Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X)

Termékkatalógus
AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X) - Műholdvevő

Kérdések és válaszok: AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X)

Ezen az oldalon találod a(z) AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X) témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X) vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X) fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
41 290 Ft
Szállításra kész 1 db

AB IPBox two UNI kártyaolvasója működik mindig tv kártyával?

Üdvözlöm az a kérdésem hogy az AB lbox two,lcd kijelzőének fényerejét lehet e állítani én a menűben nem találom.elöre is köszönöm

Tiszteletem. AB IPBOX TWO vagy bármelyik beltéri egységben nem található magyar menű? Nem akarom elhinni! Minden beltéri egység gyártótól függetlenül minimum 30 nyelv van! Másik kérdésem lehet e tudni a kártyaolvasó támogatja az upc smart kártyát?

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ