Shop roku MPLA317262

Minecraft játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A Minecraft a történelem legtöbb példányszámban eladott játéka. Hogy miért? Az ok egyszerű – a játék röviden mindenkinek szól. Ez egy számítógépes játék, amelyben szó szerint bármit megtehetsz. Szeretnél róla többet megtudni? Olvass tovább.

Tovább

A Minecraft a korlátlan lehetőségek világa

A játék, amely világszerte több százmillió játékos szívét hódította meg, 2009-ben készült a svéd fejlesztő, Markus Persson, ismertebb becenevén Notch számítógépén. Milyenek tehát a Minecraft játékszabályai? Semmilyenek. Bármit, bárkivel, bármikor és bármilyen módon megtehetsz.

A Minecraft számos játékmódot kínál

Egyszerű pihentető játékra vágysz, illetve, hogy építkezz, hogy kardot ragadj és csatába indulj, vagy kalandjátékot játszhass? Egyik sem jelent problémát. Nézd meg, milyen játékmódokra számíthatsz:

i

Az egyetlen dolog, amit nem találsz a Minecraftban, azok a kerek formák. Az egész játékvilág téglákból áll, és röviden minden szögletes. De hidd el, hogy élvezni fogod a sárga, szögletes kocka naplementét is a horizont felett.

  • A Survival (Túlélés) az alap játékmód. A játékos feladata a túlélés, és hogy megszerezzen mindent, ami ehhez szükséges.
  • A Hardcore (Könyörtelen mód) nem teszi lehetővé a respawn-t, azaz az újjászületést. A játékosnak 20 élet áll rendelkezésére.
  • A Creative (kreatív játék) magában foglalja a halhatatlanságot, a repülést, a korlátlan erőforrásokat és a blokkok azonnali megsemmisítését.
  • Az Adventure (Kaland játék) különleges kalandtérképekhez alkalmas. A játékos nem tudja elpusztítani a blokkokat.
  • A Spectator (Néző) nem teszi lehetővé a külvilággal való interakciót. A játékos tud repülni.

i

Minecraft online: Minden jobban megy a barátokkal

Bár az egyjátékos játékmódot sem fogod valószínűleg megunni, de ettől függetlenül mindenképpen próbáld ki a Minecraft online verzióját is. Barátaiddal együtt végtelenül jól fogtok szórakozni – az összes játékmódot játszhatjátok, beleértve a számtalan módosítási lehetőséget és pályát.

A Minecraft kihívást jelenthet

A nehézségi szintet játék közben is megváltoztathatod, ha ez a funkció elérhető (Hardcore módban nem, de Survival módban örökre lezárhatod a nehézségi szintet). A játékban négy különböző szint vár rád:

  1. A békés nehézségi szint kikapcsolja az összes szörnyet, kivéve az Ender sárkányt. A játékosnak itt nincs szüksége ételre és gyorsan regenerálódik.
  2. A könnyű nehézségi szint már tartalmaz szörnyeket is, de azok nem okoznak nagy károkat.
  3. A normál nehézségi szint nagyobb károkat eredményezhet a szörnyektől, és fél életet vesztesz, ha éhezel.
  4. A nehéz nehézségi szint lehetővé teszi, hogy a zombik lerombolják az ajtókat, a szörnyek által okozott károk magasak, és a játékos meghalhat éhségben.

A Minecraft több világból áll

A Minecraft három dimenzióban játszódik. Ezek az Overworld (környező világ), a Nether (alvilág) és a The End (végső világ). Mindegyik világnak megvannak a maga sajátosságai, szörnyei és szabályai. A Végső világban egy fenyegető sárkány vár rád, amelyet le kell győzned. Bár a cím alapján úgy tűnhet, mintha ez lenne a játék vége, ez nem így van – a sárkány legyőzése csak az egyik mérföldkő.

Minecraft játékok

A Minecraft világa végtelen, és a képzeletnek itt nincsenek határai.

A Minecraft módosításokat nehéz szavakkal leírni

A Minecraft módosítások a szórakozás végtelen forrását jelentik. Fejlesztők, játékkedvelők és rajongók a világ minden tájáról különleges kiegészítőkön dolgoznak, hogy a játékmenetet saját maguk szerint alakítsák. Itt mindent megtalálsz. Szó szerint.

i

A Minecraft rengeteg bejegyzéssel szerepel a Guinness Rekordok Könyvében. Az egyik közülük a videojátékok legnagyobb világa, egészen 4 722 366 482 869 645 km².

A Minecraft alapja a crafting – különféle tárgyak készítése

A játék elején a leltáradban lévő tárgyakat gyártod, ahol a gyártási terület egy 2×2-es mező. Ezután a Minecraft világában található legtöbb tárgyat egy speciális munkapad segítségével készítheted el. Ez 9 mezőből áll.

Nem tudod, hogyan működik a játékok világa? Az interneten hivatalos Minecraft Wiki-t találsz. De ez még nem minden. Emellett számtalan Minecraft videót is megnézhetsz.

Minecraft játékok

Nézet a leltárra és a munkapadra.

A Minecraft játékban nem hagyhatod ki az építkezést

Az egész Minecraft világa kockákra épül, valószínűleg azért, mert az építkezés a játék felejthetetlen része. Survival módban először is egy szerény menedéket kell létrehoznod, amelyben az ellenség elől rejtőzködhetsz. Idővel azonban a legtöbb játékos késztetést érez arra, hogy fejlesszék a rejtekhelyüket, és ha már egy kicsit belejöttek a játékba, általában belevetik magukat a remekműveik megalkotásába.

Minecraft építmények

A Minecraftban építhetsz házat, várat, vasutat vagy akár egy egész várost is.

Milyen további Minecraft játékokkal játszhatunk?

Az alapjátékon kívül (Minecraft PC, Mac és Linux) a játéksorozat más részei is elérhetőek:

  • A Minecraft: Pocket Edition szó szerint egy zsebkiadás, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonon játszhass.
  • A Minecraft: Education Edition lehetővé teszi, hogy a gyerekek új tartalmakat tanuljanak kedvenc játékukon keresztül.
  • A mobilra készült Minecraft Earth valósággá varázsolja az alkotásaidat.

i

Minecraft PlayStation és Xbox készülékekre

A játék kontrollerekhez jól megtervezett konzolos felületének köszönhetően a Minecraft Xbox-ra vagy PlayStation-re is elérhető.

A Minecraft Dungeon kockavilág a Diablo játék stílusában játszódik

A Minecraft Dungeon egy akció-RPG, amely a Minecraft Classic játékcímből származik. Ettől eltérően azonban nem a kézművességre vagy az építésre összpontosít. A Minecraft Dungeon középpontjában a különböző szörnyekkel teli várbörtönök felfedezése áll. A játékban akár négy játékos is játszhat többjátékos módban.

Minecraft Classic 
Minecraft Classic

Minecraft Dungeon
Minecraft Dungeon

Legendás Minecraft videók – a magyar youtuberek kezdete

Ami minket illet, a kockák világa nemcsak egy legendás játékkorszakot hozott magával, de még a YouTube-nézést is nagyban beindította hazánkban.

i

„És mi is ez a Minecraf, Majkraft, Majnkraft?”

A címben szereplő kérdést gyakran feltették, amikor ez a legendás játék megjelent és elkezdett terjedni az egész világon. Ma már annyira ismert ezen építőkockák világa, hogy a helyes név már nem olyan nagy rejtély. De mivel a játéknak sok óvodáskorú rajongója is van, még mindig találkozhatunk különféle kitalációkkal.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Nerf Minecraft Sabrewing Szállításra kész > 5 db
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft

2.
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox Szállításra kész 5 db
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft

3.
LEGO® Minecraft® A rókaházikó 21178 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 193 darab építőelem van
6 190 Ft

Még több
82 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 54×
LEGO® Minecraft® A rókaházikó 21178
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 193 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21178
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 28×
Minecraft Starter Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, stratégiai, gyerekeknek és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1162
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,7
LEGO® Minecraft® 21255 Csapda az Alvilág kapunál
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 352 darab építőelem van
11 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21255
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 27×
LEGO® Minecraft® A kardos erődítmény 21244
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 427 darab építőelem van
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21244
5,0
Nerf Minecraft Sabrewing
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 8 töltény a csomagban, anyaga műanyag, fehér és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól, 4 AA típusú elem (nem a csomag része)
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36102
5,0
LEGO® Minecraft® 21250 A vasgólem erődje
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 868 darab építőelem van
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21250
5,0 21×
LEGO® Minecraft® A Vég aréna 21242
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 252 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21242
5,0
LEGO® Minecraft® 21254 A tengerparti teknősház
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 234 db építőelem van
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21254
5,0 32×
LEGO® Minecraft® A gombaház 21179
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 272 db építőelem van
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21179
5,0
LEGO® Minecraft® 21253 A menedékhely állatoknak
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a dobozban 206 db építőelem van
5 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21253
4,9 13×
LEGO® Minecraft® A pékség 21184
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 154 db építőelem van
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21184
5,0
LEGO® Minecraft® 21249 Crafting láda 4.0
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a dobozban 605 darab építőelem van
25 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21249
5,0
LEGO® Minecraft® A harc az őrszemmel 21180
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 255 db építőelem van
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21180
5,0 21×
LEGO Minecraft Az „elhagyatott” bánya 21166
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 248 darab építőelem van
7 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21166
5,0 37×
LEGO® Minecraft® A csonthadsereg tömlöce 21189
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagolásban 364 db építőelem van
9 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21189
4,7 11×
LEGO® Minecraft® 21247 Az Axolotl ház
LEGO - gyerek, ajánlott 7 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 242 darab építőelem van
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21247
5,0
Ravensburger Puzzle 133345 Minecraft 300 db
Puzzle - 300 darabos, alkalmas 9 éves kortól
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00192
5,0
Ravensburger Puzzle 133338 Minecraft: Minecraft szörnyek 100 db
Puzzle - 100 darabos, alkalmas 6 éves kortól
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00177
Minecraft - Steve - világító figura - Figura Típusok
4,7 41×
Minecraft - Steve - világító figura
Figura - figura, szobrocska, gyűjthető, magassága 10 cm, anyaga PVC, nem mozgó, világító
6 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHb777d
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0443
4,8 67×
Minecraft - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek - Járd be a Minecraft által véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző épületeket - a legegyszerűbb házikóktól kezdve egészen a leglátványosabb várakig! Játssz kreatív módban (Creative Mode), vagy túlélő módban (Survival Mode), bányássz a föld legmélyéből, ahol saját fegyvereket és pajzsokat kell majd készítened, amelyek védelmet nyújtanak a veszélyes ellenséggel szemben!
10 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW060
5,0 23×
LEGO® Minecraft® A méhkaptár 21241
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 254 db építőelem van
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21241
4,8
Nerf Minecraft Stormlander
Nerf puska - Minecraft, hab töltények, 3 töltény fér a tárba, 3 töltény a csomagban, anyaga műanyag, barna, kék és ezüst kivitel, alkalmas 8 éves kortól
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00366
5,0
LEGO® Minecraft® 21251 Steve sivatagi expedíciója
LEGO - gyerek, ajánlott 6 éves kortól, LEGO® Minecraft® sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 75 darab építőelem van
3 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO21251

Minecraft játékok

Minecraft játékok

A Minecraft játékok kategóriában összesen 82 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó minecraft játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább minecraft játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb minecraft játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: minecraft játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ