LEGO Star Wars Battleship

LEGO® - a Csillagok háborújától a legnépszerűbb videojátékig

A filmekből és játékokból származó LEGO® mindenféle műfajban megtalálható. Star Wars stílusú építőkészletre vágysz? Vagy inkább elmerülnél a szuperhősök és gonosztevők világában? Bármelyiket is választod, bízhatsz benne, hogy nem fogsz tévedni. A filmek és videojátékok alapján készült LEGO® játékokkal számtalan órán át elszórakozhatsz. És ha már kezded úgy érezni, hogy vissza akarsz ülni a számítógéphez, ne felejtsd el, hogy létezik LEGO® Minecraft is. Így azt a világot egyenesen az építőasztalodra hozhatod.

A LEGO® Harry Potter nem az egyetlen, amely titokzatos helyekre kalauzol el téged

Ha a Roxfort világából induló varázslósorozat megrögzött rajongója vagy, örömmel fogod hallani, hogy létezik LEGO® Harry Potter is. Ennek köszönhetően újra átélheted a varázslatok és bűbájok e titokzatos környezetének ikonikus jeleneteit. De ha nem vagy a varázslatok rajongója, kalandozz Indiana Jones világában, amelyet szintén megtalálsz kockák formájában. Ha még ez sem a te kedvenced, nincs más dolgod, mint felfedezni a LEGO® Jurassic World világában található dinoszauruszokkal teli dzsungelt.

LEGO Harry Potter
LEGO Star Wars

LEGO® a filmekből és játékokból egyenesen a kiállításig

A filmekből és játékokból készült LEGO® meglehetősen összetett lehet, és az építésükhöz időre van szükség. Ezért nincs is jobb, mint az elkészült alkotást egy vitrinbe vagy más kiállításra tenni, ahol mindenki megcsodálhatja. Hiszen a filmekből és játékokból épített LEGO®-ra büszkének kell lenni. De vigyázat! Jobb, ha magas helyre teszed az alkotásodat. Egy ezer téglából készült darabokra tört Darth Vader-fej nem okozna örömet.

LEGO filmekből és játékokból - hajó

Térj vissza a gyerekkorodba

Az olyan játékok, mint a Ninjago vagy a Super Mario néhányunkat a gyermekkorunkban is magával ragadtak. Miért ne próbálnád ki őket építőkockák formájában? A Disney kínálatából is ki lehet próbálni a LEGO®-t. Gyerekek és felnőttek egyaránt imádni fogják ezeket az építőszetteket.

LEGO – filmekből és játékokból

Engedd szabadjára a fantáziádat

A filmekből és játékokból származó LEGO®-t a használati utasítás szerint kell megépíteni. Ha azonban nem félsz, próbálj meg improvizálni, és lehet, hogy valami elképesztő és egyedi dolgot fogsz alkotni, amit még senki sem épített meg előtted.

LEGO játékok és filmek - Star Wars

Kulcsfontosságú pillanatok önállóan

A LEGO® építőelemek sokfélesége lehetőséget nyújt arra, hogy újra átéld kedvenc filmjeid vagy videojátékaid kulcsfontosságú pillanatait. Mi az előnye? A történetet a saját ízlésedre szabhatod. :)