Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Flip 3 fekete

Termékkatalógus
JBL Flip 3 fekete
4,8 216 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2x8W, beépített két oldalsó passzív mélysugárzó, Bluetooth, mikrofon, 8-10 órás üzemidő, IPX7 fröccsenésálló
Kód:  JJ090j1a Termékszám:  JBL FLIP3BLKE

JBL Flip 3 fekete

A JBL Flip 3 a díjnyertes Flip Wireless Bluetooth Speaker sorozat következő generációja. Rendkívül erőteljes hangzást biztosít, amely sztereó hanggal ölel körül, bárhol is vagy. A kompakt hangszórót egy robusztus, 3000 mAh-os Li-Ion akkumulátor tölti, amelynek köszönhetően akár 10 órán keresztül folyamatosan hallgatható. 

A hangszóró minőségi és stílusos anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően könnyedén áll ellen a fröccsenő víznek. Vidd magaddal a JBL Flip 3-at bárhová - akár medencébe vagy az erdőbe! Mindig jó szolgálatot tesz majd.

Főbb jellemzők

  • Kényelmes vezeték nélküli Bluetooth streaming
  • 3000 mAh akkumulátor
  • Mikrofon hangszóróval
  • Ellenáll a fröccsenő víznek
  • JBL Connect
  • Stílusos anyagok
  • JBL basszus hangváltó

Szóljon a zene!

Az egyszerű Bluetooth párosításnak köszönhetően akár 3 készüléket is rákapcsolhatsz, és felváltva játszhatsz le zenét például egy baráti társasáságban. A hangminőségben nincs kompromisszum - hallod a basszust, érzed a basszust, látod a basszust! A tökéletes élményről a külső passzív radiátor technológia gondoskodik. 

JBL Connect

A különleges JBL Connect technológiának köszönhetően könnyedén létrehozhatsz egy teljes JBL Flip 3 ökoszisztémát, valóban lélegzetelállító hangélményt biztosítva ezzel. 

A telefonhoz való csatlakozás kényelmes konferencibeszélgetéseket is lehetővé tesz. A hangszórót ráadásként zaj- és visszhang-csökkentő rendszerrel is ellátták. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Flip 3 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Flip 3 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Flip 3 čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Flip 3 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ