LEGO Super Mario építőjáték

Győzd le a pályákat és gyűjts érméket LEGO® Super Mario™ játékkal

Könnyedén megépítheted a saját, akadályokkal és szintekkel teli játékmodelledet a LEGO® Super Mario™ elemekből. Válassz két kezdő készlet - Kalandok Marióval vagy Luigival - közül, amelyek 231 LEGO® darabot tartalmaznak, és a bővítmények széles választékának köszönhetően szabadon kombinálhatók és újraépíthetők. A csomag tartalmaz egy interaktív LEGO® Mario™ vagy LEGO® Luigi™ figurát is, amely LCD kijelzőn és hangszórókon keresztül kommunikál, és mozgásérzékelővel rendelkezik.

A LEGO® Mario™ figura átköltözik a valóságba

Az új LEGO® Super Mario™ sorozat a híres videojáték és az ikonikus építőkocka egyedülálló fúzióját hozza magával, amelyet a Nintendo és a LEGO Group közösen hozott létre. A játékosok virtuális érméket keresnek egy adott útvonalon, miközben a karakterek különféle reakcióit láthatják az LCD-képernyőkön, vagy ismerős hangokat hallhatnak a hangszórókból. Ráadásul a LEGO® Mario™ figura mozgásérzékelővel is rendelkezik, így képes ugrálni, kitérni az ellenség elől vagy pörögni!

LEGO Mario figura
LEGO Mario kreatív építőelemek

LEGO® Mario™ a szórakozás és a kreativitás forrása

A LEGO® Super Mario™ készletek végtelen lehetőségeinek és kombinációinak köszönhetően a gyerekeknek számos akadállyal és megoldandó problémákkal kell szembenézniük, miközben barátaik ellen csatáznak. Emellett a modellek újjáépítése és a saját szintek kitalálása fejleszti a kreativitásukat. A kalandos akciót a többjátékos lehetőséggel is feldobhatják, ahol LEGO® Mario™ és LEGO® Luigi™ figurákkal játszhatnak, hogy még több érmét szerezzenek.

LEGO Super Mario kezdő készlet

Próbáld ki a LEGO® Super Mario™ kiegészítőt

A LEGO® Super Mario™ kezdő szettek egy új ellenségekkel, funkciókkal és útvonalakkal teli játékos kaland alapjait képezik.

Interaktív LEGO Mario figura

Garantált szórakozás fiatal és felnőtt játékosoknak egyaránt

A LEGO® Super Mario™ gyűjtőkészleteket 6 évesnél idősebb gyermekek számára tervezték, de a felnőtt Nintendo rajongók sem járhatnak rosszul velük.

LEGO Super Mario alkalmazás

A LEGO Super Mario alkalmazás fejlesztéseket kínál

Töltsd le az ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazást az okoseszközödre, hogy elmenthesd a készleteket a digitális gyűjteményedbe.