Shop roku Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC

Termékkatalógus
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC - PC játék

Kérdések és válaszok: Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC

Ezen az oldalon találod a(z) Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - PC fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza! Előrendeltünk 2 darab Company of Heroes 3 Launch edition játékot Önöktől. Kérdésünk: hogyan lehetséges az hogy a többi cég meg tudja oldani, hogy a megjelenés napján az ügyfél kezében legyen az adott játék, míg Önök nem. Ez lenne az Launch day lényege, hogy úgy oldják meg a beszerzést és a kiszállítást, hogy az ügyfél ne más platformot (pl digitális) válasszon a beszerzésre. Írom ezt annak fényében, hogy az egyiket már tavaly szeptemberben kifizettük és a 2 megrendelés 2 születésnapot is érint. Eléggé félrevezető volt a termék. Azt javaslom az összes előrendelhető játékhoz azt írják ki, hogy várható megjelenés az erdeti időponthoz képest +1 hét. Ami még fokozza, hogy a telefonba azt mondták, hogy még Magyarországon sincsen + a házhozszállítás miatt nem is lehet átütni személyes átvételre. Várnék valamilyen konstruktív megoldást a problémára. Ha a személyes átvétel mégis megoldható lenne (előbb mint a jelzett február 28.), akkor elszaladnánk érte.

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ