Woody Musical szett

Termékkatalógus
Woody Musical szett
4,9 9 értékelés
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAjd0888 Termékszám:  8591864918942 Gyártó honlapja:

Woody Musical szett

Van otthon egy kis zenész, és már nem elég ha csak az edényeken gyakorol? Ez a készlet különböző csoportokból származó eszközöket tartalmaz, legyen szó dobokról, ritmusokról, ütőhangszerekről vagy idiofonokról. A gyerekek biztosan értékelik a különféle eszközöket, hiszen így saját maguk döntenek arról, hogy mi a legjobb nekik. Az eszközök nagyon könnyen használhatóak és kiváló minőségű anyagokból készültek, így akár kisgyermekek is használhatják. A felnőttek csatlakozhatnak hozzájuk, és akár közösen is eljátszhatják kedvenc zenéiket.

A Woody Musical szett főbb jellemzői

  • A zenei készlet különböző csoportok hangszereit tartalmazza
  • Dob – xilofon
  • Ritmikus – maracas
  • Percussion – tambura
  • Idioponikus – fablokkok
  • Kisgyerekek számára is alkalmas

Miből áll Woody Musical szett?

A dobokkal ellátott xilofon szép hangokat produkál. Az egyes gombok színkódoltak a könnyebb lejátszás érdekében. A műanyag tojások a maracas ritmikus eszközeit képviselik. A hangra az is hatással lesz, hogy hogyan fogja meg a tojást a tenyerében. A tambura harangok az ütőhangszereket képviselik, és széles körben használják az olasz vagy a roma zenéknél. A fából készült tömbök, mint kísérő eszköz, a so-idiofonok képviselői.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Woody Musical szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Muzikální set A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Woody Muzikálny set A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Musikspielset A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Musikspielset A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ