Összehajtható játszószőnyegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
3 éves kortól
-
Szűrés

Az összehajtható játszószőnyeg népszerű kiegészítője a kisgyermekekkel való játékos és szórakoztató tevékenységeknek. Kialakításuknak köszönhetően ezeket az eszközöket bárhol használhatod. Számos különböző szín, méret, anyag és dizájn közül választhatsz. Olvass tovább, és tudd meg, melyik összehajtható játszószőnyeg lenne a megfelelő gyermeked számára.

Tovább

Az összehajtható játszószőnyeg előnyei

Az összehajtható játszószőnyeg nagyszerű kiegészítő a kisgyermekes családok számára. Használata számos előnnyel jár. Lássuk, milyen előnyei vannak a hagyományos játszószőnyegekkel szemben.

  • Az összehajtható kialakítás megkönnyíti a takaró tárolását és szállítását, például piknikre vagy barátok és családtagok meglátogatása során.
  • Az összehajtható játszószőnyeg minőségi anyagokból készült, vízálló és könnyen mosható.
  • Számos különböző méretben, színben és változatban kapható, így kiválaszthatod a gyermekednek legmegfelelőbb típust.
  • Az összehajtható habszivacs játszószőnyeg biztonságos és kényelmes környezetet biztosít a gyermekek számára a játékhoz és pihenéshez egyaránt.

Az összehajtható habszivacs játszószőnyeg csúszásgátló felülettel is rendelkezik, és biztosítja, hogy a gyermekek keze és lába ne csússzon rajta.

Összehajtható játszószőnyeg járóka - szórakoztató és biztonságos a gyermekek számára

Az összehajtható játszószőnyeg járóka remek választás azoknak a szülőknek, akik biztonságos és kényelmes helyet szeretnének biztosítani gyermeküknek a padlón való játékhoz. Ez a típus egyesíti az összehajtható játszószőnyeg és a járóka előnyeit, így rengeteg helyet biztosít a játékhoz, miközben a gyermek biztonságosan mozoghat az elkerített területen.

Hatékony és praktikus megoldás - összehajtható játszószőnyeg ívvel

Az összehajtható játszószőnyeg ívvel nagyszerű eszköz gyermeked fejlődésének támogatására. Az ívre ugyanis különböző játékokat rögzíthetsz az akasztók segítségével, így gyermeked játszhat, és egyúttal fejlesztheti érzékeit és motoros készségeit is. Természetesen ez a típus is könnyen hordozható és tárolható, így ideális olyan családok számára, akik sokat utaznak, vagy akiknek nincs nagy helyük a lakásban.

összehajtható habszivacs játszószőnyeg járóka
Összehajtható habszivacs játszószőnyeg járóka

összehajtható habszivacs játszószőnyeg ívvel
Összehajtható habszivacs játszószőnyeg ívvel

A megfelelő összehajtható játszószőnyeg kiválasztása

A legfontosabb dolog, amit a megfelelő összehajtható játszószőnyeg kiválasztásakor szem előtt kell tartani, az adott gyermek igényei.

A gyermek életkora is összefügg azzal, melyik összehajtható játszószőnyeg való neki

A megfelelő összehajtható játszószőnyeg kiválasztása elsősorban a gyermek méretétől és életkorától függ. Általánosságban elmondható, hogy ez a kiegészítő a születéstől körülbelül 5 éves korig alkalmas. Az az összehajtható habszivacs játszószőnyeg, amely babáknak készült, kisebb, és biztonságos, kényelmes helyet kell biztosít a baba számára a padlón való játékhoz. A nagyobb gyermekek számára nagyobb, különböző témájú összehajtható habszivacs játszószőnyeg kapható, ahol játszhatnak és pihenhetnek.

Az összehajtható játszószőnyeg anyaga és kialakítása is fontos

Az összehajtható játszószőnyeg különböző anyagokból készülhet, például poliészterből, pamutból vagy nejlonból. Ezek az anyagok általában tartósak, könnyen tisztíthatók és kopásállók. Egyes összehajtható játszószőnyeg típusok vízálló anyagokból készülnek, ami hasznos kültéri használatra vagy vízzel való játék esetén.

Az összehajtható habszivacs játszószőnyeg különösen népszerű típus, amely nemcsak puha, hanem nedvszívó, vízálló és könnyen tisztítható.

Az összehajtható játszószőnyeg különböző tartozékai kibővítik a felhasználási lehetőségeket

Az összehajtható játszószőnyeg különböző tartozékokkal együtt is megvásárolható, az adott terméktől és márkától függően. Ezek a kiegészítők lehetnek például plüssállatok, tükrök, párnák, takarók vagy sok más, függő játék. Egyes többfunkciós összehajtható játszószőnyeg típusok praktikus zsebekkel is rendelkezhetnek, amelyekben játékokat és egyéb tárgyakat lehet tárolni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
44 termék
Petite&Mars Mate 5in1
Játszószőnyeg - babáknak, kerítéssel, függő játékok, húzódzkodó, szobába, összecsukható, anyaga műanyag és pamut, állatkák motívum, méretek 50 × 95 × 110 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -30 %
18 590 Ft 26 590 Ft
Raktáron
Termékkód: HRAls2863
Playgro Játszószőnyeg Teepee
Játszószőnyeg - babáknak, labdák, függő játékok, tükör, szobába, hangeffektek, összecsukható és mosógépben mosható, anyaga poliészter, állatkák motívum, méretek 68 × 80 × 80 cm (Ma×Sz×Mé)
26 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAnk004110
Játszószőnyeg, XL
Játékszőnyeg - babáknak, összehajtható, szobába, állatkák, formák és natúr motívum, ajánlott újszülött kortól, mérete 90 × 135 cm (Sz×H)
16 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06987
Bo Jungle - Tropical Discovery Music and Light and Balls
Játszószőnyeg - babáknak, labdák, függő játékok, húzódzkodó, szobába, hangeffektek és fényeffektek, összecsukható és nem toxikus, anyaga poliészter, habszivacs és pamut, állatkák és formák motívum, állvány magassága 54 cm, méretek 93 × 93 cm (Sz×Mé), 3 1,5V AAA/LR03 elem szükséges a működéshez
22 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls4680
Bo Jungle - Savannah Music and Light
Játszószőnyeg - babáknak, zenedoboz, függő játékok, húzódzkodó, szobába, hangeffektek és fényeffektek, összecsukható és nem toxikus, anyaga poliészter, habszivacs és pamut, állatkák motívum, állvány magassága 52 cm, méretek 87 × 87 cm (Sz×Mé), 3 1,5V AAA/LR03 elem szükséges a működéshez
22 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls4679
Canpol babák - érzékszerveket fejlesztő játéktakaró tükörrel BabiesBoo
Játszószőnyeg - babáknak, rágókával, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába és kintre, összecsukható, nem toxikus és mosógépben mosható, állatkák motívum, állvány magassága 46 cm, méretek 46 × 100 × 100 cm (Ma×Sz×Mé)
45 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc05590
FILLIKID Játszószőnyeg boltívvel Zongora rózsaszín - Játszószőnyeg Típusok
FILLIKID Játszószőnyeg boltívvel Zongora rózsaszín
Játszószőnyeg - babáknak, zenedoboz, rágókával, hordozópánt, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába, hangeffektek és fényeffektek, összecsukható, nem toxikus és pozicionálható, anyaga poliészter, állatkák és natúr motívum, méretek 66 × 72 cm (Sz×Mé), 3 AA elem szükséges a működéshez
18 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY23064
SKIP HOP Játszószőnyeg fa játékhíddal Silver Lining Cloud 0m+
Játszószőnyeg - babáknak, rágókával, párna, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába és kintre, hangeffektek, összecsukható és mosógépben mosható, anyaga poliészter, méretek 53,3 × 89 cm (Sz×Mé)
27 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAkc06047
Bo Jungle B-Playard Összecsukható játszókeret
Interaktív játék - ajánlott 6 hónapos kortól
44 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY11907
Playgro Játszószőnyeg Teepee
Játszószőnyeg - babáknak, labdák, függő játékok, tükör, szobába, hangeffektek, összecsukható és mosógépben mosható, anyaga poliészter, állatkák motívum, méretek 68 × 80 × 80 cm (Ma×Sz×Mé)
25 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAnk004110
3,7
Clemmy baba szenzoros párnák blokkokkal
Habszivacs puzzle - 12 darab a csomagban, ajánlott 6 hónapos kortól
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk005970
PLAYTO Többfunkciós összehajtogatható játszó alátét Éjszakai égbolt - Játszószőnyeg Típusok
3,0
PLAYTO Többfunkciós összehajtogatható játszó alátét Éjszakai égbolt
Játszószőnyeg - babáknak, húzódzkodó nélkül, összecsukható, vízálló, csúszásgátlós, mosható és kétoldalas, méretek 150 × 200 cm (Sz×Mé)
21 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22699
Fisher-Price Extra Big Adventures játszószőnyeg
Játszószőnyeg - babáknak, függő játékok, tükör, húzódzkodó nélkül, szobába, összecsukható és nem toxikus, állatkák motívum, méretek 152,4 × 81,3 cm (Sz×Mé)
18 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz29844
SKIP HOP Játszószőnyeg fa játékhíddal Silver Lining Cloud 0m+
Játszószőnyeg - babáknak, rágókával, párna, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába és kintre, hangeffektek, összecsukható és mosógépben mosható, anyaga poliészter, méretek 53,3 × 89 cm (Sz×Mé)
29 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc06047
Ergobaby Evolve Ocean wonders játék pihenőágyra, kiságyra
Babatornáztató - függő játék és csörgő a csomag része, állatkák motívum, pihenőszékre, rögzítés csatokkal, összecsukható konstrukció, konstrukció anyaga fém, játékok anyaga textil, ajánlott újszülött kortól
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABYeb0004
PLAYTO Játszószőnyeg melódiával Air
Játszószőnyeg - babáknak, függő játékok, húzódzkodó, hangeffektek, összecsukható, állvány magassága 60 cm, méretek 123 × 123 cm (Sz×Mé)
22 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22711
5,0
Fisher-Price Játszószőnyeg vidrával 3 az 1-ben
Játszószőnyeg - babáknak, függő játékok, tükör, húzódzkodó, szobába, hangeffektek és fényeffektek, összecsukható, nem toxikus és mosógépben mosható, anyaga poliészter és műanyag, állatkák motívum, méretek 76 × 76 cm (Sz×Mé)
17 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAbz29845
Asalvo Play Mat XL 120 × 180 cm Funmat - Játékszőnyeg Típusok
5,0
Asalvo Play Mat XL 120 × 180 cm Funmat
Játékszőnyeg - babáknak, habszivacs, összehajtható, mérgező anyagokat nem tartalmaz, pozicionálható, kétoldalas, szobába és kintre, tok a csomag része, közlekedési eszközök motívum, ajánlott újszülött kortól, mérete 1 × 180 × 120 cm (Ma×Sz×H)
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls6302
5,0
Bo Jungle - Jungle by Night and Balls
Játszószőnyeg - babáknak, kerítéssel, labdák, húzódzkodó, szobába, összecsukható és nem toxikus, anyaga poliészter, habszivacs és pamut, állatkák és natúr motívum, állvány magassága 56,5 cm, méretek 106 × 106 cm (Sz×Mé)
21 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls4682
3,0
PLAYTO Többfunkciós összehajtogatható játszó alátét Éjszakai égbolt
Játszószőnyeg - babáknak, húzódzkodó nélkül, összecsukható, vízálló, csúszásgátlós, mosható és kétoldalas, méretek 150 × 200 cm (Sz×Mé)
20 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY22699

Összehajtható játszószőnyegek

A Összehajtható játszószőnyegek kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó összehajtható játszószőnyegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb összehajtható játszószőnyegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: összehajtható játszószőnyegek vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ