A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Philips kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(27)
Kapszulás
(14)
Filteres
(5)
Ital típusa
Espresso
(36)
Tejes kávéitalok
(14)
Jeges kávé
(4)
Filteres kávé
(7)
Általános funkciók
Forró víz funkció
(20)
Időzítő
(2)
Két csésze készítése egyszerre
(26)
Ital készítése egy gombnyomással
(7)
Anti-Drip rendszer
(4)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(2)
Víztartály
(29)
Beépített kávédaráló
(24)
Kijelző
(19)
Tejadagolás
(6)
Őrölt kávé tartó
(3)
Vízszint mutató
(7)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(18)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(4)
Manuális gombok
(15)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(10)
Tejrendszer
(17)
Kiegészítő tejhabosító
(2)
Tejes megoldás nélkül
(10)

A Philips kávéfőzők kínálatában nemcsak Philips automata kávéfőző, Philips darálós kávéfőző és Philips Saeco kávéfőző található, hanem Philips filteres kávégépek és Philips LatteGo kávéfőzők, nem is szólva a különféle kiegészítőkről, mint például a Philips vízszűrők vagy Philips vízkőmentesítők. Nézzük, mit nyújtanak az egyes Philips kávégép típusok, és melyiket érdemes választanod?

Tovább

Philips kávéfőzők - Miért érdemes vásárolni?

A Philips kávégépek nemcsak felejthetetlen ízek gazdagságát kínálják, hanem kényelmet, gyorsaságot, valamint stílusos dizájnt és harmónikus színek választékát, amelyek között biztosan megtalálod azt, amelyik tökéletesen illik konyhádhoz és emeli annak fényét.

  • A Philips kávéfőző tílusos és elegáns háztartási eszköz otthonra vagy az irodába
  • Vezérlési lehetőségek okostelefonnal
  • A Philips név a minőség garanciája már 130 éve
  • Friss kávé könnyen és gyorsan ottonod kényelmében, amikor csak megkívánod
  • Philips kávéfőződet a családod, barátaid és kollégáid is nagyra fogják értékelni
Philips kávéfőzőgép
A Philips kávégépek eleganciát, kényelmet, és ellenállhatatlan ízek sokaságát varázsolják konyhádba.

A Philips cég működését 1891-ben kezdte, tehát éppen 130 éve. Kezdetben szénszálas izzók gyártására fókuszáltak, de az azóta eltelt több mint egy évszázadban termékskálájuk alig hihető mértékben kiszélesedett. Mára a cég 80 ezer dolgozót foglalkoztat a világ száz országában, s a neve háztartási és elektronikus eszközök ezreiről lehet ismerős.

Philips automata kávéfőző

Ha imádod a kávét, de nem vagy a bonyolult kávészertartások híve, akkor a Philips automata kávéfőző modellek gyorsaságot, kényelmet és egyszerűséget biztosítanak, mivel a kávékészítés folyamatát az elejétől a végéig egyetlen gombnyomásra elvégzik. A Philips automata kávéfőző nemcsak otthonra alkalmas, hanem az irodába is, ahol nagyobb mennyiségű kávé elkészítésére van igény nap mint nap. Mire érdemes figyelni választáskor?

  • Nyomás - Az eszpresszó kávé készítéséhez 9-15 bár nyomásra van szükség.
  • A víztartály térfogata - Ha gyakran főzöl több személy számára kávét, vagy a Philips kávéfőző irodában fog szolgálni, akkor érdemes nagyon víztartállyal rendelkező kávégépet választani.
  • Teljesítmény - Minél nagyobb a kávéfőző teljesítménye, annál gyorsabban melegíti fel a vizet például, viszont annál több energiára is van szüksége. Ha irodába vagy olyan helyre vásárolsz Philips automata kávéfőzőt, ahol gyakran használják, érdmes alacsonyabb fogyasztású gépet modellt beszerezni, mert a költségmegtakarítás jelentős lesz.
  • Funkciók - A Philips automata kávéfőző modelljei számos funkciót kínálnak, amelyek megkönnyítik az életedet, például tejhabosító Cappuccino vagy Latte készítéséhez, beépített kávédaráló, öntisztító rendszer, vízkőtlenítő rendszer, két csésze készítése egyszerre, stb.

Ha a tejhabosítás számodra kiemelkedően fontos funkció, akkor mindenképp figyelj oda, hogy tejhabosítós Philips automata kávéfőző modellt válassz.

Philips darálós kávéfőző

Ha imádod a frissen őrölt szemes kávé illatát és a belőle készült kávé zamatát, akkor beépített darálóval rendelkező Philips darálós kávéfőző modellek épp neked készültek. Velük nincs más dolgod, mint a szemes kávét a gépbe önteni, majd megnyomni a gombot. A többit elvégzi a Philips darálós kávéfőző, a szemes kávé őrlésétől egészen az aromás kávé pohárba adagolásáig.

i

A Philips darálós kávéfőző modellek beépített őrlőköves darálóval rendelkeznek, akár 12 darálási fokozottal, így te döntöd el, hogy milyen finomságúra akarod a kávédat darálni.

Philips Saeco kávéfőző
A Philips Saeco kávéfőző modellekkel tökéletesen testreszabhatod kávédat, s kedvenc beállításaidat el is mentheted, továbbá felhasználói profilokat hozhatsz létre.

Philips Saeco kávéfőző

A Philips Saeco kávéfőző bizonyos modelljei kifinomult érintőképernyőt kínálnak, amelynek segítségével testreszabhatod a kávé erősségét, mennyiségét, hőmérsékletét és ízét, a tejhab mennyiségét és tömörségét, valamint a kávé és a tej sorrendjét. A Philips Saeco kávéfőző segítségével kávéitalok széles választékát késztheted el, és kedvenc beállításaidat el is mentheted, illetve felhasználói profilokat is hozhatsz létre. Főbb tulajdonságok:

  • 15 bar nyomás a tökéletes espresso készítéséhez
  • Beépített kávédaráló akár 12 darálási fogozattal
  • Kávéitalok széles választékának elkészítése, beleértve az Espresso, Cappuccino és Latte kávét.
  • Tejhabosító rendszer
  • Energiatakarékos üzemmód, automatikus kikapcsolás, időzítő
  • Beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, és számos egyéb paraméter beállításának lehetősége
  • Vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer
Philips LatteGo kávéfőző
A Philips LatteGo kávéfőző selymesen sima krémréteget varázsol a kávéd tetejére.

Philips LatteGo kávéfőző

A Philips LatteGo kávéfőző sorozat, mint a nevéből is sejthető, a Latte és hasonló habos-krémes kávék elkészítésére helyezi a hangsúlyt. A különleges és innovatív LatteGo tejhabosító magas sebességen keveri össze a tejet és a levegőt egy kerek habosító kamrában, ezt követően pedig fröccsenés nélkül adja hozzá az éppen megfelelő hőmérsékletű krémes réteget az italokhoz.

Philips 5400 LatteGo Kávéfőző

A Philips 5400 LatteGo a legmodernebb Philips kávágép sorozat.

  • LatteGo - Selymesen sima tejhab és gyors tisztítás
  • 12 finom kávéváltozat - Egyetlen gombnyomásra
  • Intuitív érintőkijelző és személyre szabás - A kávé erősségének, hosszúságának és hőmérsékletének személyre szabása
  • 4 felhasználói profil - Egy receptet 4 profil szerint is beállíthatsz
  • ExtraShot funkció - Koronázd meg kedvenc italodat egy extra, energizáló ristretto-val
  • Kerámia őrlők - Az darálás során a kávészemek igazi aromáját őrzi meg

Philips 4300 LatteGo és 3200 sorozat

Ezek a Philips LatteGo kávéfőző modellek nem sokban maradnak el a Philips LatteGo sorozat modelljeitől. Szintén központi funkció a selymesen sima tejhab létrehozása és a gyors tisztítás. Ezen túl 5-8 finom kávéváltozat elkészítésére van lehetőség, szintén van intuitív érintőkijelző, lehetséges a kávé erősségének, mennyiségének és hőmérsékletének személyre szabása, illetve felhasználói profilok beállítása.

i

A Philips LatteGo kávéfőző modellek AquaClean vízszűrővel is rendelkeznek, amely megtisztítja a kávéfőzőbe kerülő vizet, és megakadályozza a vízkövesedést.

Philips Senseo kávéfőzők

A párnás kávéfőzők a kapszulás gépek alfajának számítanak. Sok hasonlóság mutatkozik a két technológia között, a Senseo kávéfőzők pedig a legismertebb podos kávégépek közé tartoznak. A kávépárnás kávé ötvözi a filteres és automata kávéfőzők ízvilágát. Esetükben az őrlemény nem egy hermetikusan lezárt kapszulában van, hanem egy párnában, amin a gép átnyomja forró vizet.

A kávékészítés Senseo kávéfőzővel is rendkívül egyszerű, csak a folyamatok picit különböznek. Először a gép a vizet melegíti fel megfelelő hőfokra, majd csak ezután kell behelyezni a kávépárnát. A Senseo kávéfőzők egyszerre két csésze kávét is készíteni tudnak.

Philips filteres kávéfőzők

A Philips filteres kávéfőzők egyik legfőbb előnye, hogy fogyasztói áruk töredéke a Philips automata kávéfőző modellek árának, így nem igényelnek olyan komoly befektetést, mint például a Philips LatteGo kávéfőző sorozat darabjai, vagy a Philips Saeco kávéfőző modellek. De még ezen túl is számos hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.

  • Kompakt méretek - A Philips filteres kávéfőzők minimális helyet foglalnak a konyhapulton
  • Méretes víztartály - Akár 1,2 liter ízletes kávé elkészítése.
  • Rozsdamentes acél termosz intelligens zárral - Akár több mint 2 órán át megtartja a kávé hőmérsékletét és megőrzi gazdag aromáját is még akkor is, ha eltávolítod a kannát a kávéfőzőről.
  • Aromakeverő - Garantálja a kannába befolyó kávé optimális keringését, így a legelső és legutolsó csésze kitöltött kávé fogyasztásánál is egyenletes aromát élvezhetsz.
  • Drip Stop rendszer - Megelőzi a kávé csepegését, így még azelőtt kiélvezheted a csésze kávédat, mielőtt a készülék befejezné a kávé lefőzését.
  • LED működésjelző fény és automatikus kikapcsolás - Az energiatakarékosság és a biztonságos használat jegyében a kávéfőző automatikusan kikapcsol a kávé lefőzése után.
  • Mosogatógépben tisztítható elemek - A könnyű tisztítás és karbantartás érdekében a kannát és a szűrőtartót elmoshatod a mosogatógépben is.

Ébredj a frissen főzött filteres kávé aromájára a Philips időzíthető filteres kávéfőzők beépített időzítő funkciójával. Készítsd elő megfelelően a kávéfőzőt előző este, majd állítsd be a kívánt időt és az odakészített kanna a megadott időben vár majd rád a friss kávéval kávéval.

Philips kávéfőző vízszűrő és Philips kávéfőző vízkőtelenítő

Habár a Philips automata kávéfőző modellek többsége öntisztító és vízkőtlenítő rendszerrel van felszerelve, tisztításukhoz és karbantartásukhoz érdemes a Philips által kifejlesztett szereket használni. A vízkőoldás rendkívül fontos szerepet játszik tökéletes kávéíz elérésében. A Philips vízkőmentesítő könnyedén tisztítja meg az eszpresszógép minden részét, miközben megakadályozza a gépben történő további lerakódást. A Philips kávégép kiegészítők között a vízkőmentesítők mellett találhatsz tisztítószereket és vízszűrőket is.

Philips kávéfőzőgép árak

A Philips kávéfőzők árában komoly különbségek lehetnek a típustól függően. Választás előtt érdemes átgondolnunk, hogy milyen igényeink vannak, ez alapján milyen típusú Philips kávéfőzőgép modellt érdemes választanunk, s az adott modellnél mely funkciók fontosak számunkra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips CA6903/22 Multipack AquaClean Szállításra kész > 5 db
Kávéfilter - vízszűrő, darabszám a csomagban: 2 db, Philips kávéfőzőkhöz alkalmas - 5 095 Ft/db
10 190 Ft

2.
Philips CA6903/10 AquaClean Szállításra kész > 10 db
Kávéfilter - vízszűrő, darabszám a csomagban: 1 db, Philips és Saeco kávéfőzőkhöz alkalmas
5 690 Ft

3.
Philips CA6700/91 Szállításra kész > 10 db
Vízkőmentesítő - Philips Saeco készülékhez, 1 üveg (1 vízkőoldó kezelés) csökkenti a vízkövededést és meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát
3 290 Ft

Még több
51 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips CSA240/31 SENSEO Select bronz, fekete
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, víztartály, manuális gombok, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,115 kg, bronz és fekete kivitel
28 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK313
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Philips 2200 Series EP2232/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL310HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Philips Series 1200 EP1220/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK674HU
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6 183×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
259 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
4,6 33×
Philips HD7435/20
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 700 W teljesítmény, tartály űrtartalma 0,6 l, akár 7 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része vízszint jelző, CP0141/01 kávéskanna a csomagban, mérete 21 × 27 × 17,2 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,1 kg
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3501j
5,0
Philips 1200 Series EP1223/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL580HU
4,4 25×
Philips HD7459/20 Crocodile
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő, Anti-Drip rendszer és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része kijelző, vízszint jelző, CP9937/01 kávéskanna a csomagban, mérete 21 × 32 × 24 cm (Sz×Ma×Mé), tömege 1,42 kg
25 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3501f
4,7
Philips Café Gaia HD7546/20
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, Anti-Drip rendszer, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet megtartása, a felszerelés része vízszint jelző, mérete 25,5 × 37 × 22,1 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,2 l, tömege 0,032 kg
Szuper ár
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKA518
4,7 59×
Philips 2200 Series EP2221/40
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, integrált tömörítő kar/állomás, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, állítható vízkeménység és vízkőtelenítő program, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
162 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHISE455HU
Philips 3200 Series EP3243/70 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
Philips CSA250/11 SENSEO Select fekete, ezüst
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály, állítható magasságú kifolyónyílás, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,115 kg, fekete és ezüst kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL698
Philips CSA210/21 Senseo Original Plus
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és vízszint mutató, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 33 × 21,3 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,72 kg, zöld kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK817HU
Philips CSA 210/61 Senseo Original Plus
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 2 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály és vízszint mutató, manuális gombok, mérete 33 × 21,3 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,72 kg, fekete kivitel
Leárazás -17 %
24 990 Ft 29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK787HU
Philips Daily Collection HD7459/20
Filteres kávéfőző - elektromos, szabadon álló, otthonra, 1000 W teljesítmény, tartály űrtartalma 1,2 l, akár 15 csésze kávé készítéséhez, papír szűrő, időzítő és automatikus kikapcsolás, a felszerelés része kijelző, vízszint jelző, mérete 21 × 32 × 24 cm (Sz×Ma×Mé), víztartály kapacitása 1,2 l, tömege 1,42 kg
Szuper ár
17 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3501fHU
Philips CSA230/91 SENSEO Select fekete, bordó
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,115 kg, fekete és bordó kivitel
Leárazás -4 %
24 990 Ft 25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL700
Philips CSA230/01 SENSEO Select fehér, fekete
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,115 kg, fehér és fekete kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL699
Philips Series 3300 Panarello Plus EP3326/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, gőzfúvóka, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK473HU
Philips CSA240/61 SENSEO Select fekete
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,9 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály, állítható magasságú kifolyónyílás, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,12 kg, fekete kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK643
Philips CSA210/11 Senseo Original Plus
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, víztartály, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 33 × 21,3 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,7 kg, fehér kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK770HU
Philips CSA210/31 Senseo Original Plus
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 33 × 21,3 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,72 kg, rózsaszín kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK824HU
Philips Series 2300 LatteGo EP2334/10
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
229 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHLatk91HU
Philips Series 3300 LatteGo EP3343/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, kijelző, víztartály, tejrendszer, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
269 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIatk08HU
Philips CSA210/51 Senseo Original Plus
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 1 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 33 × 21,3 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 1,72 kg, fekete kivitel
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK831HU
Philips CSA230/61 Senseo Select
Kapszulás kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 0,9 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, állítható magasságú kifolyónyílás, manuális gombok, mérete 31 × 15,5 × 31 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, fekete kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKK794HU

Philips kávéfőzők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips kávéfőzők Philips Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább philips kávéfőzők Philips
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ