lego creator 3in1

A LEGO® Creator fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és szórakozást nyújt

A LEGO® Creator végtelen lehetőségeket kínál új modellek kombinálására és létrehozására, ösztönözve a kreatív gondolkodást és a képzelőerőt. A különböző LEGO® Creator modellek megépítésével a gyerekek megtanulják a mérnöki és építészeti gondolkodás alapelveit. Megtanulják megtervezni, kipróbálni és módosítani az ötleteiket. Ugyanakkor a LEGO® Creator darabok összerakásával megtanulják fejleszteni a finommotoros készségeket, amelyek már egészen kicsi korban kulcsfontosságúak. A gyerekek számos téma közül választhatnak, mint például épületek, közlekedési eszközök, repülőgépek, emberek, de mesék és állatok is.

LEGO® Creator 3in1 vagy Expert? Válaszd ki a kedvenc sorozatodat

A LEGO® Creator 3in1 segítségével elmerülhetsz a járművek, a különféle állatok vagy a repülőgépek világában. Ezzel a sorozattal megépíthetsz egy gyors sportautót, majd egy aranyos kis állatot, végül pedig egy égre törő repülőgépet. Minden három különböző építési lehetőséget kínál, ami háromszor több szórakozást és kalandot jelent. Ha valami kicsit összetettebb élményre vágysz, akkor a LEGO® Creator Expert termékcsalád házak, űrhajók, történelmi épületek vagy luxusautók részletes modelljeivel vár. Nem fogsz unatkozni.

LEGO Creator
lego creator állatok

A LEGO® Creator 6 éves kortól használható

A LEGO® Creator termékeket úgy tervezték, hogy különböző korosztályoknak megfeleljen. Míg a 6 éves és fiatalabb gyerekeknek szánt készletek az egyszerű és játékos modellekre összpontosítanak, addig a 16 éves és idősebb korosztály számára készült készletek összetettebb és részletesebb terveket kínálnak, amelyek még a tapasztalt LEGO® rajongók számára is kihívást jelentenek. A darabok száma is ettől függ; a 6 éves és idősebb gyermekek számára 100-250 darabos készleteket válassz, míg az idősebbek akár 1000 darabos készletekkel is elboldogulnak.

LEGO Creator egyszarvú

LEGO® Creator lányoknak és fiúknak

A gyerekek, fiúk és lányok egyaránt, a LEGO® Creator segítségével különböző világokat fedezhetnek fel, és fantáziájuk szerint építhetik meg saját kalandjaikat. Ezért találsz fantasztikus állatokat, például egyszarvúakat és sárkányokat, de valódi tárgyakat is, például autókat, repülőket és házakat. Mindenki számára van valami.

LEGO Creator box

A szenvedélyes építők imádni fogják a LEGO® Creator építőkészletet

A LEGO® Creator doboz ideális az építési kihívások szerelmeseinek. Különböző darabokból álló gazdag csomag, amely végtelen kreativitást és variálhatóságot tesz lehetővé az építésben. A LEGO® Creator doboz lehetőséget nyújt a kísérletezésre.

LEGO Creator ház

Szórakozás mindenkinek

A LEGO® Creator nem csak gyerekeknek való, a felnőttek is remekül szórakozhatnak vele. A kreatív építőkockák segítenek a stressz és a feszültség oldásában. Ráadásul a kész modellek gyakran olyan esztétikusak, hogy bármely belső tér díszévé válhatnak.