Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

L.O.L. Surprise Állatok

Termékkatalógus
L.O.L. Surprise Állatok
4,0 1 értékelés
Figura - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif11060 Termékszám:  35051908388

L.O.L. Surprise Állatok

Fedezd fel a labda belsejében rejtőző aranyos meglepetést, és találd meg az egyik állatot a nagy L.O.L. Surprise családból. Tárd fel fokozatosan az egyes rétegeket, és találd ki, hogy melyik állat vár rád. Miden egyes réteg, egy utalás. Az első réteg nagyítót kínál a kód megfejtéséhez, a második matricát egy titkos üzenettel, a harmadik-hatodik kiegészítőket rejt az utolsó rétegben megbújó állat számára. Egy újabb meglepetésre vízzel deríthetsz fényt, nedvesítsd be a kisállatot, és megtudhatod, hogy a tiéd sírni, pisilni, köpni vagy a színét változtatni képes. Keresd a különösen ritka homokot is, amely csillog. A labdát kézitáskaként használhatod az összes rész tárolására. A játék három évnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A L.O.L. Surprise Állatok figura fő jellemzői

  •  L.O.L. sorozatba tartozó termék
  • Rengeteg szórakozást kínál
  • A labda meglepetést rejt
  • Kiegészítők is tartoznak hozzá
  • A L.O.L. Suprise labda kézitáskaként szolgál
  • A termék három évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L.O.L. Surprise Állatok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L.O.L. Surprise Zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L.O.L. Surprise Zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte L.O.L. Surprise Pets. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte L.O.L. Surprise Pets.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ