30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Kenyérpirítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Pirítós szeletek száma
2
(209)
4
(24)
Szelet
(11)
Funkció
Kiolvasztás
(203)
Pirítás szabályozása
(190)
Azonnali befejezés gomb
(185)
Középre igazítás
(131)
Automatikus kikapcsolás
(127)
Szín
Antracitszürke
(1)
Bézs
(11)
Fehér
(44)
Fekete
(70)
Piros
(18)
Fa
(1)
Lila
(1)
Barna
(1)
Króm
(1)
Krémszínű
(3)
Réz
(1)
Kék
(7)
Inox
(51)
Rózsaszín
(3)
Ezüst
(20)
Szürke
(7)
Titán
(1)
Türkizkék
(1)
Többszínű
(1)
Zöld
(10)
Arany
(3)
Sárga
(2)

A kenyérpirító minden konyha nélkülözhetetlen eszköze. Amellett, hogy egy csepp olaj nélkül készíthetünk velük házi pirítóst, ideálisak a pékáruk felolvasztására vagy felmelegítésére is. Mit nyújt egy kenyérpirító és hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Tanácsot adunk a döntéshez.

Tovább

Mit kínálnak a kenyérpirítók

A kenyérpirítók kifinomult konyhai készülékek, amelyek a hétköznapi reggeliket a következő szintre emelik. Gyors, hatékony és kényelmes módját kínálják a kívül ropogós, belül puha, tökéletesen pirított kenyér elkészítésének. Az áruházunkban elérhető kenyérpirító modellek széles választékából könnyen kiválaszthatod az igényeidnek, preferenciáidnak és stílusodnak leginkább megfelelő kenyérpirító készüléket. Milyen kenyérpirítók találhatók itt, és mire kell figyelnie a választáskor?

i

A saját márkás Siguro kenyérpirító termékeink megbízhatóságukról, tartósságukról és könnyű használatukról ismertek. Úgy terveztük őket, hogy hatékonyak, megbízhatóak legyenek, és esztétikailag kiegészítsék a modern konyhát. Keresd őket kínálatunkban.

Milyen kenyérpirító modelleket találsz nálunk?

A kenyérpirítók valóban nélkülözhetetlen eszközök, különösen azok számára, akik szeretik a gyors és ízletes reggelit vagy uzsonnát. Melyik kenyérpirító közül tudsz választani?

  • A 2 szeletes kenyérpirító ideális kisebb háztartások, diákok vagy kompakt megoldást keresők számára. Kisebb méretük ellenére ezek a kenyérpirítók általában ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint nagyobb, több szeletes pirítós sütő társaik.
  • A 4 szeletes kenyérpirító tökéletes választás családok vagy azok számára, akik szeretnek vendégeket fogadni. Ezek a kenyérpirítók gyakran rendelkeznek független vezérlőkkel minden egyes nyíláspárhoz, lehetővé téve a különböző fokú pirítást. Ezzel a típussal egyszerre több pirítóst is megpiríthatsz, amivel rengeteg időt takaríthatsz meg.
  • A retro kenyérpirítók klasszikus, a régi időkre emlékeztető dizájnt kínálnak, de funkcióik és jellemzőik a modern megjelenésű pirítós sütő eszközökkel egyenrangúak. Ezek a kenyérpirítók bájt és egy csipetnyi nosztalgiát hoznak bármelyik konyhába. Tökéletes kiegészítő mindenkinek, aki szereti a vintage stílust.

Üzletünkben olyan speciális kenyérpirítókat is találsz, amelyek egy egész szeletet is képesek megpirítani.

2 szeletes kenyerpirító
2 pirítóshoz

4 szeletes kenyérpirító
4 pirítóshoz

Kenyérpirító szeletekhez
Egész szeletekhez

Retro kenyerpiritok
Retro

A kenyérpirító karbantartása és anyaga

A legtöbb pirítós sütő manapság már rendelkezik kivehető tartállyal, melyet elég kihúzni, és kiüríteni a morzsákat. Az olcsóbb kenyérpirító ilyen típusú tartály nélkül idővel telirakódik morzsákkal, így az eszközt néha meg kell fordítani és kirázni belőle a maradékokat. A külső rész karbantartása nem túl gyakori tevékenység, de ez az anyagtól is függ.

  1. A műanyag kenyérpirítók könnyebbek és általában kedvezőbb árúak. Ezenkívül többféle színben választható a műanyag kenyérpirító burkolata. Másrészt viszont nem olyan tartósak, és nem hatnak annyira a megjelenésükkel, mint a rozsdamentes acélból készült kenyérpirítók.
  2. A rozsdamentes acélból készült kenyérpirítók sokkal strapabíróbbak, mint a műanyagból készültek, és hosszabb ideig tartanak. Egy rozsdamentes acél kenyérpirító nagyon modern és elegáns megjelenésű lesz a konyhában. Hátránya általában a magasabb ár és a magasabb karbantartási igény.

i

Ne feledkezzünk meg a kenyérpirító bemeneti teljesítményéről sem

A kenyérpirító teljesítményét wattban (W) mérik, és 540 és 1 960 W között mozog. Ez jelzi a pirítós sütő sütési idejét. Minél nagyobb a teljesítmény, annál gyorsabban pirul a pirítós. Minél nagyobb azonban a teljesítmény, annál nagyobb az energiafogyasztás.

A kenyérpirítók általános funkciói

A kenyérpirítóknak sokféle típusa és változata létezik. A legtöbb kenyérpirítónak azonban van néhány közös funkciója. Mivel rendelkeznek a kenyérpirítók általában?

  • A pirítás szabályozása egy olyan funkció, amellyel könnyen beállítható az adott kenyér pirítási szintje. Ezzel a funkcióval különböző ropogós és színű kenyereket érhetsz el az enyhén pirítottól a nagyon sötéten pirított kenyérig.
  • Az azonnali leállító gomb egy másik fontos funkció, amely növeli a kényelmet és a biztonságot a kenyérpirító használata során. A felhasználók bármikor megszakíthatják a pirítást, így nagyobb kontrollt kapnak az eredmény felett. Ha úgy találják, hogy a pirítós már kellően megpirult, azonnal leállíthatják a folyamatot.
  • A kiolvasztás funkció kibővíti a kenyérpirító használatának lehetőségeit. Ahelyett, hogy megvárnád a fagyasztott kenyér természetes felolvadását, a kiolvasztás funkció lehetővé teszi a kenyér gyors kiolvasztását közvetlenül a kenyérpirítóban, így időt takaríthatsz meg. Ráadásul ez a funkció biztosítja az egyenletes hőeloszlást, így a kenyér mindenhol egyenletesen felolvad.
  • A kivehető tálca vagy morzsatálca nagyon praktikus része a kenyérpirítónak. A kivehető tálca fő célja a pirítás során keletkező morzsák felfogása. Így a morzsák nem maradnak a fő részen, ahol rendetlenséget okozhatnak, vagy akár a tűzveszélyt is növelhetik.

Egyes kenyérpirítók változó nyílásszélességgel is rendelkeznek. Ez megkönnyíti a vékony szelet és az adott pékáru egész szeletének pirítását is.

Kenyérpirító
Kenyérpirító morzsatálcával

pirítós sütő
Kenyérpirító a pékáru melegítéséhez

Kenyérpirítók és különleges funkcióik

A fejlettebb kenyérpirítók olyan kiegészítő funkciókkal is rendelkezhetnek, amelyek még kényelmesebbé teszik a pirítást. Számos modern kenyérpirító elérhető kiegészítő funkcióit megtekintheted a webshop felületünk bal oldalán található parametrikus szűrőben.

  1. A kenyérpirító tartozék lehetővé teszi különböző süteménytípusok, például croissant, bagel, különböző zsemlefélék és egyéb olyan sütemények pirítását, amelyek normál esetben nem férnek be a normál kenyérpirító nyílásaiba. A tartozék általában kíméletesebben pirítja a kenyeret, mint a hagyományos pirítás a kenyérpirítóban.
  2. Az időbeállítással beállítható a pontos pirítási idő az előnyben részesített pirítás maximális pontossága érdekében. Ezt a funkciót néha összetévesztik a pirításvezérlővel. A pirításvezérlőn lévő számok a hőmérséklet hozzávetőleges jelzésére szolgálnak, nem pedig az idő beállítására.
  3. A központosító funkció biztosítja az egyenletes pirítást. A központosítás lehetővé teszi, hogy a kenyérpirító hatékonyan pirítsa a különböző méretű és vastagságú kenyereket vagy süteményeket. Legyen szó vékony szelet pirított kenyérről vagy vastagabb szelet házi kenyérről, a központosítás biztosítja, hogy minden egyenletesen piruljon meg.
  4. A magas kiemelés lehetővé teszi, hogy a pirítós magasabbra emelkedjen a kenyérpirító nyílásának szintje fölé. Ez megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a forró kenyér kivételét anélkül, hogy a kenyérpirító belsejébe kellene nyúlni vagy a forró részeket megérinteni.

i

Még a legjobb kenyérpirító is beszerezhető kedvezőbb áron. Nézd meg magad, és böngéssz a kenyérpirító outlet oldalunkon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Home TO-A150W Simply Toast Szállításra kész > 10 db
Kenyérpirító - 2 pirítóshoz, a pirítás szabályozása, 7 fokozatú barnítási intenzitás beállítás, újramelegítés, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, kivehető morzsatálca, csúszásgátló lábak, felvett teljesítmény 700 W, a pirítós nyílás mérete 13 × 1,6 cm, kábel hossza 0,6 m, műanyag, fehér szín
6 990 Ft

2.
Philips Daily Collection HD2581/00 900W Szállításra kész 5 db
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás és magas kiemelés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag, fehér kivitel
12 990 Ft

3.
Tefal TT761138 Loft 2S Szállításra kész > 5 db
Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, pirítósok száma 2, extra széles nyílások, sütés vezérlése, pirítási fokozatok száma 7, újramelegítés funkció, kiolvasztás funkció, azonnali leállító gomb, magas kiemelés, kivehető morzsatálca, fehér szín,15 év javíthatósági garancia
17 690 Ft

Még több
246 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Home TO-A150W Simply Toast - Kenyérpirító Típusok
4,6 91×
Home TO-A150W Simply Toast
Kenyérpirító - 2 pirítóshoz, a pirítás szabályozása, 7 fokozatú barnítási intenzitás beállítás, újramelegítés, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, kivehető morzsatálca, csúszásgátló lábak, felvett teljesítmény 700 W, a pirítós nyílás mérete 13 × 1,6 cm, kábel hossza 0,6 m, műanyag, fehér szín
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_TO_A150W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips Viva Collection HD2650/90 950W
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás és magas kiemelés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 950 W, anyaga rozsdamentes acél, fekete és inox kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHITO726
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
SAGE BTA825BSS
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 1100 W, anyaga rozsdamentes acél, inox kivitel
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGBT274
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Kitchen Aid 5KMT2204EIB
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 1250 W, anyaga fém, kék kivitel
134 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KITTO759
5,0
Philips Daily Collection HD2516/90 830W
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás és magas kiemelés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 830 W, anyaga rozsdamentes acél és műanyag, fekete és inox kivitel
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHITO733
Tefal TT761138 Loft 2S - Kenyérpirító
Típusok
4,9 39×
Tefal TT761138 Loft 2S
Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, pirítósok száma 2, extra széles nyílások, sütés vezérlése, pirítási fokozatok száma 7, újramelegítés funkció, kiolvasztás funkció, azonnali leállító gomb, magas kiemelés, kivehető morzsatálca, fehér szín,15 év javíthatósági garancia
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTO202
5,0
Philips Daily Collection HD2590/00 1030W
Kenyérpirító - 2 szeletes, egész kenyérszelet pirításának lehetősége, pirítás szabályozása, kiolvasztás, automatikus kikapcsolás és magas kiemelés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 1030 W, anyaga műanyag, fehér kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHITO014
Home TO-A150B Simply Toast - Kenyérpirító
Típusok
4,6 91×
Home TO-A150B Simply Toast
Kenyérpirító - 2 pirítóshoz, a pirítás szabályozása, 7 fokozatú pirítási intenzitás beállítás, újramelegítés, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, kivehető morzsatálca, csúszásgátló lábak, felvett teljesítmény: 700 W, a pirítós nyílás mérete 13 × 1,6 cm, kábel hossza 0,6 m, műanyag, fekete szín
Szuper ár
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_TO_A150B
4,7 40×
Tefal TT640810 Digital Display Black
Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, 2 szeletes, 7 pirítási szint, digitális kijelző visszaszámlálással, melegítés funkció, kiolvasztás, azonnali leállítás gomb, magas emelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTO777
5,0
Philips Daily Collection HD2582/90 900W
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, kiolvasztás és azonnali befejezés gomb, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag, fekete kivitel
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHITO740
5,0 13×
Tefal TT533811 Includeo black
Kenyérpirító - 850 W teljesítményfelvétel, pirítósok száma 2, pirítási fokozatok száma 7, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás, fényjelzés, kivehető morzsatálca, szilikon felülettel ellátott pirítós fogó a csomag része, fekete szín,15 év javíthatósági garancia
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTO166
4,4
SENCOR STS 7501BK
Kenyérpirító - 2 szeletes, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 930 W fekete kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtp95
Siguro TO-G310DM Double Slot - Kenyérpirító Típusok
4,4 176×
Siguro TO-G310DM Double Slot
Kenyérpirító - 1000 W teljesítményfelvétel, 7 pirítás intenzitási fokozat, melegítés és kiolvasztás funkció, sütőrács a péksütemények melegítéséhez, automatikus központosítás, kivehető morzsatálca, háttérvilágítású gombok, burkolat anyaga: rozsdamentes acél, csúszásgátló lábak, 3 év garancia
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_TO_G310DM
4,9 20×
Braun HT1010BK
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, magas kiemelés, középre igazítás és melegszendvics készítés, péksütemény melegítő, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag, fekete kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATO142
Siguro TO-T11SS-1LS Long Slot - Kenyérpirító Típusok
4,4 176×
Siguro TO-T11SS-1LS Long Slot
Kenyérpirító - teljesítményfelvétel 1000 W, 7 sütési intenzitás beállítás, hosszú rekesz, melegítés és kiolvasztás funkció, pirítórács a pirításhoz, automatikus központosítás, kivehető morzsatálca, háttérvilágítással ellátott gombok, rozsdamentes acél ház anyag, csúszásmentes lábak, 3 év garancia
Szuper ár
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRT2LS1SS
SENCOR STS 2606WH - Kenyérpirító
Típusok
4,7 185×
SENCOR STS 2606WH
Kenyérpirító - 2 szeletes, sütési idő beállítása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás és középre igazítás, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 750 W, anyaga műanyag és fém, fehér kivitel
8 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTO393
4,8 114×
SENCOR STS 6058BK
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás és középre igazítás, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 1000 W fekete kivitel
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENAC609
4,6 32×
Tefal TT1A1830 2-Slot Black
Kenyérpirító - teljesítmény: 800 W, pirítósok száma: 2, pirításvezérlés, pirítási fokozatok száma: 7, azonnali leállító gomb, magas kiemelő a pirítósok egyszerű kivételéhez, a péksütemények automatikus középre igazítása, kivehető morzsatálca, kábeltároló, szín: fekete, 15 év javíthatósági garanci
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTO601
4,8 11×
Tefal TT693110 Sense 2S
Kenyérpirító - 850 W teljesítmény, 2 szeletes, 7 pirítási szint, digitális kijelző visszaszámlálással, újramelegítés és kiolvasztás funkció, azonnali leállítás gomb, magas emelés, középre igazítás, fényjelzés, kivehető morzsatálca, fehér szín, 15 év javíthatósági garancia
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFTO996
Siguro TO-T11SS-2S Double Slot - Kenyérpirító Típusok
4,4 176×
Siguro TO-T11SS-2S Double Slot
Kenyérpirító - teljesítményfelvétel 1000 W, 7 sütési intenzitás beállítás, hosszú rekesz, melegítés és kiolvasztás funkció, pirítórács a pirításhoz, automatikus központosítás, kivehető morzsatálca, háttérvilágítással ellátott gombok, rozsdamentes acél ház anyag, csúszásmentes lábak, 3 év garancia
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGRT2S1SS
SENCOR STS 2607BK - Kenyérpirító
Típusok
4,7 185×
SENCOR STS 2607BK
Kenyérpirító - 2 szeletes, sütési idő beállítása, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, magas kiemelés, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 750 W, anyaga műanyag és fém, fekete kivitel
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTO394
4,9 45×
Hyundai TO 261
Kenyérpirító - 2 szeletes, sütési idő beállítása, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és fényjelzés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 700 W, anyaga műanyag és fém, fehér kivitel
8 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUTP569
Sencor STS 2651 - Kenyérpirító
Típusok
4,6 186×
Sencor STS 2651
Kenyérpirító - 2 szeletes, pirítás szabályozása, ismételt melegítési funkció, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb és középre igazítás, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 850 W, anyaga műanyag és fém, fekete kivitel
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JN405
4,8
SENCOR STS 7200WH
Kenyérpirító - 2 szeletes, kiolvasztás, azonnali befejezés gomb, automatikus kikapcsolás, középre igazítás és melegszendvics készítés, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 930 W fehér kivitel
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtp406

Kenyérpirítók

választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Kenyérpirítók

A Kenyérpirítók kategóriában összesen 246 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kenyérpirítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kenyérpirítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kenyérpirítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kenyérpirítók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ