AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Szabadtéri játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

Az, hogy a gyerekek sok időt töltsenek a szabadban, nem csak azért fontos, hogy jól érezzék magukat, emellett a fejlődésük szempontjából is az. Mivel támogathatjuk, hogy gyermekünk élvezze a kintlétet? Válasszunk számára kiváló kinti játékokat, amelyeket sosem un majd meg! Választékunkban minden kültéri játékból találsz, amelyek csak gyereked eszébe jutnak. Cikkünkben segítünk eligazodni a kínálatban.

Tovább

Kültéri játékok fajták szerint

  • Elektromos kisautók gyereknek a kisautók minden biztonsági előírásnak megfelelnek, beleértve azt, hogy korlátozva van a sebesség, és a határ a szülő által állítható. A gyerekek számára hanghatások és fényeffektek teszik még izgalmasabbá az utat, az elektromos kisautók néhány modelljénél még MP3 lejátszó csatlakoztatására is lehetőség van. 
  • Lábbal hajtós járgányok ideális játékok egy év feletti gyermekek részére. A lábbal hajtós járműveknek köszönhetően a gyerekeknek fejlődik a stabilitása, a mozgáskészségük, fokozatosan felkészülnek a biciklizésre. Kicsiknek a lábbal hajtósok közül, nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek a rollerek közül választhatsz.
  • Játszóterek akár komplett összeállítást is vásárolhatsz, vagy összerakhatod a játszóteret az alapján, hogy mivel szeret leginkább játszani a gyereked. A gyerekmászókák remek eszközként szolgálnak az ügyesség és fizikai kondíció fejlesztésének terén.
  • Kerti házikók és sátrak Remek eszköz a gyerekek képzelőerejének fejlesztésére, amikor önállóan játszhat kicsi műanyag vagy fa házikójában, amelyet esetenként egy kis raktár vagy egy kinti ülőrész egészít ki. 
  • Homokozók kínálatunkban nem csak hagyományos fahomokozók, hanem műanyagból készültek is szerepelnek, illetve olyanok is, amelyeket fedő véd attól, hogy bepiszkolódjon a homok. Néhány homokozótípusba különféle interaktív funkciókat építettek, amelyeknek köszönhetően a gyerekek megismerkedhetnek az általános fizikai tulajdonságokkal. 
  • Háromkerekűek gyerekeknek 15 hónap feletti gyerekeknek ajánlottak, és biztonsági övüknek és annak köszönhetően, hogy a pedálok rögzíthetőek, biztonságos játékot garantálnak. Az erős konstrukcióból adódóan a gyerekek használatuk során stabilan ülhetnek.
  • Gyerektraktorok a gyerekeket 3 éves kor felett már nagyon érdeklik, ráadásul saját elképzelésük alapján alakíthatják őket. A gyerektraktorokhoz utánfutó is szokott lenni, teher szállításához.
  • Hinták választhatsz műanyag-, fa-, szövethinták közül, vagy olyan hagyományos hintát, aminek nincs háttámlája, olyat, aminek van, a legkisebbek számára alkalmasat vagy akár olyat is, amiben ketten is elférnek.
  • Gyereksátrak különféle mesevilágból vett és színes motívumokkal díszített sátrakat kínálunk, összerakásuk pár percet vesz igénybe. Azon kívül, hogy a szabadban jó szolgálatot tesz, bent is jól használható, amolyan kuckóként.
  • Csúszdák használhatod őket saját játszótér összeállítása során (mászókákhoz is kapcsolhatók). Kínálatunkban hagyományos, vízi, hosszú és rövid csúszdák is találhatók. 
  • Ugrálóvárak három éves kor feletti gyerekeket köt majd le. Néhány ugrálóvár csúszdával és kis medencével is fel van szerelve, aminek még vízágyúja is van. A magas oldalfalak a gyerekek nagyobb biztonságát szolgálják. 
  • Sárkányok manapság rendkívül népszerűek a szövetes megoldások. Annak köszönhetően, hogy nagyon könnyűek, és a speciális konstrukciójuk van, ezek repülnek a legmesszebbre. A modernebbek remekül irányíthatóak. Ezeket leginkább a nagyobb gyerekek és felnőttek kedvelik, mivel különféle trükköket gyakorolhatnak be velük. 
  • Medencék és vízi játékok meleg, nyári napokon remek szórakozást kínálnak. A medencék az egész család által használhatóak, nagy részük különféle kiegészítőkkel van felszerelve, labdákkal vagy karikákkal, amiket dobálni lehet. A vízben is lehet játszani, kínálatunkban számos játékot találsz, amelyeket akár a kádban is használhattok. 
  • Téli játékok nem csak a gyerekek használhatják, hanem a felnőttek is. Kínálatunkban bobokat, szánkókat és hócsúszkákat is találsz.
  • Sporteszközök a játékok megtanítják a gyerekeknek, hogyan lehet fair módon játszani csapatban. Kínálatunkban kosárlabda, teke, tollaslabda, és sok-sok további – gyerekeknek való – sport eszközei megtalálhatóak.

Ha szabadtéri játékot keresel, minden esetben fordítsd figyelmet a biztonsági elemekre, vedd figyelembe az ajánlott életkort, hogy elkerülhessétek a felesleges baleseteket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 687 termék
Pop it - nyolcszög, narancssárga - Pop It
Típusok
4,9 21×
Pop it - nyolcszög, narancssárga
Pop It játék - érzékszervi játék, segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, autistáknak is alkalmas, anyaga szilikon és műanyag, narancssárga színben, ajánlott 3 éves kortól, mérete 12,5 × 12,5 cm (Sz×H)
690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn06017b
5,0
Fából készült szerszámosláda szerszámokkal
Játék szerszám - műhely szerszámkészlet, fa, mérete 125 × 200 × 95 mm (Ma×Sz×H), ajánlott 3 éves
4 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz17857
Pop it - nyolcszög, lila - Pop It
Típusok
4,9 21×
Pop it - nyolcszög, lila
Pop It játék - érzékszervi játék, segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, autistáknak is alkalmas, anyaga szilikon és műanyag, lila színben, ajánlott 3 éves kortól, mérete 12,5 × 12,5 cm (Sz×H)
690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn06017c
MoMi LORIS 3-az-1-ben sárga - Futóbicikli
Típusok
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben sárga
Futóbicikli - gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, sárga kivitel
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22814
4,5
Béka a vízbe
Fürdőjáték - anyaga műanyag, ajánlott 3 éves kortól
4 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz06854
2,8
Bestway Slide víz
Csúszda - vizes, gyerek, vízcsatlakozás, anyaga vinyl, tömege 0,758 kg, kék és narancssárga kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAdn01375
MoMi LORIS 3-az-1-ben kék - Futóbicikli
Típusok
2,7
MoMi LORIS 3-az-1-ben kék
Futóbicikli - gyermekkel együtt növő, váz anyaga fém, ülésmagasság 31 cm és 38 cm között, tömege 2,9 kg, terhelhetősége 25 kg, kék kivitel
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22813
5,0
Teddies Rainbow Hop 6 db
Labda - lányoknak és fiúknak, alsó korhatár: 3 éves
850 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4466
Nerf Fortnite HC-E Mega Dart Blaster
Nerf puska - Fortnite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, anyaga műanyag, lila, narancssárga és szürke kivitel, alkalmas 8 éves kortól
9 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls4487
2,5
Teddies Patronos revolver, 8 töltényes, 20 cm
Játékpisztoly - patronos, revolver, hangeffektek, 8 töltény fér a tárba, 1 fegyver a csomagban, anyaga műanyag, fegyver hossza 20 cm, fekete és barna kivitel, alkalmas 8 éves kortól
1 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1814
4,1
UTV 24V, 2 x 200 W motor, EVA kerekek, kétszemélyes - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 2 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 400 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 100 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 2, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor, távirányító és töltő adapter, tömege: 41 kg, mérete: 136 × 87 × 85 cm (h × sz × m)
163 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk003212
New RSX - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,5
New RSX - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 35 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 28 kg, mérete: 124 × 82,6 × 81 cm (h × sz × m)
139 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRApta0003
New RSX - fehér - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
4,5
New RSX - fehér
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 180 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, tárhely, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és rugózott, tartozék: akkumulátor és távirányító, tömege: 26,5 kg, mérete: 125 × 81 × 81 cm (h × sz × m)
139 290 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRApta0002
Beneo All Ride 12V - piros - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Beneo All Ride 12V - piros
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 6 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 25 kg, ülőhelyek száma: 1, problémamentes elindulás, felfüggesztés, rögzítő pántok, USB port és led világítás, tartozék: távirányító és töltő adapter, tömege: 18 kg, mérete: 110 × 72 × 72 cm (h × sz × m)
91 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAkc05789
Lionelo Luca Black/Graphite - Gyerekroller Típusok
3,7
Lionelo Luca Black/Graphite
Gyerekroller - max. 100 kg teherbírás, összecsukható, kormány magassága: 82 cm - 92 cm, tömege: 4 kg,
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1106
5,0
6 az 1-ben Játékközpont
Ugrálóvár - ajánlott gyerekeknek 3 éves kortól, csúszda, dekoratív kiegészítők és labda a felszerelés része, egyidejűleg használhatja 4 gyerek, terhelhetősége 180 kg, mérete 240 × 300 × 360 cm (Ma×Sz×H), ventilátor, hordtáska, horgonycsapok és javítókészlet a csomag része
182 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz29104
4,8
Intex Aligátor játszótér
Medence játékközpont - méret: 201 x 170 x 84 cm, csúszda, napernyő, vödör, 2 hal, 1 kacsa, teherbírás: 54 kg, térfogat: 160 l, leeresztő szelep, javítókészlet
Leárazás -8 %
12 790 Ft 13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAMH00067
4,9 91×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf puska - Elite, hab töltények, hatótávolsága 27 m, 6 töltény fér a tárba, 12 töltény a csomagban, anyaga habszivacs és műanyag, kék és narancssárga kivitel, alkalmas 8 éves kortól
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz02714
3,7
Ugrálóvár Sárkány
Ugrálóvár - ajánlott gyerekeknek 3 éves kortól, csúszda, dekoratív kiegészítők, labda és nejlon háló a felszerelés része, egyidejűleg használhatja 5 gyerek, terhelhetősége 135 kg, mérete 245 × 350 × 350 cm (Ma×Sz×H), ventilátor, hordtáska, horgonycsapok és javítókészlet a csomag része
161 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAmhd02
3,7
Intex Dinoland játszótér
Medence játékközpont - méretek: 333 x 229 x 112 cm, űrtartalom: 290 liter, teherbírás: 81 kg, 3 éves kortól ajánlott
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif1684
3,0
Bestway Vízi park csúszdával
Ugrálóvár - ajánlott gyerekeknek 6 éves kortól, csúszda, dekoratív kiegészítők, mászófal és vízi elemek a felszerelés része, egyidejűleg használhatja 5 gyerek, terhelhetősége 270 kg, mérete 270 × 320 × 365 cm (Ma×Sz×H), ventilátor, hordtáska, horgonycsapok és javítókészlet a csomag része
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif12074
4,5
Seahawk 3
Felfújható gumicsónak - terhelhetőség max. 360 kg, hossza 2950 cm, szélessége 1370 cm
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAif9074
Audi RS6 - szürke - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Audi RS6 - szürke
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 16 kg, mérete: 102 × 60 × 43 cm (h × sz × m)
75 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls2401
Audi RS6 - fekete - Elektromos autó gyerekeknek Típusok
5,0
Audi RS6 - fekete
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 5 km/h max. sebesség, összteljesítménye 50 W, működési ideje 1 feltöltéssel 90 perc, terhelhetősége 30 kg, EVA kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, problémamentes elindulás, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, hangeffektek és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: akkumulátor, távirányító és útmutató, tömege: 16 kg, mérete: 102 × 60 × 43 cm (h × sz × m)
75 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls2399

Szabadtéri játékok

Szabadtéri játékok

A Szabadtéri játékok kategóriában összesen 1686 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szabadtéri játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szabadtéri játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szabadtéri játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szabadtéri játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ