Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Pokémon – Scarlet & Violet

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csomagolás típusa
TiN
(9)
Booster
(14)
Pin Box/Collection
(4)
Elite Trainer Box
(11)
Premium Collection
(4)
Blister
(9)
Kiadás
Scarlet & Violet (SV01)
(11)
Paldea Evolved (SV02)
(10)
Obsidian Flames (SV03)
(8)
Scarlet & Violet 151 (SV3.5)
(7)
Paradox Rift (SV04)
(8)
Paldean Fates (SV4.5)
(16)
Temporal Forces (SV05)
(6)
Termék típusa
Kártyajáték
(60)
Album
(6)
Szűrés

Trading Card Game kibővíti világát az új Pokémon Scarlet és Violet kiadással, amely új kártyákat, stratégiákat és izgalmas csatákat kínál a rajongóknak. Szeretnéd bővíteni a Pokémon-gyűjteményedet, vagy csak új módokat keresel a játék feldobására? A Pokémon Scarlet és Violet segítségével segíthetünk.

Tovább

Vesd bele magad a játékba a Pokémon Scarlet és Violet játékokkal

A Pokémon Scarlet és Violet kiadás forradalmasítja a kártyajáték világát innovatív kártyákkal, amelyek új stratégiai lehetőségeket és dinamikát hoznak a játékba. Ez a sorozat olyan Pokémon ex kártyákat tartalmaz, amelyek már régóta nem jelentek meg. Ezekkel a kártyákkal együtt érkezik az eredeti mechanikájuk, ami életre kelti a játékot, és új elemet ad hozzá. A Pokémon Violet és Scarlet számos új Pokémont is bemutat a legújabb videojátékokból, lehetővé téve a rajongók számára, hogy kipróbálatlan kombinációkat fedezzenek fel és új paklikat hozzanak létre. Mi mindenre számíthatsz az új Pokémon Scarlet és Violet sorozatban?

i

Pokémon Scarlet és Violet nem fog csalódást okozni neked

Az új Pokémon Scarlet és Violet kártyák és a már meglévők közötti kölcsönhatás új dimenziókat tár fel a játékban. Az új Pokémon-kártyák szinergiában vannak a klasszikus kártyákkal, de emellett teret nyitnak új, váratlan taktikáknak vagy fordulatoknak a játékban. Ez ösztönzi a paklikkal való kísérletezést, ami újszerű kombinációkat eredményez, amelyek még a tapasztalt ellenfeleket is meglephetik.

Pokémon Scarlet & Violet
Mew ex

Pokemon Scarlet & Violet
Zapdos ex

Mit kínál a Pokémon Scarlet és Violet Paldea Evolved?

A Pokémon Scarlet and Violet Paldea Evolved legkorábban 2023 áprilisában jelenik meg Japánban, a világ többi részén pedig ugyanezen év júniusában válik elérhetővé. Ez a kiadás magát a Paldea régiót is kiterjeszti, és több mint 190 új Pokemon exet is tartalmaz. Ezen kívül több mint 190 új kártya, több mint 30 edzőkártya, 4 különleges energia és 9 arany kártya található. Így a Scarlet és Violet Paldea Evolved kiadások kártyái biztosan nem fognak elveszni a gyűjteményedben.

Nem feledkezhetünk meg a többi Pokémon kártyáról sem, amelyeket a Pokémon Scarlet és Violet Paldea Evolvedben találsz. Emellett 36 új illusztrációs ritka kártyával vagy 15 különleges illusztrációs ritka kártyával bővítheted a Pokémon-gyűjteményedet.

A Pokémon Scarlet és Violet Obsidian Flames nem hagy hidegen

A Pokémon Scarlet and Violet Obsidian Flames termékcsalád 2023 augusztusában jelent meg. Ez a készlet új darabokkal bővíti a meglévő Scarlet és Violet vonalakat, nevezetesen a népszerű tűz Charizard ex, Dragonite ex és Tyranitar ex figurákkal. Összesen 197 Pokémon-kártya található ebben a készletben, amely 15 edzőkártyát vagy összesen 20 Pokémon Ex kártyát is tartalmaz. Imádni fogod a Pokémon Scarlet Violet Obsidian Flames kiadását.

Egy klasszikus új köntösben: Pokémon Scarlet és Violet 151

Pokémon Scarlet & Violet 151 egy olyan kiadás, amely a Kanto régió mind a 151 eredeti Pokémonját tartalmazza. Így ezzel az egyedülálló sorozattal felidézheted a Pokémon Trading Card Game legelső napjait. Scarlet és Violet 151 Pokémon-kártyát kaphatsz összesen 207 különböző formában. A 151 Pokémon- és edzőkártyán kívül vannak különleges és illusztrált kártyák is, amelyek biztosan helyet kapnak a gyűjteményedben.

i

Nem szeretnél csak a Pokémon Scarlet és Violet kártyáknál maradni? Érdekelhetnek a Pokémon videojátékok.

Pokémon Scarlet & Violet Paldea Evolved
Paldea Evolved

Pokemon Scarlet & Violet Obsidian Flames
Obsidian Flames

Pokemon Scarlet & Violet 151
Scarlet and Violet 151

Pokémon Scarlet és Violet Paradox Rift játszik az idővel

A Pokémon Scarlet and Violet Paradox Rift sorozat több mint 180 új Pokémon kártyát mutat be. Ez a kiadás az ősi világból, de a jövőből származó Pokémonokat is tartalmaz, és a Pokémon Scarlet és Violet videojátékok történetének elemeiből merít. A Paradox Rift sorozatban több mint 15 új Pokémon ex-kártyát találsz, de ezeken kívül 28 új, teljes művészetű kártyával is bővítheted a gyűjteményedet.

A Pokémon Scarlet and Violet Paradox Rift több mint 20 edzőkártyát, 15 különleges illusztrációs ritka Pokémon és támogató kártyát, valamint 7 rendkívül ritka arany kártyát is tartalmaz, amelyekkel bővítheted a gyűjteményedet.

A Pokémon Scarlet és Violet Paldean Fates új kiadása

A Pokémon Scarlet and Violet Paldean Fates egyelőre az utolsó sorozat, a rajongók csak 2024 januárjától vásárolhatják meg. A kiadás a leghíresebb Pokémonokat tartalmazza, mint például Pikachu és Charizard. A kiadás nem tartalmaz boostert, hanem kész exkluzív készleteket vagy Collection csomagokat. Ezen kívül különleges Shiny Pokémonokat is kaphatunk ebben a legújabb sorozatban kétféle formában: Shiny Rare vagy akár Shiny Ultra Rare.

Pokémon Scarlet & Violet Paradox Rift
Paradox Rift

Pokemon Scarlet & Violet Paldean Fates
Paldean Fates

Pokémon Scarlet és Violet csomag sokféle formában

A Pokémon Scarlet and Violet egy nagyon nagy gyűjtemény, ahol különböző csomagokat kaphatsz különböző sorozatokból. Milyen típusú készleteket, kollekciókat vagy csomagokat vásárolhatsz az online áruházunkban, és miben különböznek a csomagok egymástól?

  • A Pokémon Scarlet Violet Booster csomagok az alapvető építőelemek. Minden egyes booster véletlenszerűen kiválasztott kártyákat tartalmaz, köztük ritka és esetleg nagyon értékes kártyákat. A boosterek kulcsfontosságúak a gyűjtemények építésében, és a bizonytalanság izgalmát nyújtják, hogy milyen új Pokémon-kártyákhoz lehet hozzájutni.
  • A Pokémon Scarlet and Violet Blistery boostereket kínál bónuszelemekkel, például promóciós kártyákkal vagy érmékkel együtt. A Blister-csomagok tartalmazhatnak egy vagy több erősítőt, és gyakran ezeket a csomagokat azért mutatják be, hogy különleges ajánlatokkal vagy korlátozott példányszámú kiadványokkal csábítsanak.
  • A Pokémon Scarlet és a Violet Build & Battle Stadium egy teljes készletet hoz a játék indításához vagy versenyek szervezéséhez. A készlet tartalmaz egy Build and Battle Boxot és extra boostereket, így a játékosok azonnal felépíthetik a játékpaklikat, és további késlekedés nélkül belevághatnak a meccsbe.
  • A Pokémon Scarlet és a Violet Elite Trainer Box a tapasztaltabb játékosok és gyűjtők számára készült, akik egy átfogóbb készletet keresnek. Az ETB-k általában boostert, kiegészítőket vagy promóciós kártyákat tartalmaznak. Úgy tervezték őket, hogy biztosítsanak mindent, amire szükséged van a játék megkezdéséhez vagy a jelenlegi paklid frissítéséhez.

Ezen kívül a Pokémon Scarlet és Violet sorozatban is kaphatsz egy Tin Packot. Ezek általában több boostert és egy speciális promóciós kártyát tartalmaznak, lehetővé téve a játékosok számára, hogy bővítsék gyűjteményüket, miközben egy exkluzív kártyát is kapnak, amelyet azonnal felhasználhatnak a játékban.

Pokémon Scarlet & Violet Booster
Booster

Pokémon Scarlet & Violet Blister
Blister

Pokémon Scarlet & Violet Build & Battle Stadium
Build & Battle Stadium

Pokémon Scarlet & Violet Elite Trainer Box
Elite Trainer Box

i

A Premium Collection a Pokémon Scarlet és Violet kötelező darabja

Természetesen a Pokémon Scarlet és Violet is szerepel a Premium Collection csomagokban. Ezek exkluzív kártyákat tartalmaznak, gyakran full-art vagy speciális promóciós változatban, valamint egy sor boostert és egyéb gyűjtőeszközt. A Premium Collection csomagok ideálisak azok számára, akik valami igazán különleges és ritka játékkal szeretnék kiegészíteni a Pokémon-gyűjteményüket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Booster Szállításra kész > 20 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
több darab vásárlása esetén 1 320 Ft-tól

2.
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Booster Szállításra kész > 20 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
több darab vásárlása esetén 1 660 Ft-tól

3.
Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle Szállításra kész > 5 db
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Booster, 6 csomag a készletben, kiadás dátuma február 2024, angol nyelvű
11 390 Ft

Még több
66 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - 3 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Booster, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5862
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Booster Bundle
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Booster, 6 csomag a készletben, kiadás dátuma február 2024, angol nyelvű
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07409
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Pokémon TCG: Paldea Legends Tin - Koraidon
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldea Evolved (SV02), TiN, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma június 2023, angol nyelvű
8 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06788b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 11×
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024, angol nyelvű
19 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5333
4,3
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
1 320 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4446
4,5
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Booster, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5860
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Flutter Mane - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Flutter Mane
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5864b
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Iron Thorns - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - Elite Trainer Box - Iron Thorns
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Elite Trainer Box, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
18 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5864a
4,7 15×
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet 151 - Elite Trainer Box
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet 151 (SV3,5), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma szeptember 2023, angol nyelvű
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2176
5,0
Pokémon TCG: SV05 Temporal Forces - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Temporal Forces (SV05), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma március 2024, angol nyelvű
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5861
4,6 14×
Pokémon TCG: SV01 Scarlet & Violet - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Scarlet & Violet (SV01), Booster, 10 kártya a csomagban, angol nyelvű
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05901
4,5
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
1 660 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4447
4,9
Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldea Evolved (SV02), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma június 2023, angol nyelvű
1 820 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06784
3,0
Pokémon UP: SV4.5 Paldean Fates A4
Gyűjtőalbum - Pokémon, A4 formátum, kapacitása 252 kártya, 14 oldalas, 18 zseb/oldal, varrott kötés, mérete 35,4 × 25,6 cm (Ma×Sz)
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5810
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Mini Tin
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), TiN, 2 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma február 2024, angol nyelvű
4 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07407
5,0
Pokémon UP: SV02 Paldea Evolved - A4 album
Gyűjtőalbum - Pokémon, A4 formátum, kapacitása 252 kártya, 14 oldalas, 18 zseb/oldal, varrott kötés, mérete 29,5 × 24 cm (Ma×Sz)
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1832
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Elite Trainer Box Iron Valiant
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Elite Trainer Box, 9 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4450b
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - 3 Blister Booster
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Blister, 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4448
5,0 11×
Pokémon UP: SV01 Scarlet & Violet - A4 album
Gyűjtőalbum - Pokémon, A4 formátum, kapacitása 252 kártya, 14 oldalas, 18 zseb/oldal, varrott kötés
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06799
5,0
Pokémon TCG: SV04 Paradox Rift - Premium Checklane Blister
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paradox Rift (SV04), Blister, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma november 2023, angol nyelvű
2 800 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4449
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Meowscarada ex Premium Collection - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Meowscarada ex Premium Collection
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), Premium Collection, 8 csomag a készletben, kiadás dátuma február 2024, angol nyelvű
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07408b
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tin - Great Tusk ex - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tin - Great Tusk ex
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), TiN, 4 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma február 2024, angol nyelvű
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc07405a
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tech Sticker Collection - Maschiff - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tech Sticker Collection - Maschiff
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024, angol nyelvű
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5332b
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tech Sticker Collection - Greavard - Pokémon kártya
Típusok
5,0
Pokémon TCG: SV4.5 Paldean Fates - Tech Sticker Collection - Greavard
Pokémon kártya - Scarlet & Violet: Paldean Fates (SV4,5), 3 csomag a készletben, 10 kártya a csomagban, kiadás dátuma január 2024, angol nyelvű
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5332a

Pokémon – Scarlet & Violet

Pokémon – Scarlet & Violet

A Pokémon – Scarlet & Violet kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Pokémon – Scarlet & Violet – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pokémon – Scarlet & Violet A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pokémon – Scarlet & Violet A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pokémon – Scarlet & Violet vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ