ApF HU 30 dnů na vrácení

LEGO® adventi kalendáriumok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
LEGO
(6)
Alsó korhatár
5 éves kortól
7 éves kortól
-
LEGO adventi naptár

A karácsonyi készülődés sok családban elképzelhetetlen a közkedvelt adventi naptár nélkül. Van a családban LEGO® rajongó? Szerezz neki duplán örömet. Nézd végig velünk, mit kínál egy LEGO® adventi naptár a gyerekek számára és milyen kedvelt témák közül választhatsz.

Tovább

A LEGO adventi naptár ugyanolyan meglepetésekkel teli, mint maga az Advent

A LEGO adventi naptár sok meglepetést rejt a gyermekek számára. December 1. és 24. között minden nap egy új LEGO figura, állat vagy kiegészítő vár az ablakocskák nyitogatójára, amelyekkel gyorsan eltelik az idő Karácsonyig. Milyen további előnyei vannak egy ilyen játékos LEGO kalendáriumnak?

  1. Felébreszti a kreativitást, hiszen a LEGO® meglepetéseknek nemcsak reggel, az új ablak kinyitásának pillanatában örülnek a gyerekek. A figurákkal és a különböző elemekkel feldíszíthetik a szobájukat, sőt, akár a karácsonyfára is felakaszthatják őket.
  2. Kompatibilis a márka többi készletével is. A LEGO® adventi naptár így jóval a karácsonyi ünnepek után is használható. Segítségével apróságokkal bővíthető a LEGO® gyűjtemény és egész évben lehet velük játszani.
  3. Nem tartalmaz édességet, így az olyan családokban is van helye, ahol a gyerekeknek nem szívesen adnak csokit vagy cukorkát. A hagyományos adventi kalendáriumok remek alternatívája lehet egy LEGO® adventi naptár.

LEGO® adventi naptárok fiúknak és lányoknak

A LEGO® adventi naptáraival mindig egy adott tematikus sorozathoz csatlakozik. Hosszú fennállása óta már több tucat különböző kiadás jelent meg, sok közülük több generációban is népszerű. Vannak köztük rajzfilmes, képregényes vagy filmes karakterek is.

A LEGO® adventi naptár Star Wars sorozatait főleg a fiúk szeretik

A Csillagok háborúja rajongók az adventi időt is kedvenc hőseikkel tölthetik. A LEGO® adventi naptár Star Wars kiadása űrhajókat, fegyvereket és figurákat is rejt, amelyekkel bármilyen korú fiú szívesen játszik.

A LEGO® Friends adventi naptár leginkább a lányokat célozza meg

A Heartlake városában élő öt jóbarátnő mindennapjait bemutató Friends sorozat minden LEGO® rajongó kislány előtt ismert. A LEGO® Friends adventi naptár olyan figurákat, dekorációkat és díszeket rejt, amellyel még közelebb kerülhetnek az ötösfogat kalandjaihoz.


Adventi naptár lego star wars
LEGO® Star Wars™ adventi naptár

Adventi naptár lego friends
LEGO® Friends adventi naptár

Ezt és a többi tematikus LEGO sorozatot is úgy jelenítjük meg, hogy rögtön láthasd, melyikből milyen készletek szerepelnek kínálatunkban. Ezután már a karácsonyi ajándékok megtalálása sem okozhat gondot.

A LEGO® adventi naptár a felnőtteknek is vonzó lehet

Különleges ajándékot keresel párod számára, aki már kinőtt a gyermekkorból, de még mindig szeret játszani? Bár kifejezetten férfiak számára készült adventi naptár jelenleg nincs a dán vállalat termékkínálatában, de ennek ellenére találhatsz megfelelő meglepetést. A LEGO® adventi naptár Harry Potter vagy Star Wars kiadása megfelelő lehet a LEGO építőjátékok idősebb rajongói számára is.

Válassz LEGO® adventi naptárt a kedvenc építőszettnek megfelelően

Több másik sorozatból is választhatsz ajándékba adventi naptárt egy LEGO® rajongónak kedvenc építőkészlete alapján.

  • A LEGO® City adventi naptárban minden megtalálható, ami egy városhoz tartozik. Különböző épületeket, járműveket és különleges figurákat rejt – mint pl. a népszerű snowboardost, magát a Mikulást vagy a nagyit.
  • A LEGO® adventi naptár Harry Potteres változata a leghíresebb varázslótanonc világába repít el. Népszerű szereplők figurái, varázslatos kiegészítők vagy akár a Roxfort Expressz kis modellje is rejtőzhet a kis ablakok mögött.
  • A LEGO® Marvel Bosszúállók adventi naptárral a gyerekek olyan szuperhősök világába csöppenhetnek, mint Pókember, Vasember és Hulk. Ezzel a naptárral a gyerekek visszaszámolhatják a napokat karácsonyig, és közben remekül szórakozhatnak!

Lego Harry Potter adventi naptár
LEGO® Harry Potter™ adventi naptár

lego city adventi naptár
LEGO® City adventi naptár

Lego marvel Avengers adventi naptár
LEGO® Marvel Avengers adventi naptár

i

Az adventi naptárak mellett további LEGO kiegészítők is megtalálhatók kínálatunkban, mint például tolltartók, hátizsákok, vagy kulacsok. Sőt, LEGO® uzsonnásdobozt is találhatsz nálunk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár Szállításra kész > 5 db
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft

6 termék
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO75366
4,7
LEGO® Friends 41758 Adventi naptár 2023
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Friends sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 231 darab építőelem van
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO41758
4,9 22×
LEGO® City 60381 LEGO® City Adventi naptár 2023
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 5 éves kortól, LEGO® City sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagban 258 darab építőelem van
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO60381
5,0 19×
LEGO® Marvel 76267 Bosszúállók Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Marvel sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a dobozban 243 db építőelem van
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76267
5,0 19×
LEGO® Harry Potter™ 76418 adventi naptár
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Harry Potter sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 227 darab építőelem van
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO76418
4,9 13×
LEGO® Star Wars™ 75366 Adventi naptár
Adventi naptár - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 320 db építőelem van
12 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LO75366
LEGOMilyen LEGO® készletet vegyek? A LEGO® számos különböző termékcsaládot kínál kicsiknek, nagyobbaknak és haladóknak egyaránt. A választék rendkívül széles, ezért készítettünk egy jól átlátható útmutatót, amely abban segít, hogy könnyedén eligazodj a kínálatban és ki tudd választani az életkorodnak,...

LEGO® adventi kalendáriumok

A LEGO® adventi kalendáriumok kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó LEGO® adventi kalendáriumok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább LEGO® adventi kalendáriumok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb LEGO® adventi kalendáriumok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: LEGO® adventi kalendáriumok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ