30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Karton P + P Premium FOX (hátizsák + tornazsák + tolltartó)

Termékkatalógus
Karton P + P Premium FOX (hátizsák + tornazsák + tolltartó)
Szett - alkalmas általános iskola 1. osztályától
Kód:  HRAif2436 Termékszám:  8595096781411 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Karton P + P Premium FOX (hátizsák + tornazsák + tolltartó) Megszűnt

Karton P + P Premium FOX (hátizsák + tornazsák + tolltartó)

Könnyű, erős, biztonságos. Az egy fő rekesszel rendelkező iskola táska térfogata 22 liter, maximum terhelése pedig 8 kg. Alkalmas már az általános iskola első osztályától. A szett részeként talál majd egy tolltartót és egy tornazsákot is a táska mellett. A színes minta, a stílusos autót ábrázoló kép főleg a fiatal fiúk számára lesz vonzó.

Legfontosabb jellemzők

  • Anatómiailag formált hátrész
  • Csúszó flexi rendszer biztosítja a hátizsák állíthatóságát a gyermek magasságához
  • Fényvisszaverő biztonsági elemek
  • Külön zseb az ételhordó doboznak
  • Párnázott vállpántok
  • Felső hevederek és mellkasi öv
  • Oldalsó palack zseb és cipzáras zsebek
  • Tornazsákkal és tolltartóval 
  • Tömör alsó rész

Alkalmazkodik a tanulóhoz

A zseniális csúsztatható hátrendszerek köszönhetően a vállpántokat az iskolás tényleges magassága szerint tudja beállítani. A további kényelemről a hátizsák anatómiailag formázott, párnázott hátsó része gondoskodik. A FOX Premium iskolatáska a felső, váll részen elhelyezkedő és a mellkasi pántok segítségével rögzíthető, így nem csúszkál a kisdiák hátán és ott marad, ahol kell. Emellett oldalsó zsebbel is rendelkezik a palackok tárolására, van egy másik oldalsó zsebe és egy külön zseb az uzsonnás doboz elhelyezésére is. 

Biztonságos és stabil

Gumírozott fogantyú gondoskodik arról, hogy a hátizsákot kényelmesen vihesse a kezében. A nagyobb biztonság és láthatóság érdekében a gyermek iskolai hátizsákja fényvisszaverő elemekkel van felszerelve az elülső részen és mindkét oldalon. A táska kemény alsó része nagyobb stabilitást biztosít a hátizsáknak és tanszereknek  a mechanikai sérülések ellen. Két nagy, belső válaszfal gondoskodik minden holmi befogadásáról, amire egy iskolás fiúnak szüksége van. A felső részt rögzítő csatos zár használata könnyen kivitelezhető még a kis elsős kezek számára is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Premium FOX (batoh+penál+sáček). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Karton P + P Premium FOX (batoh + peračník + vrecko). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P + P Premium-FOX (+ Stiftetui Rucksackbeutel +). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P + P Premium-FOX (+ Stiftetui Rucksackbeutel +).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ