AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Kensington SmartFit Laptop Riser

Termékkatalógus
Kensington SmartFit Laptop Riser
Laptop hűtő - 15,6" laptop méretig, pozicionálható, anyaga fém és műanyag, fekete kivitel
33 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NX740a5 Termékszám:  K52783WW
Kensington SmartFit Laptop Riser 33 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Kensington SmartFit Laptop Riser

Kensington

DOLGOZZ, MINT EGY PROFI

Kensington SmartFit Laptop Riser laptop állvány

Sok időt töltesz a laptopod mellett, és az izmaid merevek az állandó görnyedés miatt? A Kensington SmartFit Laptop Riser laptop állvány formájában segítséget nyújtunk neked. A Kensington állvány a kijelző magasságának beállítására szolgál. Intelligens SmartFit rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy három lépésben könnyedén beállíthasd pontosan az igényeidhez. Az ergonomikus alátét tökéletes stabilitását csúszásmentes kialakítása biztosítja. A Kensington pad akár 15,6" képátlójú és 3,5 kg tömegű készülékekhez alkalmas. Továbbá a Kensington SmartFit állvány a Kensington dokkoló állomáshoz csatlakoztatható. A biztonságról a Kensington Security Slot gondoskodik.

  • Az ergonomikus Kensington alátét a kijelző magasságának beállítására szolgál
  • Intelligens SmartFit rendszerrel felszerelve
  • 18-23 cm-rel meg tudja emelni a készülék képernyőjét
  • A Kensington SmartFit pad optimális betekintési szöget biztosít
  • Akár 15,6" képátlójú és 3,5 kg tömegű eszközökhöz is alkalmas
  • Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser tökéletes stabilitását speciális csúszásgátló szerkezet biztosítja
  • Egyszerű ergonomikus beállítás 3 lépésben
  • Az Kensington állványhoz dokkoló állomás csatlakoztatható (nem tartozék)
  • A Kensington Security Slot gondoskodik a biztonságról

A magasság beállítása optimális betekintési szöget biztosít

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser laptop alátét a szabadalmaztatott SmartFit rendszerrel rendelkezik. Ennek köszönhetően az állvány a készülék képernyőjét 18-23 cm-rel meg tudja emelni, ezzel pedig optimális betekintési szöget biztosít. A SmartFit rendszer lehetővé teszi a Kensington állvány magasságának egyszerű beállítását három lépésben.

A Kensington szerkezet biztosítja a kábelek kezelését

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser külöünleges szerkezettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a kábeleket úgy vezetheted, hogy azok rejtve maradjanak. Ezáltal több helyet és kényelmet szerzel az íróasztalodon.

Hozd ki a legtöbbet a Kensington kiegészítőből

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser lehetőséget kínál az univerzális Kensington dokkoló állomás elhelyezésére (nem tartozék) a polc alatt. Hozd ki a legtöbbet az ergonomikus Kensington kiegészítőből.

A Kensington biztonsági bemenet véd a lopás ellen

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser a jobb és a bal lábon is rendelkezik bemenettel a Kensington zárnak. A Kensington ClickSafe vagy MicroSaver zárral (nem tartozék) kombinálva védelmet kapsz az állvány esetleges ellopása ellen.

Az ergonomikus Kensington SmartFit Laptop Riser a Kensington laptop alátét szabadalmaztatott SmartFit rendszerrel büszkélkedhet. A vállalat a fejlesztés során együttműködött az amerikai hadsereggel, és érdekes kapcsolatot fedezett fel. Együttesen megállapították, hogy a kézméret közvetlen összefüggést mutat más testméretekkel. Ezért minden Kensington SmartFit termék csomagjában találsz egy mintarajzot egy kézről, amely egyszerűen segít megtalálni az optimális ergonómiai beállításokat a termékcsalád minden egyes Kensington termékéhez. Mindezt 3 egyszerű lépésben:

Kensington SmartFit

1. Vedd le a méretet és állapítsd meg a SmartFit színedet

Az első lépés a mérés. Mindössze a Kensington termék vásárlásakor kapott kézminta rajzára van szükséged. A méréshez helyezd a tenyeredet a megjelölt területre. Ezután a középső ujjad hegyével könnyen meghatározhatod a SmartFit színedet.

Kensington SmartFit

2. Állítsd be a Kensington SmartFit eszközt

A második lépés a Kenstington SmartFit eszköz megfelelő pozícióba állítása a megtalált színnek megfelelően. Nagy előnye, hogy ez a színbeállítás minden Kensington SmartFit termékre érvényes.

Kensington SmartFit

3. Élvezd a fájdalom nélküli életet

Ez minden. Egyszerű volt, ugye? Most már elkezdhetsz dolgozni az ergonomikusan beállított Kensington SmartFit eszközödön, és élvezheted a fájdalommentes életet és munkát.


A Kensington márkáról

A Kensington márka több mint 35 éve van jelen a számítástechnikai berendezések piacán. Így számíthatsz a minőségi termékekre, amelyeket a szakemberek világszerte megbízhatónak tartanak. A Kensington számítógépes tartozékok széles választékát kínálja, hogy produktívabbá válj a számítógépes munkád során, a dokkoló állomásoktól kezdve a számítógépes kábelzárakon, egereken és trackballokon át az egészséges munkakörnyezetet biztosító ergonomikus megoldásokig.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Max. támogatott laptop képátmérő
15,6" Kész!
Tulajdonságok
Pozícionálhatóság Kész!
Anyag
Fém, Műanyag Kész!
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Rendeltetés

Max. támogatott laptop képátmérő
15,6" Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Pozícionálhatóság Kész!
Anyag
Fém, Műanyag Kész!
Szín
Fekete Kész!

Jellemzők

Anyag
Műanyag Kész!
Maximális terhelhetőség
3,5 kg Kész!
Tulajdonságok
Állítható magasság Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington SmartFit Laptop Riser. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington SmartFit Laptop Riser. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington SmartFit Laptop Riser.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ