Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: 65" Sony Bravia XR-65X95L

Termékkatalógus
65" Sony Bravia XR-65X95L - Televízió

Kérdések és válaszok: 65" Sony Bravia XR-65X95L

Ezen az oldalon találod a(z) 65" Sony Bravia XR-65X95L témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy 65" Sony Bravia XR-65X95L vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) 65" Sony Bravia XR-65X95L fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
999 990 Ft
Raktáron 5 db

Üdvözlöm! Jó napot kívánok. Elnézést kérek, nem tudok jól Magyarul; Michele a nevem és írok mert egy új Sony TV-t szeretném venni. Ez az új modell: https://www.alza.hu/65-sony-bravia-xr-65x95l-d7719741.htm Életemben soha nem vettem még ilyen drága és csodálatos TV-t, de nagyon szeretem ezt a modellt, és azonnal ki tudom fizetni a teljes összeget. Csak egy nagyon fontos kérésem van a szállítással kapcsolatban: mivel ez a termék nagyon fontos számomra és egyben nagyon törékeny is, én nagyon szeretném jelen lenni a házhoz szállítás során. Ez lehetséges? Ez az ötletem: jöhetnék a raktárukba, és onnan mehetnék azzal az emberrel, aki házhoz szállítja a TV-t. Csak egy járműre lenne szükségünk, hiszen nincs autóm, és a szállításban természetesen tudnék segíteni, így csak a sofőr és én elég lenne. Kérem szépen, elfogadnák az ötletemet, és el tudnánk-e szállítani ezen a módon a terméket? Várni fogok kedves választ, előre is nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: Michele

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ