LEGO virágok

LEGO® Botanical Collection - lenyűgöző virágok téglákból

Minden LEGO® virágmodell egyedülállóan részletes darabokból áll, amelyek tökéletesen utánozzák a valódi növények részleteit. Különböző fajok közül választhatsz - orchidea, bonsai, strelitzia vagy szukkulensek, réti virágok és szárított növényi dekorációk is szerepelnek a kínálatban. Állítsd össze a saját kombinációidat, hogy illeszkedjenek a szobád környezetéhez.

Lazíts és fejleszd a kreativitásodat a LEGO® Botanical Collection virágaival

A LEGO® Botanical Collection építése nagyszerű szórakozás lehet, különösen a felnőttek számára. Fejleszti a kreativitást, edzi a finommotoros készségeket és ösztönzi a képzelőerőt. Ráadásul lenyűgöző LEGO® virágokat építhettek együtt, hogy gyönyörű látványt hozzatok létre, amely örökké emlékeztetni fog titeket a közös pillanatokra.

LEGO bonsaj
LEGO virág

Fejezd ki szerelmed a tökéletes virággal, amely soha nem halványul el

A LEGO® Botanical Collectiont bármilyen alkalomra ajándékozhatod. Akár háládat szeretnéd kifejezni szeretteidnek, akár Valentin-napot ünnepelsz, akár anyák napjára keresel egy elismerő ajándékot. A LEGO® virágok hosszú életű dekorációt jelentenek - természetes módon nem fakulnak el, nem kell őket öntözni vagy minden évszakban cserélni.

LEGO Botanical virág

Minden egyes LEGO® virágnak saját jelentése van

Készítsd el a saját virágösszeállításodat aszerint, hogy mit szimbolizál. A levendula békét hoz, a szárított virágok emlékeket, az orchidea pedig nagyszerű, ha szerelmedet szeretnéd kifejezni valakinek.

LEGO virágok

LEGO® Botanical Collection felnőtteknek

A LEGO® Icons virágcsalád a tapasztalt építők számára az egyik legnagyobb kihívást jelentő építmények közé tartozik. Kidolgozott részleteket kínál, amelyek élethűbbé teszik a modellt.

LEGO orchidea

Készíts eredeti kombinációkat a LEGO® Botanical Collectionből

A LEGO® virágokat megépítheted az útmutató szerint, de saját fantáziádat is beléjük ültetheted. Szabadon kombinálhatók - hozz létre eredeti virágössze


Építsd meg a saját egzotikus virágodat vagy a LEGO® Icons Papagájvirágot

Ez a LEGO® csokor hűen utánozza a Dél-Afrikából származó egzotikus növény kinézetét. Éppen ezért ez az egyik legnépszerűbb virág a LEGO® Botanical Collectionben. Levelei hasonlítanak a banánfáéra, de a legérdekesebbek a színes virágai.

Távoli eredete miatt a Papagájvirág nem rendelkezik olyan eredendő jelentéssel, mint az általunk már régóta ismert korábbi virágok, de az őslakosok számára felbecsülhetetlen jelentőséggel bírt, mivel virágait gyulladások gyógyítására használták.


Készíts miniatűr fákat a LEGO® Icons Bonsai segítségével

A LEGO® Icons Bonsai építőkészlet gyönyörű kiegészítő, amely felfrissíti otthonod és irodád berendezését, és már a látványa is megnyugtató harmóniát áraszt. A bonsai szó szerint tálban lévő fát jelent, és egykor műalkotásnak tekintették. Ennek megfelelően készültek a dézsák díszítése és formája is, amelyekbe ültették. Ha tehát nincs kedved éveket várni arra, hogy egy apró magból sajátot nevelj, akkor ez a LEGO® Botanical virág neked való.