Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: CASIO FX 991 CE X

Termékkatalógus
CASIO FX 991 CE X - Számológép

Kérdések és válaszok: CASIO FX 991 CE X

Ezen az oldalon találod a(z) CASIO FX 991 CE X témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy CASIO FX 991 CE X vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) CASIO FX 991 CE X fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db

Érettségin lehet használni? (Casio FX 991 CE X)

Hi, does this have english in its language settings?

Üdv. Kérdésem a garancia, dobozon 3 év, a weben 24hó szerepel. Próbáltam a gyártó honlalján megnézni, de az meg nem elérhető. Kérem írják meg, 2 vagy 3 év a gar, esetleg ha a linket is javítanák, boldoggá tennének sokunkat. :) Köszönöm. István.

Törteket lehet beírni?

1., A CASIO FX 991 CE X számológéphez adnak magyar nyelvű használati utasítást? 2., A 668 funkciót tudó verzió létezik angol nyelvű eszközben is? 3., Van arról magyar -esetleg angol- nyelvű ismertető, hogy konkrétan mi az a 668 funkció, amit tud a számológép?

Vásároltam egy ilyen számológépet. Az elkészült számla alján szerepel "elfelejtett megvásárolható szolgáltatás"-ként az azonnali termékcsere garancia. Mi módon lehet ezt megvásárolni?

Hogyan lehet átállítani a nyelvet? A papír alapú leírás is cseh

Lehetséges ezzel a készülékkel másodfokú egyenletek számítása?

Lehet angol vagy magyar nyelvre állítva használni?

Mi a különbség a Casio FX-991 CE X és a Casio FX-991EX között?

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ