Schleich tengeri szörnyeteg

Termékkatalógus
Schleich tengeri szörnyeteg
Figura - lányoknak és fiúknak, figura magassága: 11 cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAif10618 Termékszám:  4055744021046

Schleich tengeri szörnyeteg

A német Schleich márka gyűjtői figurái boldoggá tesznek mindenkit! Függetlenül attól, hogy milyen állatok, dinoszauruszok vagy mitikus lények, az összes darab nagyon részletes és valósághűen kifinomult. Minden darab kézzel festett. Kiváló minőségű és tartós gumiból készülnek. A figurák 3 éves kortól ajánlottak. 

A szörny alakzat legfontosabb jellemzői 

  • A Schleich német márka gyűjtői figurája 
  • Kifinomult, kézzel festett figurák 
  • A figurát kiváló minőségű és tartós gumiból készítik 
  • A természeti elemek mitikus teremtménye
  • A tengeri szörnynek mozgó részei vannak 
  • 3 éves kortól ajánlott

A négy elem világa

Merülj el az Eldrador kalandos világában, fantázianevekkel! Az Eldradort négy természeti elem vezérli. Mindegyik elemnek három különböző uralkodója van. Az első elem a láva, amelyet vulkáni sárkány, egy vulkáni szörny és egy pokoli kutya képvisel. A második elem a kő, amelyből egy kőszörny, egy kő váz és egy barlangi medve származik. Egy másik természetes elem a víz, amelyet a tengeri lény, a halszörnyeteg és az ijesztő Kraken irányít. Az utolsó elem a jég, amit egy jégsárkány, egy jégszörny és egy hófarkas képvisel. 

Vízi teremtmények 

A vizet választottad? Az egyik vízi lény egy tengeri szörny. Ő egy nagyon veszélyes ellenség, mert nem csak éles mérgező fogakkal rendelkezik, hanem hegyes mérgező tüskékkel is a hátán. A nagyon erős és nagy bordáknak köszönhetően a szörny nagyon gyors és mozgékony, nem csak a vízben, hanem a levegőben is. Az uszonyok repülésre is használhatók! De ne szórakozz a sárkánnyal, hiszen valójában egy SZÖRNY! A vízszörny 23 × 11 × 17 centiméter magas. 


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Játék magassága
11 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
11 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Schleich tengeri szörnyeteg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Mořská příšera 70140. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Schleich Morská príšera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich Seeungeheuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich Seeungeheuer.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ