Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192

Termékkatalógus
LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192
4,9 69 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
LEGO - gyerek és felnőtt, ajánlott 16 éves kortól, LEGO® Star Wars sorozat, megjelenés éve 2017, a csomagban 7541 db építőelem van
339 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  LO75192 Termékszám:  5702015869935 Gyártó honlapja:
LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192 339 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192

A legnagyobb LEGO® készlet, amely valaha készült

A Star Wars legenda egyetlen igazi rajongójának gyűjteményéből sem hiányozhat az egyedülálló LEGO Star Wars Millenium Falcon 75192 mega-készlet. Ez minden idők legnagyobb LEGO készlete, amely a híres és vakmerő légikalóz, Han Solo nevezetes koréliai űrhajóját ábrázolja a legkisebb részlet pontosságával.

Hagyd, hogy magával ragadjon a külső és belső tér lenyűgöző kifinomultsága, ahonnan semmi sem hiányzik, ami az igazi Millenium Falcon filmben megvan! Megtalálhatóak itt az alsó és felső rész négycsövű lézerágyúi, a leszálló talpak, a lehajtható rámpák és a levehető tetejű pilótafülke 4 minifigura számára. Az egyes hajótest panelek alatt, a törzsben található a részletesen kidolgozott, fő rakománytér, a hátsó tárolóhely és a tüzérségi állás is.

A csomag tartozékok széles skáláját tartalmazza, köztük nemcsak a legénység minifiguráit, hanem azok autentikus fegyvereit is.

A teljes űrhajó szerkezetét egy pillanat alatt átalakíthatod egy korábbi változatból egy olyan újabb  verzióra, ami a VII. és VIII. epizódból ismert .


A LEGO Star Wars Millennium Falcon legfontosabb jellemzői

  • 16 éves kortól ajánlott
  • 7541 darab - a legnagyobb LEGO készlet, amely valaha készült
  • Rendkívüli módon kidolgozott külső és belső részletek
  • 4 figura a klasszikus karakterek közül (Han Solo, Leia, Chewbacca, C-3PO) + 3 figura a VII. és VIII. epizódból (az idős Han Solo, Rey, Finn)
  • Méretei: 21 × 84 × 56 cm
  • Számos eredeti kiegészítő elem és tartozék a Star Wars filmből
LEGO Millennium Falcon

Ez a gondosan kidolgozott modell nemcsak tökéletes részletekkel, de cserélhető műholdas antennákkal és a népszerű Star Wars karakterekből összeállított legénységgel is rendelkezik. Eljátszhatod a klasszikus LEGO Star Wars kalandokat Han Solo-val, Leiával, Chewbaccával és C-3PO-val, vagy beléphetsz a VII. és VIII. epizód világába az öreg Han Solo-val, Rey-jel, Finn-nel és BB-8-tel együtt.

LEGO Millennium Falcon figures



Nem fogsz unatkozni

Az akciós szórakoztatást számos mozgó alkatrész garantálja. Az egész űrhajó 3 szektorból áll - a fő rakományrekeszből, a gépház hátsó részéből és a tüzérségi állásból. Minden szektorban kifinomult belső terek találhatóak megfelelő funkcionális részekkel.  

Sok minifigurával játszhatsz

 Két minifigura-készlet áll rendelkezésedre a legénységhez: 4 klasszikus - Han Solo, Chewbacca, Leia és C-3PO,  valamint további 3 minifigura a VII. és a VIII. epizódból:  az öreg  Han Solo, Rey és Finn. Természetesen nem hiányozhat a BB-8 droid sem, a 2 beépíthető Porg sem, de a beépíthető Mynock sem.

Erőteljes fegyverek az igazi Csillagok háborújához

A  hajó alján és tetején található, négycsövű lézerágyúk mellett  a készlet rejtett sugárvetőket és legénységi fegyvereket is tartalmaz - sugárvetőket, sugárvető pisztolyokat és  puskákat, és természetesen Chewbac-számszeríjat is.


A LEGO Star Wars egy nagyon szórakoztató játék a halhatatlan legenda fiatal és régi rajongóinak. Egy pillanat alatt elröpít téged a Csillagok háborúja világába, ahol lézerkardokkal harcolhatsz az Erő sötét oldalával. Vagy te inkább saját, eredeti, teljesen új történetedet szeretnéd létrehozni? A képzelet nem ismer határokat! Ezzel az akciós  kalandkészlettel órákig elszórakozhatsz családtagjaiddal együtt.  A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a készlet kiválóan alkalmas gyűjtőknek is, de nagyszerű mutat minden Star Wars rajongó polcán is. Engedd, hogy az Erő legyen veled a játék során!




Paraméterek

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!
Darabszám
7 541 db Kész!
Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Sorozat
LEGO® Star Wars Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Alsó korhatár
16 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
7 541 db Kész!

Részletes információk

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Sorozat
LEGO® Star Wars Kész!
Megjelenési év
2017 Kész!
Figurák
C-3P0, Finn, Han Solo, Chewbacca, Leia hercegnő, Rey Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Műanyag Kész!
Téma
Filmek és sorozatok Kész!

Innen ismerheted

Téma
Csillagok háborúja Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™ 75192 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ