Shop roku AP+ plus nový vizuál

Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel

Termékkatalógus
Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel
Figura - fiúknak, figura magassága: 18 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif10587 Termékszám:  4055744020964
Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel Megszűnt

Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel

A német Schleich márka gyűjtői figurái mindenkit megörvendeztetnek! Legyen szó dinoszauruszokról, farmon élő állatokról vagy mitikus teremtésekről, az összes figura garantáltan részletgazdag és kifinomult. Minden darab kézzel festett. A figurák minőségi, tartós gumiból készültek. 3 éves kortól alkalmas a gyerekeknek.

A csontváz szörnyeteg főbb jellemzői

  • Gyűjtői figura a német Schleich márkától
  • Kifinomult, kézzel festett figura
  • Minőségi, tartós gumiból készült
  • A négy alapelem egy mitikus teremtménye
  • A kő csontváz mozgatható karral rendelkezik
  • A csontváz levehető fegyverrel a kezében érkezik
  • 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek

A négy alapelem világa

Vesd bele magad Eldrador kalandokkal és képzeletbeli lényekkel teli világába! Eldrador-t a négy természetes alapelem irányítja. Minden elemnek három különböző uralkodója van. Az első elem a láva, amelyet a vulkáni sárkány, a vulkáni gólem és a pokol kutyája uralnak. A második elem a kő, amiért a kőszörny, a kő csontváz és a barlangi medve felelnek. A harmadik természetes elem pedig a víz, amit egy tengeri lény, egy halszörny és a rémisztő Kraken uralnak. A legutolsó elemet, ami a jég, egy jégsárkány, jégszörny és egy hófarkas irányítanak. 

Kő teremtések

A követ választottad? Az egyik kő teremtés a kő csontváz. Mint ahogyan az összes kő lény, úgy a kő csontváz esetében is a zöld kristály jelenti az élet és a hihetetlen erő forrását! Ennek a mágikus fegyvernek köszönhetően, a nagy méretű, zöld ragyogó kristállyal az ellenség csontvázát rövid időre kővé vagy sziklává változtathatod. A csontváz nem kedveli a telet, mert a hidegben zörögnek a csontjai, és így felfedik kilétét. A kő csontváz méretei: 15,5 × 18 × 11 centiméter. 


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
18 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
18 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich Kő csontváz szörnyeteg fegyverrel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Kamenná kostra monstrum se zbraní 42450. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Kamenná kostra monštrum so zbraňou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Steinskelettmonster mit einer Gewehr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Steinskelettmonster mit einer Gewehr.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ