Shop roku Siguro kuchyňský robot

Kela NATURA Fonduekészlet, 23 részes

Termékkatalógus
Kela NATURA Fonduekészlet, 23 részes
Fondue - 6 személy számára, az edény anyaga: rozsdamentes acél, kerámia és fa, melegítés gélégővel, 6 db villa, elsősorban sós változatokhoz,
Kód:  KELFS104 Termékszám:  KL-61201 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kela NATURA Fonduekészlet, 23 részes

Családi összejövetelre készül, de már unja a szendvicseket? Szerezze meg ezt a hús- és sajtfondü-készletet! Az ízvariációk száma szinte végtelen. A készlettel húst és zöldséget is felszolgálhat, mindenki ízlése szerint válogathat. Készítsen ízletes mártogatós szószokat, önteteket a készlet részét képező tálkákba, vagy egyszerűen töltse meg őket aprított fűszernövényekkel!

A NATURA fundükészlet főbb jellemzői

  • Készlet hús- és sajtfondü készítéséhez
  • Forgóállvány a könnyű kezelhetőségért
  • Kellemes meglepetés a vendégek számára
  • Az étel gyorsan elkészül
  • Biztonsági égő
  • A NATURA fondükészlet maximum 6 főt kiszolgálására alkalmas

NATURA elegancia

A német Kela gyártó gondos alapossággal tervezte a Natura fondükészletet, amelyben az elegáns fekete és ezüst színeket kemény akácfával egészítette ki. Az edénybe akár 1,8 liter olaj, leves vagy sajt fér. Az edény tartalmát gyorsan felmelegítheti a tűzhelyen a gyorsabb kiszolgálás érdekében, a biztonsági égő pedig egyenletes melegítést tesz lehetővé. Az akácfából készült forgóállvány könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, és gondoskodik róla, hogy minden vendég egyformán hozzáférjen a ételekhez. A rendelkezésre álló 6 villával elég nagy létszámú vendéget szolgálhati ki egyszerre.

Mit tud kihozni magából?

Fedezze fel az ízek világát! A Natura fonduekészlet új távlatokat nyit meg Ön előtt, ne féljen a nem mindennapi ízkombinációktól! Szolgáljon fel halat, garnélarákot, különféle zöldségeket és gyümölcsöt! A friss ananász nagyszerű sajttal. Szolgáljon fel tejfölös-hagymás mártogatóst vagy zöldparadicsom-szószt! Lepje meg barátait és családtagjait!

 

Paraméterek

Anyag
Fa Kész!
Személyek száma
6 Kész!
Melegítés típusa
Éghető gél Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél, Kerámia, Fa Kész!
A fondü típusa szerint
Sós Kész!

Anyag

Anyag
Fa Kész!

Típus

Személyek száma
6 Kész!
Melegítés típusa
Éghető gél Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél, Kerámia, Fa Kész!
A fondü típusa szerint
Sós Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes sajtfondü kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kela NATURA Fonduekészlet, 23 részes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kela Fondue set NATURA 23ks KL-61201. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kela Fondue set NATURA 23 ks.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ