Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

Kenu Airframe+

Termékkatalógus
Kenu Airframe+
5 1 értékelés
Telefontartó - autós tartó, autós töltő és kábel microUSB és Lightning csatlakozóval
Kód:  KENU0D2n2 Termékszám:  CK2-KK-NA

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kenu Airframe+

 

 

Sok időt töltesz üzleti utazásokon, családi nyaralásokon, vagy egyszerűen csak rengeteget ülsz az autódban? Ezzel a Kenu szettel kényelmesen töltheted fel telefonod, miközben épp az autóban ülsz. A csomag tartalmaz egy autós telefon/tablet tartót, egy autós töltőt, és egy kábelt microUSB, illetve Lightning csatlakozóval.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló készlet utazás közben
  • Egyszerű elhelyezése telefonodnak
  • Széles körű alkalmazhatóság
  • Tölts fel két telefont egyszerre
  • Egyszerű és letisztult design
  • MicroUSB kábellel

Kényelem útközben

Minimum 15 cm-es távolságba helyezd telefonod vagy tableted a légkondícionáló rácsától, és élvezd a zavartalan kényelmet vezetés közben. Így a készülék szemmagasságban lesz, és tökéletesen tudod majd értelmezni a térképeket, vagy fogadhatsz hívásokat. Az állítható tartó képes teljesen illeszkedni készüléked formájához, így maximális biztonságot nyújt.

A kettős töltő lehetővé teszi akár két eszköz egyidejű töltését. Két USB porthoz csatlakoztathatod őket, amelyek kimeneti teljesítménye egyenként 2.4 A. És hogy kerek legyen a kép, még egy microUSB kábelt is kapsz hozzá Lightning csatlakozóval, amely biztosítja mind az iOS, mind az Android operációs rendszerekkel való kompatibilitást. A készlet minden darabja lenyűgőző letisztult design-nal rendelkezik, amely minden használóját elvarázsolja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenu Airframe+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenu Airframe+ Car Kit Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenu Airframe + Car Kit Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenu Airframe + Car Kit Deluxe.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ