LEGO Architecture Tádzs Mahal

LEGO® Architecture - műemlékek és híres épületek

A LEGO® Architecture termékcsaláddal bejárhatod az egész világot. Olyan nevezetességeket és híres épületeket tartalmaznak, amelyek lenyűgözik az embereket. Kiválaszthatod, hogy szobádat a gízai nagy piramis, a misztikus Tádzs Mahal vagy akár London, Párizs vagy Tokió látképe díszítse. Mindegyik csodálatra méltó.

Tanulj a LEGO® Architecture építőmodell segítségével

A LEGO® Architecture modellek nemcsak szórakozást nyújtó játékok, hanem tanulni is lehet velük. Az egyes LEGO® Architecture készletekhez mellékelt, áttekinthető brosúrák rengeteg érdekes információt tartalmaznak az egyes épületek történetéről és kialakításáról. Így az építkezés során átfogó képet kaphatsz minden egyes épületről.

A LEGO Architecture csodálatra méltó épületei
A LEGO Architecture kikapcsolódás

Kikapcsolodás LEGO® Architecture segítségével

A LEGO® Architecture tökéletes kikapcsolódást nyújt. Az építőelemekkel való játék megnyugtatja az elmét, fejleszti a kreativitást és formában tartja a finommotoros készségeket. Ha szeretnél egy kis szünetet tartani a mindennapi gondoktól - és fejleszteni, majd gyönyörködni az általad összerakott gyűjthető modellekben, akkor a LEGO® Architecture a megfelelő választás számodra.

Nagyszerű ajándék építészeknek

LEGO® Architecture felnőtteknek

A LEGO® Architecture készletek nagyszerű ajándékok építészeknek és tanulóknak egyaránt. Emellett tökéletes ajándékok lehetnek a 13 évnél idősebbeknek és mindazoknak, akiket érdekel a dizájn, az utazás vagy az építészet.

LEGO Architecture épületek a legapróbb részletig

A részletekre összpontosítva

Minden LEGO® Architecture nevezetesség, illetve épület kivitelezésénél ügyeltek a legapróbb részletekre is. Ennek köszönhetően megcsodálhatod az egyes épületek tökéletes másolatait.

Tanulj a LEGO Architecture segítségével

STEM rajongóknak

A STEM olyan műszaki szakterületek rövidítése, amelyek egyesek számára fejtörést tudnak okozni. A LEGO® Architecture elősegíti az ilyen területek megértését és megtanulását a játékon keresztül.