A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Siku Super - Liebherr hidraulikus kotrógép

Termékkatalógus
Siku Super - Liebherr hidraulikus kotrógép
4,8 6 értékelés
Fém makett - 1:87, alsó korhatár: 3 éves
Kód:  HRA747g Termékszám:  4006874018741 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Siku Super - Liebherr hidraulikus kotrógép

A SIKU minőségi termékeiről ismert, melyek a körülöttünk lévő szinte minden felszerelés pontosan megalkotott modelljei. A vállalat sok éves gyártói múlttal rendelkezik, vezető piaci pozíciót szerzett, és folytatja ezt az utat, tovább erősíti piaci pozícióját az újabb és minden kategóriában egyre kifinomultabb modelljeinek köszönhetően.

A SIKU Super sorozat haszongépjárművekből áll, melyeket pontos és nagyszerű kidolgozottság, és az eredeti járművekhez való kiváló hasonlatosság jellemez, azok élethű modelljei. Te is meglepődsz majd a hihetetlen precizitással kidolgozott részleteken és kitűnő minőségű anyaghasználaton! Élvezd az összes világmárka haszongépjárműveinek élethű modelljét és a tökéletes kidolgozás részleteire fektetett hangsúlyt.

A LIEBHERR Litronic 974 hidraulikus kotrógép a legnehezebb feladatok elvégzésére is alkalmas. Ez a játékváltozat főként fémből készült, műanyagot csak bizonyos részekhez használtak. A gépegység elforgatható, a kanál mozgatható - pont úgy, mint az igazi kotrógépen. A modell 1:87-es méretarányú, gyermekeknek három éves kortól alkalmas. Természetesen lelkes gyűjtők és apukák számára is ajánlott termék.

Tulajdonságok:

Sorozat:
SIKU Super

Típus:
Liebherr hidraulikus kotrógép

Anyaga:
Fém

Méretarány:
1:87

Ajánlott:
Három éves kortól

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Méretarány
1:87 Kész!
Makett típusa
Civil Kész!
Időszakból
Modern Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Méretarány

Méretarány
1:87 Kész!

Modelltípus

Makett típusa
Civil Kész!
Időszakból
Modern Kész!
Termékek: Siku Super 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siku Super - Liebherr hidraulikus kotrógép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siku Super – Hydraulický bagr Liebherr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siku Super - Hydraulický bager Liebherr. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siku Super - Hydraulikbagger Liebherr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siku Super - Hydraulikbagger Liebherr.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ