A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Lamaze - Emilka baba

Termékkatalógus
Lamaze - Emilka baba
4,8 12 értékelés
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - klipes rögzítés - susogó - ajánlott újszülött kortól
5 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  QBM005d Termékszám:  796714270265
Lamaze - Emilka baba 5 790 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Lamaze - Emilka baba

Emilka bájos csörgése nagyon népszerű lesz gyermeke számára, hamar összebarátkozik majd vele.A baba többféle anyagból készült, sokszínű, csinos ruhája és csizmái stimulálják a tapintás érzetét kiváltó receptorokat és a vizuális szerveket.A csörgő a nyakláncban és a síp a hasában segít fejleszteni a gyermek hallását és motoros képességét. A baba karakterisztikus szemei vonzzák a gyermek figyelmét és elősegítik a koncentráció fejlesztését.

Köszönhetően az új Lamaze csatnak, a játék egyszerűen a babágyhoz, babakocsihoz csatolható, vagy akár a bevásárló kocsihoz, hordozható autósüléshez is.A Lamaze játékok esetében nincsenek PVC-ből készült részek, amelyeket tilos szájba venni.A Lamaze játékokat a legszigorúbb EN-71, ASTM F963-96a szabványoknak és DIN standardoknak megfelelően tesztelik, függetlenül attól, hogy melyik kategóriába tartozik az adott játék.

Paraméterek

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!
Típus
Függő játék Kész!
Rögzítés
Klip Kész!
Effektek
Susogó Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!

Típus

Típus
Függő játék Kész!

Tulajdonságok

Rögzítés
Klip Kész!
Effektek
Susogó Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lamaze - Emilka baba Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze – Panenka Emilka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamaze - Bábika Emilka.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ