A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Lena rakodó

Termékkatalógus
Lena rakodó
5 4 értékelés
Játék autó - 62 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRA493 Termékszám:  4006942020010

Lena rakodó

Teljesen funkcionális színes rakodó. Elől mozgatható rakodókanállal és fogantyúval a könnyebb kezelés érdekében. Tologatható. Teherbírása 100 kg.
Dobozba csomagolt.
Hossza 62 cm.
3 éves kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
62 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
62 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lena rakodó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lena Nakladač. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lena Nakladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Lena Lader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Lena Lader.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ