorok a hangok és ritmusok széles skáláját kínálják, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy kísérletezzenek és szórakozva tanulják meg a zeneelmélet alapjait.
  • A gyerek dobok azért népszerűek, mert fejlesztik a ritmusérzékenységet és a koordinációt, miközben energiát adnak bármely zenei tevékenységhez.
  • A gyerek mikrofonok arra ösztönzik a gyerekeket, hogy énekeljenek és kifejezzék magukat, ami fontos lépés az önbizalomépítésben és az éneklési készségek fejlesztésében.
  • A gyerek xilofonok egyedülálló lehetőséget kínálnak a dallam és a ritmus felfedezésére színes billentyűiknek és kellemes hangjuknak köszönhetően.
  • A játék gitárok ideálisak az idősebb gyermekek számára, akik szeretnék felfedezni a húros hangszerek világát és fejleszteni zenei készségeiket.

gyerek hangszer - gitár
Gyerek gitár

gyerek hangszer - zongora
Gyerek zongora

gyerek hangszer - xilofon
Gyerek xilofon

Milyen anyagokat használnak a gyerek hangszer készítéséhez?

Egy hangszer gyerekeknek különféle anyagokból készülhet, melyek mindegyike sajátos tulajdonságokkal rendelkezhet. Ezen anyagok mindegyike hozzájárul a különböző zenei készségek fejlődéséhez, és egyedi zenei élményeket nyújt. A megfelelő anyag kiválasztása a gyermek életkorától, a hangszer típusától és a konkrét pedagógiai céloktól függ. Fontos, hogy az anyag elősegítse a biztonságot, az ergonómiát és a felfedezést, amelyek kulcsfontosságú szempontok a gyermekek belépése szempontjából a zene világába.

  • A műanyag gyerek hangszer könnyű, színpompás és tartós kialakítása miatt közkedvelt. A műanyag fuvola, dob és billentyűs hangszer például olyan hangszerek, amelyeknél előnyös a műanyag, így biztonságosak, könnyen karbantarthatók és megfizethetők.
  • A fém gyerek hangszer elsősorban tartóssága és tiszta átható hangok előállítására való képessége miatt használatos. Ez található a húrokon, a kis ütőhangszereken vagy más hangszerek fém részeiben, például a harangokban vagy a háromszögekben.
  • A textil sokkal inkább kiegészítő szerepet játszik, gyakran hangszertokok vagy pántok formájában a könnyű kezelhetőség érdekében. A textil a dobok felületén vagy a díszítés részeként is használható, segítve a hangszerek védelmét a sérülésektől és megkönnyítve a hordozásukat.

A fa hangszer gyerekeknek a hangzása és az esztétikai értéke miatt nagyra értékelt. Tartóssága és kellemes tapintása miatt a fa népszerű anyag, amely a környezetbarát szemléletet is elősegíti.

Az első játék hangszer megvásárlását tervezed? Egy készlet ideális választás

A gyermek hangszer készlet ideális eszköz arra, hogy a gyermekeket bevezesd a zene világába, és ösztönözd a fejlődésüket ebbe az irányba. Ezek a készletek általában különböző típusú hangszereket tartalmaznak, például dobokat, xilofonokat, fuvolákat, marakákat és tamburákat, így a gyerekek kísérletezhetnek a különböző hangokkal és zenei stílusokkal. A játék hangszer készletek a biztonság és az ergonomikus kialakítást szem előtt tartva készültek a kis kezek számára, biztosítva, hogy ne csak szórakoztatóak, hanem biztonságosak is legyenek a zenei felfedezéshez. Tekintettel az oktatási potenciáljukra és a csapatmunkát elősegítő képességükre, ezek a készletek nagyszerű ajándéknak bizonyulnak.

Egy zenélő hangszer gyerekeknek sok más szempontból is hasznos lehet

Egy zenélő hangszer gyerekeknek kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy stimulálja az érzékeket, ösztönözze a kreatív fejlődést és egyben szórakozást is nyújtson. Különféle hangokra és dallamokra építve lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék a zene világát, fejlesszék hallásukat és megtanulják a zeneelmélet alapjait. A fényhatások vizuális stimulációt és interaktivitást adnak, így motiválják a gyermekeket a további játékra, és segítenek fenntartani a figyelmüket.

Néhány gyerek hangszer képes hangfelvétel készítésére, így a gyermekek számára egyedülálló lehetőséget biztosítanak saját zenei alkotásaik meghallgatására és értékelésére, ami pozitívan hat az önbecsülésükre, és további zenei fejlődésre ösztönözi őket.

Nézd meg az igazi gyerek hangszer kategóriát is

Az igazi gyerek hangszer úgy van kialakítva, hogy teljes mértékben működőképes, de mégis elég tartós és biztonságos legyen a fiatal zenészek számára. Ezek a hangszerek, mint például a gyermek hegedűk, gitárok, billentyűs hangszerek és még az ütőhangszerek kisebb változatai is a kis kezek számára készültek, és ideálisak arra, hogy a gyermekeket valósághű élményekkel vezessék be a zene világába. Nemcsak a zenei nevelést és a készségfejlesztést segítik elő, hanem a valódi hangszeren való játék megtanulása közben az önbizalmat és a türelmet is erősítik. Egy igazi gyerek hangszer kiválasztása a gyermekek számára az első lépés lehet a zenei utazásukon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
104 termék
Brio 30181 zenélő dob
Játék dob - anyaga fa, ajánlott 1,5 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7702
BABY EINSTEIN játék zongora - Discover and Play, 3m+
Szintetizátor gyerekeknek - anyaga műanyag, ajánlott 3 hónapos kortól
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06042
Djeco hangszer szett
Gyerek hangszer szett - programozott dallamok, anyaga fa, a csomag tartalma 3 hangszer, rumbatök, csörgődob és kasztanyetta, ajánlott 3 éves kortól
10 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004942
Lucy & Leo 245 Szivárványos xilofon
Gyerek xilofon - anyaga fa, ajánlott 3 éves kortól
9 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04761
4,0 16×
Szintetizátor gyerekeknek
Szintetizátor gyerekeknek - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, ajánlott 3 éves kortól
6 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14045
3,5 11×
Small Foot hegedű
Gyerek hegedű - anyaga műanyag, vonó a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
8 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa9636
Lucy and Leo 180 Multifunkciós hangszerpanel
Zenélő játék - ajánlott 1,5 éves kortól
Leárazás -22 %
8 790 Ft 11 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04751
Teddies zongora kisgyerekeknek Állatok 25 cm
Zenélő játék - ajánlott 1 éves kortól
6 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4025
Simba Fun tablet
Zenélő játék - ajánlott 1 éves kortól
6 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3092
4,8 19×
OTL Bluey Karaoke Microphone with Bluetooth Speaker
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth, kék kivitel, alkalmas 3 éves kortól
12 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: OTLm09
4,8 19×
OTL PAW Patrol Blue Karaoke Microphone
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth és USB, beépített hangszóró, vezeték nélküli, felvételkészítéssel és karaoke-val, kék kivitel, maximális akkumulátor üzemidő 5 óra, egy darab Li-Ion típusú elem (a csomagolás része)
11 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OTLm02
4,8 19×
OTL Rainbow High Karaoke Microphone
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth és USB, beépített hangszóró, vezeték nélküli, felvételkészítéssel és karaoke-val, arany kivitel, maximális akkumulátor üzemidő 5 óra, egy darab Li-Ion típusú elem (a csomagolás része)
12 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: OTLm05
3,5 12×
Lexibook Karaoke szett - unikornis
Gyerek mikrofon - csatlakozás 3,5 mm Jack, Bluetooth és USB, vezeték nélküli és hangerő szabályozós, rózsaszín kivitel, alkalmas 3 éves kortól, egy darab AA típusú elem (nem a csomagolás része)
19 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12347
5,0
Woody xilofon, fém
Gyerek xilofon - beprogramozott dallamokkal, anyaga fa, ajánlott 3 éves kortól
4 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAjd0890
3,5
Lexibook Frozen Mikrofon
Gyerek mikrofon - 2,5 méteres kábellel, adapterrel
12 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif12372
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10261
5,0
Lexibook Jégvarázs Az első gitárom 21"
Gyerek gitár ajánlott 3 éves kortól - anyaga fa
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz04660
4,8 19×
OTL PAW Patrol Pink Karaoke Microphone
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth és Micro USB, beépített hangszóró, vezeték nélküli, felvételkészítéssel és karaoke-val, rózsaszín kivitel, maximális akkumulátor üzemidő 5 óra, egy darab Li-Ion típusú elem (a csomagolás része)
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: OTLm03
4,2
Elektronikus xilofon játékdobbal
Zenélő játék - ajánlott 1,5 éves kortól
Szuper ár
10 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk002225
3,0
Lamps elektromos gitár
Gyerek gitár ajánlott 3 éves kortól - anyaga műanyag, 3 AA elem (nincs mellékelve), heveder a csomag része
7 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz06817
4,7
Hape Gyermek Mikrofon
Zenélő játék - ajánlott 1 éves kortól
5 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif10595
5,0
Mini elektromos zongora mikrofonnal és 31 megvilágított billentyűvel a könnyű tanulás érdekében
Szintetizátor gyerekeknek - hang- és fényeffektek, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, 4 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
22 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10228
4,0
Lexibook Mancs őrjárat Az első gitárom 21"
Gyerek gitár ajánlott 3 éves kortól - anyaga műanyag
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz04661
4,0
Lexibook Mancs őrjárat Elektromos billentyűzet mikrofonnal (32 billentyű)
Szintetizátor gyerekeknek - beprogramozott dallamokkal, anyaga műanyag, 4 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz10227

Játék hangszerek

Játék hangszerek

A Játék hangszerek kategóriában összesen 104 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék hangszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játék hangszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játék hangszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játék hangszerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ