A készségek fejlesztése a LEGO Education segítségével

Képezd magad a LEGO® Education segítségével

A LEGO® Education kínálata mindazoknak szól, akik a kockákkal való építésén túlmenően is szeretnék fejleszteni a képességeiket. Az egyedülálló oktatási készletek segítenek a gyermekeknek a betűk, a számolás és más tantárgyak tanulásában. A könnyűtől a kihívásig terjedő feladatoknak köszönhetően fokozatosan fejlődhetnek. Az idősebb gyerekek a LEGO® Education elemekkel való játékon keresztül megtanulják a programozás alapjait, ami végtelen lehetőségeket nyit meg számukra.

Interaktív tanulás a LEGO® Education SPIKE™ segítségével

A LEGO® Education SPIKE™ készletek az egyik legegyedibb tanulási eszközök közé tartoznak. Az 1. és 2. osztályos tanulók számára készültek, hogy először a fizika törvényeit és a számítási gondolkodást tanítsák meg. Később egyszerűbb hardverekkel és kódrendszerekkel való kapcsolattartás révén nagyobb kihívást jelentő készségeket sajátítanak el. A LEGO® Education SPIKE™ modellek könnyen csatlakoztathatók egy speciális HUB-hoz, amely életre kelti a robotokat és más modelleket.

A LEGO Education megtanítja a robotika alapjait
A LEGO Education az iskolába tartozik

Vidd a LEGO® Education-t az iskolába

Az iskolában egyszerre játszhatsz és tanulhatsz. A LEGO® Education termékcsalád teljes körű támogatást nyújt a tanároknak - a készletek tartalmaznak kártyákat a kezdetekhez szükséges tevékenységötletekkel és építési útmutatókkal. Az interneten megtalálható az oktatási standardoknak megfelelő 8 lecketerv. A LEGO® Education SPIKE™ ingyenes alkalmazás is elérhető, amely támogatja a gyermekek tanulását és fejleszti készségeiket. Mindezt interaktív és mindenekelőtt szórakoztató módon.

LEGO Education a teljes körű fejlődésért

Támogatja a teljes körű fejlődésüket

Minden egyes LEGO® Education építőelem olyan szükséges készségeket fejleszt, mint a problémamegoldás, az együttműködés és a kritikus gondolkodás.

LEGO Education kisgyermekeknek

Oktatás a kicsiknek

Már kétéves gyerekek is játszhatnak a LEGO® Education modellekkel. Nagyméretű kockákkal rendelkeznek, amelyek segítségével felfedezhetik az őket körülvevő világot. Más készleteket kisiskolásoknak és idősebb gyerekeknek terveztek.

A STEM koncepció és a LEGO Education

A tudománynak nem kell bonyolultnak lennie

A STEM koncepció a tudomány, a technológia, a mérnöki tudományok és a matematika területére összpontosít. A LEGO® Education segítségével a készségek elsajátítása ezeken a területeken egyszerű és szórakoztató lesz.