AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Telefon töltőkábelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(894)
Audio
(26)
Videó
(49)
Tápegység
(80)
Típus
Csatlakozó kábel
(867)
Kábel hosszabbító
(19)
Átalakító
(4)
Adatkábel csatlakozók nélkül
(1)
Kábel hosszúsága
0,1 m
10 m
-
Szín
Antracitszürke
(16)
Fehér
(141)
Fekete
(533)
Piros
(35)
Lila
(10)
Kék
(34)
Narancssárga
(4)
Rózsaszín
(9)
Ezüst
(83)
Szürke
(160)
Zöld
(17)
Arany
(16)
Sárga
(9)

Attól függően, hogy milyen márkájú és generációjú mobiltelefonod, tableted, vagy egyéb eszközöd van, szükséged lehet USB-C, micro USB, Thunderbolt vagy Lightning telefon töltő kábelre. De tulajdonképpen milyen típusú kábeleket takarnak ezek a megnevezések, és milyen eszközökhöz használhatók?

Tovább

Kábelek mobil eszközökhöz - Se velük, se nélkülük?

A digitális eszközök folyton növekvő áradatában egyre több kábel hálózza be életterünket. Ugyan minden egyes eszköz megvásárlásakor - legyen az okostelefon, iPhone, tablet, notebook, MP3/MP4-lejátszó vagy Bluetooth fejhallgató - az adott eszközhöz illő kábelt is kapunk, mely általában egyszerre szolgál az akkumulátor töltésére és adatátvitelre. Könnyű elveszni a különféle kábelek és adapterek kavalkádjában. De ha ennyi kábel "fojtogat" otthonunkban, akkor mégis miért lehet szükség további kábelek vásárlására?

  • Elveszett kábel pótlása - Talán valószínűtlennek hangzik, mégis megtörténhet, hogy elveszted például a telefonod töltőkábelét és a hozzá tartozó adaptert, mondjuk utazás során a hotelban felejted.
  • Extra kábel - Jól jöhet egy extra kábel például a munkahelyeden, így nem kell mindig otthonról magaddal vinni a telefonod töltőjét.
  • Különféle eszközök összekapcsolása - Az is előfordulhat, hogy nem kompatibilis bemenetekkel rendelkező eszközöket szeretnél összekapcsolni. Ilyenkor a szükséges csatlakoíókkal rendelkező kábelre lesz szükséged.

Tovább bonyolítja a dolgot, hogy néha még azonos gyártótól származó eszközök különféle generációi is rendelkezhetnek eltérő bemenettel. Szóval nézzük, milyen típusú kábelek kaphatók telefonokhoz és tabletekhez?

Telefonhoz használatos kábelek típusai

A telefonokhoz tartozó kábelek legfőbb feladata az adatáramlás két eszköz között, legyen az hang, videó vagy fájlok megosztása. Ez alapján két fő csoportot lehet megállapítani

  • Telefon töltő kábel és adatkábel mivel manapság már a töltőfejek leválasztható kábellel rendelkeznek ezt a két feladatot egy kábel is el tudja látni
  • Audió kabelek - füles vagy hangszóró csatlakoztatására szolgálnak. Az audió szegmensben a 3.5mm Jack még mindig nagyon gyakori.

Telefon töltő kábel típusok

Telefonok esetében a hatalmat teljes mértékben átvette az USB-C szabvány. Például ránézésre nincs különbség, azonban csak a DisplayPort alternate Mode funkcióval rendelkező Type-C porton tud kimenni videójel a telefonodról. Egyre több márka ragaszkodik még a 3.5mm Jack csatlakozóhoz is. kivéve az Apple-t, aki ezt már az iPhone 7 óta elengedte.


USB-C kábel
USB-C

MicroUSB kábel
microUSB

Lightning kábel
Lightning

Audio kábel
3,5mm jack

USB-C telefon töltő kábel

Az USB-C a legújabb USB szabvány. Az USB-C kábelek csatlakozójának mérete a Micro USB méretéhez hasonló, de nagy előnye, hogy szimmetrikus, tehát nincs "felső" és "alsó" oldala, így csatlakoztatása egyszerűbb, kényelmesebb. A mai mobilok több mint fele USB-C csatlakozóval rendelkezik. Az USB-C csatlakozót több mint 10000 csatlakoztatásra tervezték, így nagyon tartós, és használata vékony eszközök esetén is ideális. Melyek a legfontosabb típusai?

Sokoldalúságának köszönhetően az USB-C csatlakozó a jelen és a jövő csatlakozója. Sokkal több lehetőséget kínál a korábbi USB szabványokhoz képest, valamint az egységesítés és egyszerűsítés reményével is kecsegtet. Könnyen lehet, hogy a jövő laptopjain nem lesz sokféle típusú és formájú bemenet, hanem csak 4-6 USB-C csatlakozó, melyek minden feladatot képesek lesznek ellátni, és mindegy lesz, hogy melyik kábelt melyik bemenethez csatlakoztatod. Tehát melyek is az USB-C kábelek előnyei?

  • Kétoldalas csatlakozó - Mindig sikerül elsőre csatlakoztatni
  • Sokoldalú felhasználás - Képes HDMI, VGA, vagy DisplayPort videójelek átvitelére is
  • Nagyobb adatátviteli sebesség - Az USB 3.2 Gen2x2 szabvány 20 Gb/s sebességet kínál, de a legújabb USB4 szabvány akár 40 GB/s sebességű adatátvitelre lesz képes
  • Méretéből kifolyólag nem kompatibilis az USB 2.0 és 3.0 csatlakozókkal, ezért átalakító vagy adapter használata szükséges

i

Ha szeretnél többet megtudni az USB-C csatlakozóban rejlő lehetőségekről, olvasd el Az USB-C csatlakozóról világosan és érthetően című cikkünket.

Mi az a Thunderbolt?

A Thunderbolt kábelek ugyanúgy néznek ki, mint a Type-C kábelek. A Thunderbolt 3 szabvány alapját a szimmetrikus USB-C adja. Azonban gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé és két külső monitort is lehet vele csatlakoztatni.

Thunderbolt kábelek

A Thunderbolt az Intel fejlesztése, mely nagy adatforgalmat biztosít eszközök között. Például a Thunderbolt 3, a jelenlegi legelterjedtebb Thunderbolt szabvány, akár 40Gbps (vagy 5GB/s) sebességet képes biztosítani. A bemenetek szinte ugyanúgy néznek ki, és elmondható, hogy minden Thunderbolt 3 port egyben USB-C port is. A Thunderbolt viszont a több adatsávon történő információ továbbításnak köszönhetően kimagasló sebességre képes, amelyet a PCI Express technológia alkalmazásának köszönhet. Ehhez azonban mindkét oldalon Thunderbolt csatlakozóra van szükség. A USB-C nem használ PCI Express technológiát, tehát Thunderbolt eszköz USB-C portba történő csatlakoztatásakor a kapcsolat nem fog működni.

A Thunderbolt kábelek nagy előnye tehát, hogy támogatja a nagy teljesítményű adatátviteli eszközöket és a nagy felbontású kijelzőket egyetlen kompakt porton keresztül. A kivételesen gyors adatátvitelen mellett szériás összekötéssel akár 4-6 perifériás eszköz is csatlakoztatható egyetlen fogadóeszközhöz. Thunderbolt kapcsolattal leginkább MacBook, Mac mini, iMac, és Mac Pro számítógépeken találkozhatunk, illetve a legújabb iPad-eken is.

Lightning telefontöltő kábel

Lightning kábel = Apple. Így lehet legegyszerűbben összefoglalni a lightning kábelek lényegét és rendeltetését. A kábelt az Apple tervezte és gyártja, és Apple mobil eszközök - mint például iPhone, iPad és iPod - töltésére és egyéb eszközökhöz történő csatlakoztatására szolgál, például külső monitorokhoz, kamerákhoz, és egyéb perifériákhoz. Az USB-C szabványhoz hasonlóan a lightning kábel nagy előnye, hogy a csatlakozója szimmetrikus (a pinek elrendezése megegyező mindkét oldalon), így csatlakoztatása rendkívül egyszerű. A Lightning csatlakozók jóval kevesebb pint használnak, mint az USB-C. Az USB-C 18 pinnel rendelkezik, de ebből egyszerre csak 9-et használ. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakozó megfordítható legyen. A Lightning csak 8 tűt használ, a csatlakozó azonban úgy illeszkedik a bemenetbe, hogy szintén megfordítható legyen.

Micro USB telefon töltő kábel

A micro USB szabvány kezd kiszorulni a piacról az USB-C csatlakozó sokoldalúságának és nagyobb sebességének köszönhetően. A micro USB kábelek ettől függetlenül továbbra is gyakoriak, s leginkább powerbankok vagy régebbi telefonok és tabletek bemeneténél találkozhatunk velük. Szintén használatos külső adattárolók csatlakoztatásához.

Mini USB telefontöltő kábel

A mini USB kábelek már egyre ritkábbak, mivel alacsonyabb átviteli sebességre képesek, s leggyakrabban kártyaolvasóknál, bizonyos töltőállomásoknál, régebbi navigációs eszközöknél találkozhatunk vele. Támogatja az MP3/MP4/MP5 eszközök töltését és a zenefájlok átvitelét (eszköztől függően).

AlzaPower telefon töltő kábelek

Ha kedvező áron szeretnél kiváló minőségű kábeleket vásárolni telefonodhoz, tabletedhez, vagy más digitális eszközödhöz, akkor mindenképp érdemes AlzaPower kábelek kínálatunkat megtekintened, ahol csaknem kétszáz USB-C, Ligtning vagy Micro USB típusú kábel széles választékából válogathatsz.

A telefon töltő kábeleken túl

Természetesen ma már egyre inkább terjed a QI vezeték nélküli töltés, illetve a különféle eszközök csatlakoztatására és adatátvitelre is léteznek hatékony vezeték nélküli módszerek, például WiFi vagy Bluetooth. Ugyanakkor a kábeleknek sem fogunk egyhamar búcsút inteni, hiszen a kábelek gyors, megbízható és biztonságos kapcsolatot és adatátvitelt biztosítanak.

Ha a vezetékes csatlakoztatás mellett szeretnéd a vezeték nélküli kapcsolat előnyeit is élvezni - például Bluetooth hangszóró vagy Bluetooth fejhallgató használata - de eszközöd nem rendelkezik beépített Bluetooth antennával, akkor a probléma áthidalásában segítenek a Bluetooth adapterek, amelyeket elég csak a Bluetooth antenna nélküli eszköz - például laptop - USB vagy 3,5 mm jack csatlakozójába illeszteni, és pillanatokon belül lezajló automatikus telepítés után az eszköz máris készen áll Bluetooth perifériák csatlakoztatására.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple USB-C - Lightning 1m Szállításra kész > 10 db
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
6 290 Ft

2.
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 2,4 A-ig, C189 chipkészlet, Apple iPhone, iPad és más Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
3 690 Ft

3.
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
több darab vásárlása esetén 2 310 Ft-tól

Még több
895 termék
4,8 66×
Apple USB-C - Lightning 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× lightning, egyenes végződés
Szuper ár
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b2
Insta360 Ace/Ace Pro Type-C to C Cable
Adatkábel - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× USB-C, egyenes végződés, hagyományos fonat
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Insta360cbl1
4,7 432×
AlzaPower Core USB-A to Lightning MFi (C189) 1m, fehér
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 2,4 A-ig, C189 chipkészlet, Apple iPhone, iPad és más Lightning csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
Szuper ár
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB088b3
4,8 160×
Apple Lightning to USB Cable 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, egyenes végződés
Leárazás -12 %
7 790 Ft 8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904i2a
4,7 145×
PremiumCord USB-C to USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
2 310 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i59
3,9
Apple 240W USB-C Charge Cable - 2m
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b3
4,2 66×
ChoeTech USB-C to HDMI 4K 60Hz PVC 1.8M Video Cable Black
Videokábel 1,8m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× HDMI (HDMI 2.0) akár 4K (3840×2160) 60 Hz-en, 32 hangsáv, 32 hangcsatorna és 18,0 Gbit/s átviteli sebességgel, HDMI 2.0 konnektor, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CHOTEq5
4,7 34×
Vention Cotton Braided USB-C to HDMI Cable 1m Black Aluminum Alloy Type
Videokábel 1m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI + 1× USB-C, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
8 090 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk135
4,7 184×
AlzaPower Core USB-C to USB-C 3.2 Gen 1 100W 1m, fekete
Adatkábel - SuperSpeed USB 5Gb/s, Sync & Charge akár 5A, Power Delivery 100W, aranyozott csatlakozók, chip E-Mark, Thunderbolt 3, laptopokhoz, mobiltelefonokhoz és egyéb USB-C csatlakozóval ellátott eszközökhöz
Szuper ár
3 680 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB1214j
4,8 727×
Apple Lightning to USB Cable 2m
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× lightning, female csatlakozók: 1× USB-A 480 Mbit/s átviteli sebességgel, egyenes végződés
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904i5
4,7 145×
PremiumCord USB-C - USB 3.0 A (USB 3.2 generation 1, 3A, 5Gbit/s) 2m
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 3.2 Gen 1) 5 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 3.2 Gen 2) 10 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, fémház, árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
3 490 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i60
3,3
Apple 60W USB-C - 1m
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (USB-C 3.1 Gen 2), árnyékolt kábel, gyors töltés támogatás, egyenes végződés
10 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA070b4
4,8 49×
Samsung USB-C to USB-C 3A 1.8m Black (OOB Bulk)
Adatkábel - 1,8m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C + 1× USB-C, maximális áram 3000 mA, kétoldalas végződés, vezeték nélküli töltés támogatás, egyenes végződés, hagyományos fonat
Leárazás -8 %
2 190 Ft 2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAAc014
4,7 34×
Vention Cotton Braided USB-C to HDMI Cable 2m Black Aluminum Alloy Type
Videokábel 2m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI + 1× USB-C, HDMI 1.3 konnektor, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, pamutfonat
9 620 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk137
4,8 1470×
AlzaPower AluCore USB-A to Lightning MFi (C189) 1m, ezüst
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge akár 2,4A-ig, C189 chipkészlet, tartós fém váz, nejlon fonott kialakítás, Apple iPhone készülékhez, valamint iPad és más Lightning-csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, MFi tanúsítvány, VelcroStrap+
Szuper ár
4 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB088f4
5,0
PremiumCord USB4™ Gen 3x2 40Gbps 8K@60Hz 240W Thunderbolt 3, 1,2 m
Adatkábel - 1,2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 4) 40 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 4) 40 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 5000 mA, árnyékolt kábel, gyors töltés, sync & Charge és power Delivery 3.0 támogatás, egyenes végződés, pamutfonat
7 820 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i98a3
4,8 67×
AXAGON RVC-DPC USB-C to DisplayPort átalakító
Adapter - csatlakozó kábel, hosszúság 1,85 m, male csatlakozó 1× USB-C (Thunderbolt 3), 1× DisplayPort (DisplayPort 1.2), árnyékolt kábel, egyenes végződés
5 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200d58
4,5 90×
AlzaPower MagCore 2in1 USB-A to Micro USB/USB-C 60W 2m fekete, Multipack 3ks
Adatkábel - USB Hi-Speed 480 Mbps, Sync & Charge akár 3A-ig, LED kijelző, tartós fém végek, nejlonfonat, cserélhető mágneses csatlakozók, mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és más USB-C vagy MicroUSB csatlakozóval rendelkező eszközökhöz, VelcroStrap+ - Ár több darab vásárlása esetén 3 447 Ft/db
Szuper ár
10 340 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWCB082l3
4,8 720×
AlzaPower AluCore USB-C to Lightning MFi 1m, ezüst
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning, sync & Charge és power Delivery 3.0 támogatás, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: APWCB091c
4,5
Vention MFi USB 2.0 to 3-in-1 Micro USB + USB-C + Lightning Cable 1m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 1m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, fémház, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és levehető végződés, ballisztikus nylonfonat
7 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf186
4,5 88×
Vention Type-C (USB-C) 2.0 (M) to USB-C (M) 100W / 5A Cable 2m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 2× USB-C (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 5 A, fémház, kétoldalas végződés, gyors töltés és power Delivery 3.0 támogatás, egyenes végződés
4 220 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTf137
4,8 727×
Apple Lightning to USB Cable 0,5m
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× lightning + 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, USB 2.0 konnektor, egyenes végződés
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA904h8
4,4 113×
Vention Type-C (USB-C) to HDMI Cable 1.5m Black
Videokábel 1,5m - csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× HDMI (HDMI 1.4) akár 4K (3840×2160) 30 Hz-en, 8 audio/hangcsatorna átviteli sebességgel + 1× USB-C, aranyozott csatlakozók, egyenes végződés
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTk24
5,0
PremiumCord USB4™ Gen 3x2 40Gbps 8K@60Hz 240W Thunderbolt 3, hajlított, 1,2 m
Adatkábel - 1,2m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-C (USB 4) 40 Gbit/s átviteli sebességgel + 1× USB-C (USB 4) 40 Gbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 5000 mA, árnyékolt kábel, gyors töltés, sync & Charge és power Delivery 3.0 támogatás, hajlított végződés, pamutfonat
11 600 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WD968i98b3

Telefon töltőkábelek

cikkÁrnyékolt kábel A kábel árnyékolása a nem kívánt zajok szűrőjeként szolgál. A zaj a videó-, hang- vagy adatkimenet minőségének romlásában nyilvánulhat meg. Számos tápkábel is fel van vértezve a zajok ellen (általában egy ferritgyűrűvel a csatlakozónál), de ezek inkább egyfajta...

Telefon töltőkábelek

A Telefon töltőkábelek kategóriában összesen 892 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó telefon töltőkábelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább telefon töltőkábelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb telefon töltőkábelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: telefon töltőkábelek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ